Tİran-KAYSERİSPOR
Saat:18-30
PerŞembe
Yayin: Kanal D
Tİran-KAYSERİSPOR
Saat:18-30
PerŞembe
Yayin: Kanal D
kayserispora başarılar inş. turu garantıleyerek donerr
Kayserispor'a başarılar.
buraya kafar gelen kayseri tirana ya pabuç bırakmaz
laz asker, abi askere gitmedin mı yaw,, yoksa kaçtınmı![]()
kayserinin bu maçı kolay kazanmasını bekliyorum ve başrılar diliyorum![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
hadi kayseri iddaa oynadım yatırma benii![]()
inş kazanan taraf kayseri olur...
19unda gidiyorumOriginally Posted by bursa_mc
konuya dönelim kayseri en azından bir beraberlik ile dönmeli
Kayserispor ile Tiran arasındaki oyuncu farkı Kayserinin turu geçmesine yetecektir.
bencede kayseri bu turu geçecek.
kayseri gönlümüz seninle...
en kötü gollü beraberlikle dönerler inşaallah..
turu geçer heralde kayseri
[SIGPIC][/SIGPIC]
inşallah arkadaşlar geçeriz
bence ilk maç 0-0 veya 1-1 biter. Kayseri'de rahat bir galibiyetle bir üst tura adını yazdıran taraf Kayseri olur
alcaz başka yolu yok.perşembe günü hepimiz Kayseriliyz. ( pastırma yiycez ihi
)
canı gönülden başarılar kayseri'ye
bu uturu geçer heralde de önümüzdeki tur zor bi rakip gelebilir
Bu turu geçeceğine inanıyorum Kayseri'nin. Eğer önümüzdeki turu da geçip gruplara kalabilrse çok büyük bir başarıya imza atmış olacaklar...
"YÜCE ATATÜRK"
ben kayserinin bu turu rahat gececeğine inanıyorum.Bu arada mac naklen yayınlanmayacak.
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kayserispor'un, deplasmanda yarın Arnavutluk'un Tiran takımıyla yapacağı karşılaşma televizyondan naklen yayınlanmayacak.
Karşılaşmayı daha önce naklen yayın programına alan Kanal D yaptığı açıklamada, Arnavutluk Televizyonu ve Tiran Kulübü arasında yaşanan mali anlaşmazlık nedeniyle maçı yayınlayamayacağını bildird
Ertuğrul hocanın önderliğinde Kayserispor bu turu geçecektir. Tiran ofansif oynayan bir takım ve de Kayserispor bunu iyi değerlendirip en azından gollü bir beraberlikle Kayseri'ye dönmeyi başarır eminim
Bu da Kötü Bir Haber!!!
Kayserisporlular bu habere üzülecek
Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Kayser'nin, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Tiran'la yapacağı karşılaşmada yayın sorun
oldu!
Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Kayserispor'un, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Arnavutluk'un Tiran takımıyla yapacağı karşılaşma televizyondan naklen yayınlanmayacak.
Karşılaşmayı daha önce naklen yayın programına alan Kanal D, yaptığı açıklamada, Arnavutluk Televizyonu ve Tiran Kulübü arasında yaşanan mali anlaşmazlık nedeniyle maçı yayınlayamayacağını bildirdi.
kayserispor a başarılar diliyorum
bu kanal d nin ben ta................
olacak iş değil avrupa sınavı ve yayın yok
kayserisporun resmi sitesinde halaa kanal d olarak gözüküyor..![]()
ama kanal d bir acıklama yapmıs ve macı yayınlamayacaklarını sölediler
yayın yok beyler bu adiler bilerek vermiyor maçı ikinci maçı gelip göstermesin şerefsizler kanal olmayan kanal d
olay kanal d den kaynaklanmıyor. Arnavut kanalı ile tirana arasında dorun çıkmış arnavut kanalı maçı yayınlamıyor ondan kanal d nin suçu yok yani
bence rahat geçer gökhan ünal mehmet topuz bülent bölükbaşı gibi yıldızları varken
hurmet abi diğer teamların maçı olunca neden olmuyor böyle bize gelince oluyor bizle dalga geçiyorlar adiler bilerek vermiyolar bassınlar parayı alsınlar yayın hakkını o zaman paramı yokta gelmesinler ikinci maçı göstermeye adi şerefsizler yeter ya ne güzel seviniyorduk ama içine ettiler böyle kanalın taaa..