1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Trabzonspor - V.Manisaspor Maçı

Default Trabzonspor - V.Manisaspor Maçı

İlk yarısı 1-1 biten maç oldukça heyecanlı geçiyor.

Trabzonspor'u ilk defa izledim ve çok beğendim. Marcelinho, Yattara ve Gökdeniz bu sene feci şekilde can yakacak gözüküyor. Böylesine hızlı, yetenekli 3 futbolcu kadronuzda bulunuyorsa şampiyon olmamanız için hiç bir neden yok!

Maçın son dakikası Yattara defanstan başlayarak kaleciye kadar 6-7 adam çalımlayarak geldi, Marcelinho %100'lük gol posizyonu kaçırdı, pasları mükemmel atıyor, çalım atıyor, koşuyor çaba sarfediyor. Gökdeniz ise o da ayrı bir mükemmel ..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ermoon
    Marcelinho, Yattara ve Gökdeniz bu sene feci şekilde can yakacak gözüküyor. Böylesine hızlı, yetenekli 3 futbolcu kadronuzda bulunuyorsa şampiyon olmamanız için hiç bir neden yok!
    orta alan çok güzel ama bence forvet hettı çok eksik kaldı son vuruşu yapacak adam eksik

Maç 1-1 Trabzonspor taraftarın desteğini beklerken taraftar hiç umursamadan "Fatih Tekke" diye bağrıyor. Daha 2 gün önce federasyon açıklama yaptı küfür ile ilgili taraftar hakeme küfür ediyor. Bunların artık olmaması lazım. Öylesine güzel futbol oynayan futbolcularına gölge düşürüyor bu hareketler..

Del Piero_10 Misafir

Maç 1-1 Trabzonspor taraftarın desteğini beklerken taraftar hiç umursamadan "Fatih Tekke" diye bağrıyor. Daha 2 gün önce federasyon açıklama yaptı küfür ile ilgili taraftar hakeme küfür ediyor. Bunların artık olmaması lazım. Öylesine güzel futbol oynayan futbolcularına gölge düşürüyor bu hareketler..
    golleri kim attı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mac bitmek üzere 1-1

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bakalım konyaya gelen ceza TS'ye gelecekmi ?
    Bide vestel nerdeyse çakıyodu 2'yi 88'de

Meduna
    Umut Bulut

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    golleri kim attı?
    aynen golleri kım attı????

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Meduna
    Umut Bulut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-1 bitti maç

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewy. saoll bu meduna beşiktaşa da atmıştıı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gecmiş olsun

Maç bitti. Taraftarların bir bölümü Yönetim İstifa, bir tarafı Fatih Tekke diye bağrıyor. Bu nasıl iş anlamadım.. Marcelinho gibi yıldızı getirmiş bu yönetim istifa diye bağrıyorsunuz. Forvet hattı biraz kuvvetli olsa Trabzon'un maç farka gidecek.. Defans ve Önlibero malesef kötü. V.Manisaspor deplasmanda 17 şut çekmiş Trabzon'a karşı. 43 top kaptırmış. Trabzonspor ise 14 şut 53 top kaptırdı..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Vestel fena geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hakemden bahseden yokmu yaw adm buz gibi penaltıyı vermio olur olmaz yerlerde düdük çalıo rezalet takıma gelince forvet şart hemde ii bi tane defansa çok yavaş kalıo ama her geçen gün düzelio takım

Fatih Tekke die bağırmayada gerek yok giderken nereye giderse gitsin diyodu taraftar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla maçı tam izleyemedim ama Vestel Manisa, bu sene zirveyi zorlayacak gibi geliyor bana
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Ersun hoca iyi işler yapıyor Manisa ekibinde.
    Trabzonspor bundan sonra ki maç elindeki kadroyla fark atması lazım..

manisa ya helal olsun. bu yıl iyi şeyler yapacaklar. Trabzonspor da işler bu sene kötü gidecek anlaşılan...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben takımdan çok umutluyum skora göre konuşmazsak maçta ii oynadık gol pozisyonları kaçıordık verilmeyen penaltı vardı.G.Antep maçını kazanacağımıza inanıyorum zate kazanmalıyız.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Ersun hoca iyi işler yapıyor Manisa ekibinde.
    Haftaya maç bizimle hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

lazoroni git kurtulalım senden lütfen.bu takıma bir şey veremeyeceğinide sende biliyorsun.

Quote Originally Posted by dnz498
    Haftaya maç bizimle hadi hayırlısı
    Kayseri maçından daha zor olacak

Quote Originally Posted by jarosik_61
    lazoroni git kurtulalım senden lütfen.bu takıma bir şey veremeyeceğinide sende biliyorsun.
    Lazoroni çok iyi oturttu takımı o kadar çok net posizyonuna girip kaçırıyorsan beceriksiz değil şanssızındır. Trabzonspor haftaya kiminle oynarsa oynasın fark atacağını inanıyorum. Mükemmel bir kadroya sahipler..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Lazoroni çok iyi oturttu takımı o kadar çok net posizyonuna girip kaçırıyorsan beceriksiz değil şanssızındır. Trabzonspor haftaya kiminle oynarsa oynasın fark atacağını inanıyorum. Mükemmel bir kadroya sahipler..
    Takımın oturmuşluğu konusunda haklısın ama o forvet hattı ile çok zor farklı sonuçlar yakalamak. Umutla Ersenle olacak iş değil o hadi Umut bir nebzede Ersen'le imkansız

Bu forumda kimse Trabzonspor taraftarının yaptıklarına akıl yettirmeye çalışmasın.Anlayamazsın.

Mesaj Yetkileri