Evet artık maça saatler kaldı...
İnşallah maçı alacağız lige galibiyetle başlayacağız...
Maç saati burda olmam maçtan gelince yazarım yorumlarımı...
Evet artık maça saatler kaldı...
İnşallah maçı alacağız lige galibiyetle başlayacağız...
Maç saati burda olmam maçtan gelince yazarım yorumlarımı...
Evet ilk lig maçımızı bugün oynayacağız.
Rahat bir oyunla galip geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılmam![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bende bugün rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum
Fenerbahçe geçen senelere göre ilk maçlarda kazanamama geleneğini bozup kazanabilecek mi? Bunu çok merak ediyorum ama bugun şeytanın bacağını kıracağız.
haydi fener bastır mac bizim. 1 tuncay atar bi alex atar birde tümer tamaaaaaaaam.
zaten ziconun güzel bir sözü var 1-0 olsun bizim olsun yerine 4-3 olsun bizim olsun
![]()
rahat bir oyunla rahat bir skorla seyircimizle birlikte geçeriz gibime geliyor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
2-1 alıcaz maçı inşallahbizim golleri tuncay atar oynarsa
inşallah beyler maçı alıcaz...ben 3-0 diyorum...Appiah , Alex , Tümer
dün her maça topic açılmasın denilmişti hadi dünkü maç açılış maçıydı bu ne iş?
o lafı galiba bursa mc söylemiştiOriginally Posted by dnz498
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maç başlamış galiba, bakalım ne olcak..
Fenerbahçe
Rüştü, Serkan, Önder, Can, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tümer, Semih, Tuncay
K.Erciyes
Fadhel, İlhan, Bouazizi, Gökhan, İlkem, Lazarov, Emre, Güven, Timuçin,
Cenk, Djalovic
kadrolar bunlar Anelka 18 de yok
dakika 10 küsür fb saldırıyor
16. dakika geride kalırken Fenerbahçe, Tuncay'ın kafa golü ile Erciyes karşısında 1-0 üstün durumda bulunuyor.
fenerbahce 2-0 önde appiah kırmızı kart gördü
Bu nasıl anlayış? Hakem cesurca, yanılmadan, doğru bir şekilde kırmızı kartını gösterdi. Tamam tepkiler bir yere kadar ama ondan sonra en ufak bir k.erciyes'in hareketinde tüm taraftarlar bağrıyo hakemin konstrasyonunu bozuyorlar. Sonra hakem yanlış karar verdi.
Maça gelince.. Fenerbahçe 2.yarıda biraz daha çekilerek oynar. Ama bulduğu kontra ataklarla bu maç 4,5,6 olur
Fenerbahçe elini kolunu sallayarak geliyor nedeni tecrübeli ve kaliteli ayaklar 10
kişi kaldıktan sonra takımın çökmesi beklenirken mücadele ruhunu artırdı. Kırmızı kart olayı doğru idi ama taraftar o pozisyonu görmdeği için böyle tepki verdiler zaten dünyadaki çoğu maçta böyle tepkiler böyle kartlara çıkıyor.
Tuncay alışkanlıklarından vazgeçememiş. Golden sonra sus işareti yapıyo gene![]()
kimi susturuyor ki..Originally Posted by ermoon
![]()
fenerbahce alex'in 70'nci dakikada attığı golle 3-0 öne gecti
bir gol daha dk 72 tümer metin
gol sov devam ediyor dk80 gol murat hacıoğlu fenerbahce 5-0 önde
6 oldu. ee dediğim gibi.
6-0 gol alex de souza
mac sona erdi fenerbahce erciyessporu 6-0 gibi farklı bir sonucla mağlup ederek lige agalibiyetle basladı
Arkadaşlar kırmızı kartın nedeni Erciyesli futbolcunu ırkına laf attığı için Appiah kafa atmış bunu Appiah böyle açıkladı.
Skor ortada 6-0 fazla söze gerek yok Fenerbahçe 10 kişi ile futbol dersi verdiğini düşündüm.
erciyes küme düşer bu yil
eğer appiah'ın dediği gibi emre ırkına küfür ettiyse ağır cezalar verilmeli
ispatlayamzlarOriginally Posted by mertcan1304
bizde de mi başladı bu ırkçılık muhabbeti ya..
televizyon görüntüleriyle ispatlayabilirlerOriginally Posted by emre1905
her kafa atanın bahanesi hazır oldu sanırım.. ırkıma, dinime, anneme küfretti ..
2. golde kaleci yumurtladı adeta, zaten maç bence burada koptu, 10 kişi kalsa bile Fenerbahçe rahattı, zaten 3-0 oldu devamı geldi.
televizyon görüntüleriyle ne söylediğini nasıl anlarlarOriginally Posted by mertcan1304
Demekki b36 o kdr kötü deilmiş biz fazla iiymişiz![]()
Bu kartta olayında Emre Appiah'ın söylediklerini red etmiş ama Appiah sarı kart görmeyen bir oyuncu bunu yapmasında mutlaka böyle bir sebep vardır.