1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Mut-lu-yum

Nesil
    2006

Default Mut-lu-yum

Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, kendisi hakkında basında yer alan “mutsuz, menajerini çağırttı ve gitmek istediğini belirtti” şeklindeki haberlere resmi sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Appiah, açıklamasında şunları söyledi:
    “Dünden bu yana hakkımda söylemediğim bir sürü şey yayınlanıyor. Mutsuz olduğum gitmek istediğim ve Luca’yı çağırttığım yolunda yazılan haberleri duyduğumda şok oldum. Nedense bazı insanlar benim Fenerbahçe’de mutlu olduğum gerçeğini bir türlü kabullenemiyor ya da kabullenmek istemiyor. Bu belki de normaldir bilemiyorum ama bir çok ülkede bir çok takımda oynadım ama benim hakkımda bu kadar asparagas haber yayınlandığını hiç görmemiştim.

Gerçi benim söyleyeceklerim bu haberleri yazanların bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır ama tekrarlıyorum ki ben Fenerbahçe’de mutluyum. Dün küçük hatalar yaptığımız için turu geçemedik. Ama unutulmasın ki Fenerbahçe hâlâ Avrupa arenasında ve biz Fenerbahçeli futbolcular olarak UEFA Kupası’nda Fenerbahçe’yi en üst noktaya kadar taşıyacağız bunun için mücadele edeceğiz. Ayrıca menajerimin buraya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil çünkü zaten benim burada olmam nedeni ile o da neredeyse İstanbul’da yaşıyor.

Ben gördüm ki insanlar en küçük olumsuz olaydan sonra bile felaket senaryoları yazmaya ve kendileri inandığı gibi halkı da inandırmaya çalışıyorlar. Ancak kimsenin endişesi olmasın ben Fenerbahçe’de mutluyum ve Fenerbahçe ile yaşayacağım çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Günün birinde buradan gideceksem bu sözleşmem bittiği zaman ya da Fenerbahçe Kulübü ile taraftarı beni istemediği zaman olur.”
    Kaynak=Resmi Site.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

illa biri karıştırma ihtiyacı hissediyor Fenerbahçe'yi.

Alex e bulaştınız... Tümer e bulaştınız... bari bu adamı rahat bırakın yaa...kalcak işte... gitmesi için ne sebep var kendini bu kadar sevdirmişken. herkes Anelka değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fener elendiği için daha cok artacaktır bu tip spekülasyonlar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu takımdan bir tek Appiah giderse cok uzulurum, gerisi traş...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Gidecek adam her mağlubiyetten sonra sinirden ağlar mı yahu ?
    Göz var izan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by e_mali
    Bu takımdan bir tek Appiah giderse cok uzulurum, gerisi traş...
    yapma... alex de cok kaliteli bir oyucu bence. bugün bir avrupa kulübüne giderse fenere en az 15 milyon euro kazandırır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fenerin en ii adamıı ,fenerbahçe kaçırmasın bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa bu adama resmennn hastaa oldum ne hırstır kardeşim bu yaaa adam sakatlandı maçın 80. dklarındaa ama yinedee devam ettii...Ben O ayağıı döndüü tmm dedim appiah gitti anaaa bi baktım çıktı oynamaya devam ettti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by crespo009
    Yaa bu adama resmennn hastaa oldum ne hırstır kardeşim bu yaaa adam sakatlandı maçın 80. dklarındaa ama yinedee devam ettii...Ben O ayağıı döndüü tmm dedim appiah gitti anaaa bi baktım çıktı oynamaya devam ettti
    Dedigin gibi bazıları topa kosmaya üsenirken, bazıları topu kontrol etmeyi bilmezken Appiah ın sakat sakat depar atması gercekten muhtesem bir olay. Onun bizde yeri ayrıydı ama artık Gönlümüzde APPIAH ın yeri ap ayrı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben Son maçta etkilenmiştimm adam nasıl ağladı yaaaa Bidee bu maçtaa bilee adam resmenn önünee geleni yıktı geçti Bir ara piskopata fln bağladı adam yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Tuncay,Alex derken birde Appiah çıktı.Ya bırakın bunlar fener in oyuncuları bir rahat bırakın.

Mesaj Yetkileri