Yeter artık, gitmek istiyorsa bırakın gitsin, veya oynatmayın kardesim bu adamı.
Bu kadar ruhsuz da oynanmaz. Gonderin Anelkayı yerine M. Yozgatlıyı oynatın ben razıyım.
Yeter artık, gitmek istiyorsa bırakın gitsin, veya oynatmayın kardesim bu adamı.
Bu kadar ruhsuz da oynanmaz. Gonderin Anelkayı yerine M. Yozgatlıyı oynatın ben razıyım.
yani şu konuda ne kadar haklısın, adamı ne diye oynatırlar bilmem ki? Ruh yok, bir iki gösteriş olsun ayıp olmasın diye koşuyor ondan sonra yine sahada dolaşmaya devam ediyor...
Kulübede bekleyen adamlara yazık...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
verilen paraya yazık
Ertem Şener şampiyonlar ligi programında mahmut usluya demişti. neden bu kadar çok oynatmak istiyorsunuz fenerbahçede oynamamak isteyen bir adamı. fenerbahçeye yararından çok zararı olmaz mı demişti. mahmut uslu da her zamanki gibi küstahça cevap vermişti. paket yapsın anelkayı evine götürsün mahmut uslu şimdi.
sorsanız yönetime hala anelka tartışılmaz dünyanın 3 santraforundan biri vs..... derler.
aziz yıldırım bu adama gelen teklifleri reddedince bunu marifet sanmıştı.
resmi sitesine de yazı yazdım git artık diye, ama bakalım ulasırmı kendisine![]()
Juventus bir mikroptan kurtuldu(ibrahimoviç) darısı Fenerbahçe'nin başınaOriginally Posted by e_mali
takım paralı askerlerden kurulursa başarısızlığa mahmumdur
takım ADAMLARDAN kurulu olmalıdır.
ya adama 15 milyon euro para verdiler bu fenerbahçe satmaadı bu adamı.istersen takımında henry olsun oynamak istemiyorsa istediği kadar iyi olsun.fenerbahçe satamıyorsa 1 yıllığına kiralasın.onun yerine başka adamı alsın yani....
aynen yorumlarınızın hepsine katılıyorum..
oynamayan adamı hemen göndereceksin....
artık fenerbahçede takım oyunu içinde oynamayan ve özellikle gitmek istiyen oyunculara yer verilmemeli!!!!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aslında anelka gerçekten de dünyanın en iyi forvetlerinden biri... Ancak istemeyerek oynaması onu takımın en kötüsü yapıyor.. Madem bu kadar isteksiz, çeksin gitsin tabiki..İnşalah fazla para veren çıkar da gider... Şuan yönetimin tek amacı, onu oynatıp vitrine çıkarıp ondan olabildiğince fazla kar etmek..Ama bu fenerbahçenin başarısını engellememeli..Oynayamıyorsa oynatmayın kardeşim....
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bence dünkü Anelka gayet iyiydi durmadan markaj altında çabaladı durdu daha fazlasını zaten yapamazdı. Anelka gibi bir oyuncu bir daha gelmez o markajda kim olsa bir şey yapamazdı ben kalmasından yanayım.
İyi de batuhan, o da kendini başka takımlara göstermek için yapıyo ne yapıyosa..Hadi dünkü maçta beğendin anelkayı, kendisi gitmek istediğini açıkladı ve gidemezse, fenerde kalırsa, isteksiz isteksiz maçlara çıkıcak ya da kontenjan doldurmuş olucak boş yere..Nereye kadar gider ki bu.. Kendisi kalmak istese ok ama problem burda zaten.. Anelka gitmek istiyor..Originally Posted by batuhan1907
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
gitmek istiosa mutlaka gitmeli aksi takdirde Fenerbahçe ye yarardan çok zararı olur...
haydi etimesgut haydi al şu anelkayıda![]()
cidden anelka artık takımı bir kişi eksik bırakıyor çok kaliteli topçu pna kimse itiraz edemez ama gel gör ki istek olmayınca kapasitesini zorlamıyor yönetime bein gönderin diye mesaj veriyor
hocam sende çok sinirlenmişisin biraz sakin ol bence![]()
O forma icin can atan o kadar genc varken, bu ruhsuzun sahada uyur gezer gibi dolasmasina ve bunu bir CL on eleme macinda yapmasina sinirlenirim...
haklısın ne diyelim... emek hırsızlığı yaotığı sonuçta
Bence Anelka + Alex gitmeli.. 2 sinin yerine onlardan daha kaliteli,koşan ve tekniği iyi olan genç futbolcular bulabiliriz bence..
Alex mi amma yaptın hocam Alex taşıyor takımı zaten
Alex ten başka adammı yok dünyada ya.. Ben avrupada iş yapacak adam istiyorum bir taraftar olarak.. hem en az onun kadar teknik,hemde koşan pres yapan adam bulmalıyız..Originally Posted by rectangle
Abi alex'ten başka adam mı yok demişsin de Alex kadar teknik adam göster.O gösterdiklerinin çoğu koşmayan oyuncular.Koşanları da zaten İspanya'da İtalya'da.
Go back Anelka!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
anelka hep oynamak istiyo ama hiç bişey da yapamıyoo
dünkü maçta Anelka'nın oynaması tamamen yönetimin acizliğidir
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Anelka için harcanan transfer parasına yazık... Özellikle şampiyonlar ligi için ne umduk ne bulduk. Semih'in çok daha faydası var. Geçen senelerde Anelka yerine Semih'e şans verilseydi, Semih şimdi çok daha tecrübeli ve çok daha iyi olabilirdi. Zaten Anelka adam gibi oynasaydı Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda oynardı. Süper Ligde sergilediği performans neyse de Şampiyonlar Ligi PSV(Kendi Saha) ve Milan (Deplasman) maçları dışında hiçbir varlık gösteremedi. Anelka Out Semih In !!!
alex olmasa fenerden birşey olmaz anelka gitsin öyle futbılcunun![]()
Go home Anelka! Ortega gibi Fransa'ya kaçsa keşke de kurtulsak! Başka türlü kurtulamayacağız.
GFB nerdesin? Anelka'yı maçta ıslıklayıp alehine tezahurat yapsanız bu adam anında gönderilir. Gereğini yap artık taraftar!
Adam 2 senedir FB'de, bir şeyini görmedik. BJK ve GS'ye gol attı, PSV maçında iyi oynadı o kadar, başka bir şeyi benim hafızama kazınmadı açıkçası. Semih oynasa yerine daha iyi.
Anelka defol git, istemiyoruz seni, ruhsuz!!! Anelka'ya bir yılda verilen 2-3 milyon eurolara yazıktır.
bence fenerin elinde kaalacak ve feneri tek başına yakacak antremana çıkmıyacak tatilden geç gelecek ve saire. ....
ama satsalar kaynak gelir ve yine onun kalitesinde bi oyuncu alırlar bence 10 m dolar iyi para fener için sattsın kurtulsun