Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Beyler Hep Birlikte Posta Gazetesini Dava Edelim!!!(ÇOKKK ÖNEMLİ)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Beyler Hep Birlikte Posta Gazetesini Dava Edelim!!!(ÇOKKK ÖNEMLİ)

"Gene gel! gene gel! her ne isen gene gel! kafirsen, atese tapiyorsan, puta tapiyorsan da, gene gel,
    Bu bizim dergahimiz umutsuzluk dergahi degil,
    Yüz kere tövbeni bozmussan da gene gel!"
    Hz. Mevlana

mevlananın bu sözünden sonra posta gazetesinde atılan bir başlık "MEVLANA GAYMİYDİ" diye başlık atmıştır.elimde bunun kaynağı bulunmamaktadır.geçende arabanın camını silerken gazete lazım oldu elime bir gazeteyi aldım o başlığı gördüm.bir anda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.ama bayağ eski bir gazeteydi bu o yüzden posta arşivini bile araştırdım o başlık yoktu.ama bunu bulabilirsiniz yayınlayın bu şekilde de posta gazetesine dava açalım.lütfen sizden duyarlılık bekliyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eğer dediğin doğruysa o haberin çıktığı zaman millettten ayaklanma oldurduzaten ama ben bole olay hatırlamıyorumm

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by bursa_mc
    eğer dediğin doğruysa o haberin çıktığı zaman millettten ayaklanma oldurduzaten ama ben bole olay hatırlamıyorumm
    millette ayaklanma olmaz neden biliyormusun?
    bir sitede İslam dinine Allah'a,Hz.Muhammed'e,Kuran'a edilmiş öyle hakaretler gördümki bu bile yanında masum kalırdı

dava edilecekse onlardan başlasın,küfür eden var diyorum
    varmı bu hakaretin daha ötesi??

nasıl izin veriiyor bunlara?

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    millette ayaklanma olmaz neden biliyormusun?
    bir sitede İslam dinine Allah'a,Hz.Muhammed'e,Kuran'a edilmiş öyle hakaretler gördümki bu bile yanında masum kalırdı

dava edilecekse onlardan başlasın,küfür eden var diyorum
    varmı bu hakaretin daha ötesi??

nasıl izin veriiyor bunlara?
    onları ALLAH çarpacak !!!

Nesil
    2005
    Yer

ya bende düşündüm bunu ewde gazete vardı ama ben kendi gözümle gördüm sonra sinirimden parçaladım bu gazeteyi.lütfen bu sitenin yetkilileri şu olayı araştırsın sonucu hep beraber görelim...

haber gerçekse bu kadar da AŞŞAĞILIK bir gazetecilik olmaz. bu mantığı nerden çıkarıyorlar bu kadar da değil bu iş ya...

Nesil
    2005
    Yer

walla o gazeteyi ben kendi gözümlle gördüm.isterseniz araştırın.ben posta gazetesinin arşivini araştırdım ama bunu bulamadım.lütfen sizde iyi bir araştırın sonucunu bulacağız........

posta gazetesini okurum her gün ben görmedim böyle bir haber haber çıkacağını da sanmıyorum ve ya gözümden kaçmıştır..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben bole gaseteler okumam ama bole seyler olduunu biliodum

Nesil
    2005
    Yer

ya yakınlarda değil bayağ eski bir gazeteydi o sanırım 2004tü tarihi sinirden parçalamasaydım o gazeteyi tarihini tam olarak kestirebilirdik......

Posta Türkiye'nin en çok okunan gazetesi olduğu iddia ediliyor...

Del Piero_10 Misafir

Fatih Sultan Mehmet'e böyle bir çamur atmaya çalışanlarıda hatırlıyorum.

Fatih Sultan Mehmet'e böyle bir çamur atmaya çalışanlarıda hatırlıyorum.
    bizim ve yan okuldaki artı eski dersanemdeki bütün tarihçilere sormuştum hepside evet demişti..

