1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Polat: "Cem Papila torpilli mi"

Default Polat: "Cem Papila torpilli mi"

Galatasaray’da Papila öfkesi... Sarı kırmızılı yönetim Manisa maçının hakemini eleştiri yağmuruna tuttu. Herkes Papila’yı topa tutuyor. Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Papila hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 3 ay önce hakem Cüneyt Çakır’ı hedef alan Polat, bu kez Cem Papila için "Bu adam hakem falan olamaz. Ben inanmıyorum. Ne bu kardeşim torpilli mi?" yorumunu yaptı.

Sarı kırmızılı yönetici maçın hemen ardından İstanbul’a dönerken uçakta etrafındakilere dert yanarak, Papila’nın kötüden de öte bir maç yönettiğini ifade etti. Adnan Polat, karşılaşmada 2 net penaltılarının verilmediğini belirtirken "Adam maçı katletti. Ben böyle birşey görmedim. Cem Papila, ikinci yarı 2 tane yoldan geçen insanın bile çalacağı penaltıyı vermedi" diye konuştu.

Papila’nın çok net pozisyonlara düdük çalmadığını ve alakasız bir anda penaltı noktasını gösterdiğini dile getiren Polat, "Bu Cem Papila hakem falan olamaz. Nasıl hakem olmuş, ben inanamıyorum. Belli ki adamın kapasitesi bu maçı yönetecek kadar yeterli değil. Bu adamın amcası, dayısı yada babası general mi yoksa paşa mı? Kesin torpilli bu adam. Birinin tanıdığıdır" dedi.

Kaynak: Hürriyet

az bile söylemiş bence

bence böyle maç yöneten hakemlere kim olursa olsun 6-7 maç ceza verilmeli... penaltımızı vermediği için demiyorum ... 2 tane bariz penaltıyı vermiyor sonra penaltıyla alakası olmayan pozisyona penaltı veriyor ... bu demek oluyor ki hakem daha önceki pozisyopnlarda yaptığı hatanın bilince de ki o pozisyondan etkilenip alakasız bir pozisyonu kendini affettirmek için düdük çalıyor... helal olsun ....

Nesil
    2006

Hem Gs'ye hem manisaya hem de Türk futboluna zarar veren bir maç yönetti cem papila.

Ben baba tarafından Zonguldaklıyımdır yazları giderim ara sıra.Şehrin en büyük ailesi Papila'dır.Papila adında kuyumcu,bilgisayarcı ve hatta pompacı -yani benzin istasyonu- bile vardır.

Hatta Cem papila'nın ofisini bile gördüm dışarıdan.Avukat cem papila yazıyordu ilk başta isim benzerliği vardır sandım kuzenlere sordum o hakem cem papila dediler hatta yazları görüyorlarmış ara sıra sokakta.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ben görsem kesin döverdim bu adama kimse bir dur diyemeyecekmi allah aşkına türk futboluna kara bir lekedir bu adam...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bencede as söylemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

abi bence de adnanpolatın dedikleri doğru ama adam tüm hissettiklerini lafa dökmüş biraz abartmış yani inş ceza falan gelmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

biz iki yıl önce bu adam hakkında bildiklerimizi söylediğimizde herkez bizi suçladı... ama iğne biraz kendinize battımı başlıyorsunuz feryat etmeye.. ozaman arka çıksaydınız söylediklerimize bu adam mahalle maçı bile yönetemezdi şimdileri... onun için eserinize isayan etmeyin övünün...

Nesil
    2006

Papila Bunu Hep Yapiyor Ve Hala Super Ligde Mac Yonetiyor. Adnan Polat Az Bile Soylemis Ben Olsam Ona Guvenip Duduk Verenin Aklindan Suphe Duyarim! 2 Penalti Verilmiyor, 1 Tane Bal Gibi Gol Ofsayt Diye Kesiliyor, Orhan Havada Takla Atiyor Ona Da Gidip Penalti Veriyor! Ee Sen Niye Yonetiyorsunki Bu Maci? Futbolcular Aralarinda Anlasip Yorumlasa Daha Iyi Bir Yonetim Olurdu!

Mesaj Yetkileri