Arkadaşlar
guardalben
zaccardo lugano barzagli deschacht
mutarelli
santana barone grosso
caracciolo tevez.....
Bu kadroyla romayı yenemiyorum.Ne kadar denediysem olmadı.Bir yardım edin..
:s_palermo::s_palermo:...
Arkadaşlar
guardalben
zaccardo lugano barzagli deschacht
mutarelli
santana barone grosso
caracciolo tevez.....
Bu kadroyla romayı yenemiyorum.Ne kadar denediysem olmadı.Bir yardım edin..
:s_palermo::s_palermo:...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ugras ugras beLkı yenersın
deişik hıc kuLLanmadgn taktıkLer dene
yada nıe ugrasıon ya boswer bı dahakı macta yenersın
tatile git o yener belki ben öyle yapıyorum yeniyor adam beleşe hi hi
taktigine bi daha bak bi de oyuncuların özelliklerini bastan ayarla o zaman...
ugras pes etme zamanla olur
Kardeş biraz daha uğraş.Ya da taktiğini değiştir
sabretmen lazım
kadroya baksana taktikle de olabilir
harbi niye uğraşıyosun bırak sonra yenersin
vieri antrenman programını indir!iyi gelirrayrıca takım taktilerine gir.oradan işte genişlik,çabukluk,kornerleri nasıl kullansın diye falan komut verilio oyunculara ordann kendi istediğin komutları falan ver!!öyle öyle dene yenersin...(ayrıca roma'ya yenilince oyundan çıkıp son save'den oyuna girip roma ile tekrar tekrar maç yapman hileye girer hatırlatiiimmmm!!
)
hile!..hile!..hile!.. o zaman alnının teriyle kazanmış olmazsın ki karrdeşş!!Originally Posted by crazy_engin88
Kardeş belli ki 4-1-3-2 oynuyosunOriginally Posted by efl_25
.Roma (Eğer Spalletti yi kovmadıysa) evde de deplasmanda da 4-4-2 oynar, özel durumlar hariç.Eğer senin orta sahaların 3lü göbekse bi nedeni bu olabilir.Ama yok göbek değilse de 2 kanat tek göbekse, göbekteki oyuncun zayıf kaldığı için baskı kuramazsın.Bence sen taktiğini değiştir.Yoksa Roma yenilmiyecek bi takım değilki
....
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
arkadaşlar haklısınız hileye giriyor ama şunu söyleyeyim.İlk maçta 3-0 yenerken aynı taktikle elektrikler gitti.Mouse u parçaladım.Sonra açtım pc yi oyudayken bu sfer 1-0 öndeydim.Yine elektrikler gitti.Daha sonra 2 kere denedim olmadı.Yani hile yapmak istemiyorum ve yapmicamda....
nihayet kazandım.Hile yok diye söz vermiştim...
sırada milan var..![]()
![]()
![]()
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
tebrikler![]()
saol dadaş abicim...Originally Posted by SaMaNYoLu
![]()
hll olsun azimle yapan duvarı deler ahuauhua
bence orta saha ve defansı biraz geliştirmelisin.
çok şükür başarmışsın kardeş bu bir mucize![]()
roma dan hmn ertesi macta milanı yenmek cok zor sen basarmıssın tebrikler kardes
helal olsun da. bişey sorcam ,romayı yenmek için kaç defa denedin?
Ya kardeş sağol da.Ben bu konuyu 1 ay önce açtım.Şimdi palermo kariyerimden eser yok.Yeni konulara cevap at.....Originally Posted by Murderer26
hadi gozun aydn![]()
ii tebrikler sonunda yanmişin
deschacht' ı kenarda değilde ortada oynat daha çok verim alırsın.. bende ortada barzagli deschacht oynatmıştım baya iyiler..
bU ROMADAN NE CEKTIGIMI BIR ALLAH BIR BEN BILIRIM. cM 2001-2002 DE bESIKTASLA HERKESI YENERDIM BI BUNLARI YENEMEZDIM.bIR KERESINDE SINIRLENDIM 30 DEFA DENEDIM GENE YENEMEDIM.eN SONUNDA YANIMDA OLAN BARDAGI KIRDIM: gORDUGUME GORE YENMISSIN AMA rOMAYLA UGRASMA SEN ZArarli cikarsin![]()
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo.Bir ay önceki konu yaw...Abi yazmayın kirlilik oluyor.Ben roma'yı uçurup palermo'yu bırakalı 1 ay oldu yaw...Yapmayın da....