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by benyaben
    bizim ve yan okuldaki artı eski dersanemdeki bütün tarihçilere sormuştum hepside evet demişti..
    neye evet demişti?

evet beyler biraz araştırdımve radikal gazetesinde 27 kasım 2005 tarihinde yayınlanmış bu haberi buldum.ayrıca bu rezil adamın yazdığı birde kitap var bu konuyla ilgili ama ismini bile zikretmek istemiyorum.
    işte haber:
    Tarihçiden iddia: Nasreddin'in katili Mevlana
    Prof. Mikail Bayram, 'Kim olursan ol gel' diyen Mevlana'nın, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttüğünü ileri sürdü. Mevlana için 'Moğol ajanı' da diyen Bayram'a tepki yağıyor
    KEREM PULGAT (Arşivi)
    KONYA - Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Ortaçağ Tarihi Uzmanı Prof. Mikail Bayram, "Mevlana, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttü" deyince Konya karıştı.
    Bayram, Nüve Yayınları'ndan 'Sosyal ve Siyasi Boyutlarıyla Ahi Evren-Mevlana Mücadelesi' adlı kitabını çıkardı. Kitabında Mevlana ile Nasreddin Hoca'nın birbirlerine düşman olduğunu öne süren Prof. Bayram, iki alim arasındaki gerginliğin temelini şöyle anlattı: Mevlana bir Moğol ajanıydı. Mevlana'ya maaş bile bağladılar. Türkmen çocuğu olan Nasreddin Hoca ise Moğolların Anadolu'yu hâkimiyet altına almalarına karşı direndi." Düşmanlığın beyitlere taşındığını da ileri süren Bayram, şu örnekleri verdi:
    "Ey eli ayağı olan Hoca, kaza ve kederle ayağın kırılmıştır. Sen çok gönüller kırdın, cezan karşına çıktı ve belanı buldun" (Mevlana).
    "Ey ekşi suratlı. Arkamdan aleyhime kötü sözler demişsin. Kerkesin (Akbaba) ağzı daima necis (pis) kokar" (Nasreddin Hoca). Bayram, iddilarını şöyle sürdürdü: "Kaynaklara göre Mevlana, Hoca'yı cinsi sapıklıkla suçladı. Hoca'nın çocuğu olmadığı için Mevlana ve çevresi onunla alay etti, hadım ve eşcinsellikle suçladı. Hatta Mevlana, Divan-ı Kebir'inde Nasreddin Hoca'ya 'Zürrriyetsiz' diye hitap etti. 1261 yılında Ahilerin başında bulunan Nasreddin Hoca, Moğol yanlısı Selçuklu yönetimine karşı isyan başlattı. Selçuklular da Mevlana'nın müridi olan komutan Cacaoğlu Nureddin'i görevlendirdi. Nureddin, Mevlana'dan da izin aldı ve Hoca'yı öldürdü."

'Deli saçması, asılsız'
    Mevlana Müzesi Müdürü Dr. Erdoğan Erol, iddialarla ilgili olarak "Tamamen deli saçması" derken, Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu Esin Çelebi, "Mevlana bu ülkenin kutsal değerlerinden biridir. Onun üzerinde oyun oynanmasın" diye konuştu. Araştırmacı Sinan Yağmur da iki tarihi şahsiyetin bir kez bile karşılaşmadıklarını ileri sürdü. Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Salih Taner Serin, Prof. Bayram hakkında hakaret davası açacaklarını söyledi.

link aşağıda :
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=171182

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by şampiyon
    neye evet demişti?

