1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Riva Kurtarılıyor

Default Riva Kurtarılıyor

Büyük umut bağlanan, 150 milyon dolar değer biçilen Riva yeşil alan olmaktan kurtarılıyor

Sarı - kırmızılı kulüp, büyük umut bağladığı, 150 milyon dolar değer biçilen Riva'yı yeşil alan olmaktan kurtarıyor. Bir süre önce günübirlik gezinti alanı olarak ayrılan Galatasaray'ın Riva'da bulunan tapulu arazisi Ekim ayında tekrar konut alanına dönüştürülecek. Metropoliten Planlama (İMP) tarafından hazırlanan 1/100 binlik planlarında, "günübirlik gezinti alanı" olarak ayrılan Riva'yı kurtarmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Belediyenin 1/25 binlik planlarda Riva'yı tekrar konut arazisi olarak belirleyeceği öğrenildi. Böylece sarı - kırmızılılar, 235 bin metrekaresi inşaat izinli, toplam 1 milyon 175 bin metrekare olan Riva arazisine konut yaptırabilecek.
    Baskı etkili oldu
    Riva arazisinin tekrar konut alanına dönüştürülmesinde, Galatasaraylıların İBB yönetimine baskı yapmasının etkili olduğu öğrenildi. Baskılardan bunalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çareyi yeniden konut alanına dönüştürmekte bulduğu kaydedildi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

iyide rivanın toplam değerini 45-50 mdolar olarak açıkladı a.polat
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 milyon 175 bin metrekareymiş. Metrekaresi 100 dolardan yaklaşık 117 milyon dolar yapıyor. Ne diyelim hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Baskı etkili oldu
    baskı yaptık ve etkili oldu hee, vay be..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

umarım iyi bir şekilde sonuçlandırılır şu olay

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Benim tek ümidim adnan poolat diğerlerinin bu projeyi hayata geçireceklerini zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by sherryy
    Benim tek ümidim adnan poolat diğerlerinin bu projeyi hayata geçireceklerini zannetmiyorum
    Adnan Polat'ta kredisini tüketmeye başlıyor, o da yalan olmaz gitmez inşaallah..

Aslıdna rivada bi kumar gibi bence eğer Semih Haznedaroğlu gelseydi borçların çoğu kapatılacak riva hemen halledilecekti ama canaydın başkan olsa şampiyonluk gelecekti seçim belliydi ama canaydın yönetimi işi uzatır gibime geliyor bakalım hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri