1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Düşük özellikli oyuncuların müthiş performansları!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Default Düşük özellikli oyuncuların müthiş performansları!!

Arkadaşlar benim oynadığım nerdeyse her oyunda düşük özellikli ama müthiş performans gösteren oyuncular oluyor. Ben Seria B'de Napoliyi aldım. oraya Marcus Berg'i 50K'ya satın aldım. nerdeyse vasat bir özelliği vardı. ilk sene tam 28 gol attı. ve seneye Seria A'da 24 gol attı ve Milan'a 12 milyon pounda sattım. Ama gerçekten özelliklerinde bişey yoktu. Daha iyi özellikteki oyuncular böyle performans göstermiyor.

2. Default

Gerçekten çok ilginç bişey.Bunu bilerekmi yapıyorlar. düşük özellikli oyuncular iyi performans sergileyebiliyor. İyi özelliklere sahip oyuncularda fiyasko çıkabiliyor. O zaman oyuncu alırken özelliğe bakma ne işe yarıyor? bilindik oyuncular dışında oyuncu almak için deneme yanılma yöntemi mi kullanılmalı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilginc bisey

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

demekki hırs yapmış

oyucunun özeliklerini bizimle paylaşırsan sevinirim...
    fm 2007 ii olup olmadığı zihinsel özelliklerden anlıyorsun ss koyarsan sevinirim

ss gondersene

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

forvette o kadar iyi performans göstermesi doüal yaynındali ve arkasındaki oyuncuları da söle ona göre yorum yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Fm 2006'da Mustafa Şahintürk vardı. Neredeyse her oyunda Galatasaray bunu transfer ederdi ve adam genelde gol kralı olurdu. Özellikleride srıadan 2.lig oyuncularından farklı değildi. Bu oyunda da Torres biraz onu anımsatıyor. Özellikleri çok yüksek değil ama oyunun en iyi Striker'ı

Çok merak ettim ya.Ss koyabilir misin acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Ya arkadaslar ben internete şirketten giriyorum. Burda da internette filtre var. resim upload edemiyorum.

ılgınc bıseyy

Nesil
    2006
    Yer
    Island

oyuncunun oynadığı lige göre değişiyor bence.Premier ligde Manchester United'da Hakkı'yı alırsan pek de ii oynamaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Demekki kanat oyuncuların iyiymiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

özellikleri orta düzeyde olan oyuncular çok yüksek seviyeli oyunculardan daha çok maçı çevirio bende

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Aslında düşük seviyeli herhangi bir takımı alırsanız orda müthiş performans göstern biri illa çıkıyor. Ama aynı oyuncuları başka bir oyununuzda alırsanız hiç bişey yapamıyor.

Mesaj Yetkileri