evet beyler biraz araştırdımve radikal gazetesinde 27 kasım 2005 tarihinde yayınlanmış bu haberi buldum.ayrıca bu rezil adamın yazdığı birde kitap var bu konuyla ilgili ama ismini bile zikretmek istemiyorum.
    işte haber:
    Tarihçiden iddia: Nasreddin'in katili Mevlana
    Prof. Mikail Bayram, 'Kim olursan ol gel' diyen Mevlana'nın, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttüğünü ileri sürdü. Mevlana için 'Moğol ajanı' da diyen Bayram'a tepki yağıyor
    KEREM PULGAT (Arşivi)
    KONYA - Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Ortaçağ Tarihi Uzmanı Prof. Mikail Bayram, "Mevlana, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttü" deyince Konya karıştı.
    Bayram, Nüve Yayınları'ndan 'Sosyal ve Siyasi Boyutlarıyla Ahi Evren-Mevlana Mücadelesi' adlı kitabını çıkardı. Kitabında Mevlana ile Nasreddin Hoca'nın birbirlerine düşman olduğunu öne süren Prof. Bayram, iki alim arasındaki gerginliğin temelini şöyle anlattı: Mevlana bir Moğol ajanıydı. Mevlana'ya maaş bile bağladılar. Türkmen çocuğu olan Nasreddin Hoca ise Moğolların Anadolu'yu hâkimiyet altına almalarına karşı direndi." Düşmanlığın beyitlere taşındığını da ileri süren Bayram, şu örnekleri verdi:
    "Ey eli ayağı olan Hoca, kaza ve kederle ayağın kırılmıştır. Sen çok gönüller kırdın, cezan karşına çıktı ve belanı buldun" (Mevlana).
    "Ey ekşi suratlı. Arkamdan aleyhime kötü sözler demişsin. Kerkesin (Akbaba) ağzı daima necis (pis) kokar" (Nasreddin Hoca). Bayram, iddilarını şöyle sürdürdü: "Kaynaklara göre Mevlana, Hoca'yı cinsi sapıklıkla suçladı. Hoca'nın çocuğu olmadığı için Mevlana ve çevresi onunla alay etti, hadım ve eşcinsellikle suçladı. Hatta Mevlana, Divan-ı Kebir'inde Nasreddin Hoca'ya 'Zürrriyetsiz' diye hitap etti. 1261 yılında Ahilerin başında bulunan Nasreddin Hoca, Moğol yanlısı Selçuklu yönetimine karşı isyan başlattı. Selçuklular da Mevlana'nın müridi olan komutan Cacaoğlu Nureddin'i görevlendirdi. Nureddin, Mevlana'dan da izin aldı ve Hoca'yı öldürdü."

'Deli saçması, asılsız'
    Mevlana Müzesi Müdürü Dr. Erdoğan Erol, iddialarla ilgili olarak "Tamamen deli saçması" derken, Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu Esin Çelebi, "Mevlana bu ülkenin kutsal değerlerinden biridir. Onun üzerinde oyun oynanmasın" diye konuştu. Araştırmacı Sinan Yağmur da iki tarihi şahsiyetin bir kez bile karşılaşmadıklarını ileri sürdü. Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Salih Taner Serin, Prof. Bayram hakkında hakaret davası açacaklarını söyledi.

link aşağıda :
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=171182

al işte kardeş burda....

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by benyaben
    neye evet demişti?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi postaya e-mail attım ama bakayımm ama cvb gelmez heraldee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

gelmez yaw cevap vermezler bence arşivde yoksa belkide farkına varıp silmişlerdir bunlar. Yalanlanır büyük ihtimal

Nesil
    2005
    Yer

walla bende göndericeklerini hiç zannetmiyorum ama sen genede çok iyi bir iş yapmışssıın...

S-B-Z Misafir

arkadaşlar bir konyalı olarak bu durumu bende biliyorum.bununla ilgili yani bu iddiayı ortaya atan adi adamın yazısını okudum.bu konuyu daha yeni gördüm ama yarın konyada gazeteci bir abim var o biliyo bu knuyu ondan örenir ayrıntılı yazarım.sanırım selcuk üniversitesinde profesördü bu adam.
    amacı kısa yoldan meşhur olmak belkide rektörlük falan kapmaktır kesin başka bi kaygısı olduğunu sanmıyorum.böyle rezil insanlar nasıl bu ülkede doçentlik falan yapıyor anlamıyorum.posta gazetesinden haberim yok ama o dönem büyük ihtimalle yayınlanmıştır bu haber.am kimse itibar etmedi bu adama oyüzden unutuldu.
    hergün 5-10 otobüs japon ziyerete geliyor mevlanayı ama ülkemizdeki bazı densizler bu tip iftiralar atabiliyor malesef

