1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Federasyon’dan Ses Seda Yok!

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Default Federasyon’dan Ses Seda Yok!

Türkiye Futbol Federasyonu sitesi gerek görsel gerekse içerik olarak sizce ne kadar kaliteli? belirli bir konsepte oturtulamayan Türkiye Futbol Federasyonumuzun sitesi bana göre çok basit gözüküyor.Site açıldığından bu yana,düz bir site görüntüsü ile taraflı tarafsız tüm kesimi hayal kırıklığına uğratmış bir site profili çiziyor...

İnternet’e hangi bakış açısından bakıyorsunuz? Sadece bir eğlence kolu olarak mı görüyorsunuz? Bence internet sadece bir eğlence yolu değil, bugün global kesimin faydalandığı bir araçtır,bir iş sektörüdür,haberleşme alanıdır,bilgi kaynağıdır…

Ülkemiz futbolunu tanıtan bir İnternet sitesi biliyormusunuz? Herhalde herkes Türkiye Futbol Federasyonu’nun Resmi sitesi www.tff.org ‘u telaffuz eder.Başka bir site yok çünkü,evet Türkiye Futbolunu tanıtan başka bir site yok ! gerçi Federasyon’un resmi sitesi de Türk futbolunu ne kadar tanıtıyor ,ne kadar bilgi veriyor tartışılır ama bence Türk futbolununun tanıtımını İnternet yoluyla yapamıyoruz.

Devamı Linkte:

http://www.turksportal.net/tsi/v2/fo...oku&koseno=185
    Koray Dusova making tactical change...

çok güzel bir yazı eline sağlık

Nesil
    2006

Yazını beğendim ama TFF bir türlü sevemedim genelde Basketbol fedarasyonun sitesine giriyorum hatta üyeyim bana sık sık mail atıyorlar TFF uzun süredir bakmadım şimdi senin yazın için bir daha bakacam.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gerçektende site cok basit görünüyor artık devir sanal devri böyle seylere önem vermeleri gerekir insan uefa nın sitesine girince içi acılıyor buraya girincede kararıyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Yazım bir kenara burda esas sorun gerçektende TFF sitesinin 20 dolarlık bir siteye benziyor oluşudur,arayüz ve içerik bakımından site tasarımı yapan arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır ama can sıkıcı bir görüntüye sahip,diğer federasyon sitelerinin yanında komik gözüküyor,yazımda belirttim...

Nesil
    2006

Katılıyorum zaten sanki bedava host'tan yapılmış bir site şuan piyasadaki bazı bedava siteler bundan daha iyidir.

berbat bir site açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi tasarımı falan geçtik bari istediğimiz bilgilere ulaşabilsek. Sanırım bu işle uğraşmak hiç akıllarına gelmiyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ben Türk'üm ülkemin formasını satın almak istiyorum,bunu Federasyon'dan temin edebilmem gerek Dışarıda ki ülkeler gibi ama böyle bir imkan yok,en yakın Nike mağazasına gitmem gerek olacak iş değil...

Doğru!! Gerçekten berbat bi site..çok daha iyisini yapabilirler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Ben Türk'üm ülkemin formasını satın almak istiyorum,bunu Federasyon'dan temin edebilmem gerek Dışarıda ki ülkeler gibi ama böyle bir imkan yok,en yakın Nike mağazasına gitmem gerek olacak iş değil...
    Bazı Nike mağazalarında forma bile yok!

adamın tek yaptığı tabloların içne resim ve yazıyı koymak olmuş kötü bir tasarım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ellerine sağlık Koray Abi. Çok güzel bir yazı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Istanbulun İl Temsilciliğinin sitesi çok güzel.Sadece Amatör kulüpler için olsa bile...

Mesaj Yetkileri