Quote Originally Posted by şampiyon
    arkadaşlar bir konyalı olarak bu durumu bende biliyorum.bununla ilgili yani bu iddiayı ortaya atan adi adamın yazısını okudum.bu konuyu daha yeni gördüm ama yarın konyada gazeteci bir abim var o biliyo bu knuyu ondan örenir ayrıntılı yazarım.sanırım selcuk üniversitesinde profesördü bu adam.
    amacı kısa yoldan meşhur olmak belkide rektörlük falan kapmaktır kesin başka bi kaygısı olduğunu sanmıyorum.böyle rezil insanlar nasıl bu ülkede doçentlik falan yapıyor anlamıyorum.posta gazetesinden haberim yok ama o dönem büyük ihtimalle yayınlanmıştır bu haber.am kimse itibar etmedi bu adama oyüzden unutuldu.
    hergün 5-10 otobüs japon ziyerete geliyor mevlanayı ama ülkemizdeki bazı densizler bu tip iftiralar atabiliyor malesef
    hiç mi kimse tepki göstermedi o zmaan ya

Nesil
    2006

Ben böyle haber kaynaklarına gazete diyemiyorum en iyi gazete az reklamı çok haberi olan gazetedir insanı yazan gazetedir.
    Bu habere yanıt vermeye bile utanıyorum.

gazetenin sitesi yapım aşamasında bütün interneti araştırdım ama bir sonuca varamadım... yorum yapmak istemiyorum şimdi gece gece

Nesil
    2005
    Yer

ya şampiyon kardeş sen bunu iyice araştır bak bu konuyu boşlamıyalım lütfen.....

FSM in escinsel olduğıuna evet dediler..bu benim değil öğretmenlerimin düşüncesi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de öss zamanında tarih öğretmenlerimle ve felsefe öğretmenlerimle konuştum hepsi FSM için eşcinselmiş dediler...ayrıca anlamadığım bir diğer konu da eşcinsellik hakaret mi?

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by comandante
    ben de öss zamanında tarih öğretmenlerimle ve felsefe öğretmenlerimle konuştum hepsi FSM için eşcinselmiş dediler...ayrıca anlamadığım bir diğer konu da eşcinsellik hakaret mi?
    evet hakaret sence değilmi?
    dinimiz bu şekilde ilişkiyi açıkça lanetlemiştir ve lut kavmi bu yüzden helak olmuştur yeterince açıkmı?
    Ayrıca benyaben kusura bakma ama maalesef bu kafada insanlar ülkemizde öğretmen olabiliyorken biz bir adım bile ileri gidemeyiz,gidemiyoruzda zaten.başka birşey demiyorum bu konuda.çünkü bu adamlar bana göre ne türk olabilir nede başka bişey.bu iftirayı azılı osmanlı düşmanları hristiyanlar bile atmamıştır heralde.
    ayrıca burada Fatihi değil Mevlanayı konuşuyoruz.bunun için ayrı bir başlık açın madem.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by comandante
    elbette hakarettir bu dinimizce yasaklanmıştır.dinimizce yasaklanmasa bile ki yasak neden böyle şeyler yaparki insanlar benim midem bulanıyor böyle şeylerden ben bunu yapanlarda bu düşünceyi destekleyenlerden de çok tiksiniyorum.....

Del Piero_10 Misafir

ya yuh bu bir iftiradır koskoca Fatih Sultan Mehmet'e böyle bir çamuru ezikliklerinden dolayı sadece yunanlılar atabilir.

S-B-Z Misafir

ya yuh bu bir iftiradır koskoca Fatih Sultan Mehmet'e böyle bir çamuru ezikliklerinden dolayı sadece yunanlılar atabilir.
    bence onlardan bile daha aşağılık adamlar yapıyor bunu.rezil herifler :8
    şimdi kalkacak mezarından da bu iddiaları ortaya atanları bi görecek acaba ne yapardı?
    eşcinsellik nasıl olur gösterirdi hepsine...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri