hadi bakalım aralarında en kolay lig hangisi
bence argentina ligi
hadi bakalım aralarında en kolay lig hangisi
bence argentina ligi
Bence Fransa değil.Dişli rakipler var.(St.Etienne,Auxerre,Monaco,Bordeaux).Aralarınd a en klay lig bana göre Türkiye ligi.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bencede en kolay lig türkiye ligi
bence o kadar da kolay değil çünkü Türkiye liginde birbirini zorlayacak 4 takım var
bence her ligin kalitesi ayrı.her ligin kendine gore zorlugu var.ama en kolayı hangisi derseniz bence ukrayna.ama shaktar ı almak sartıyla![]()
bence İspanya Barcelona yı alınca çok kolay geçio lig
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kardeş zaten oradan başka takımmı biliyoruz kiev ve shkhtar dşında.Yapmayın yaaa.Originally Posted by uğuray1907
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
siz demiyomusunuz en kolay lig hangisi diye.al sana kolay lig.bundan kolayı olmaz.ama sen giderde italya dersen burdaki herkes sana gulerOriginally Posted by efl_25
ispanya ligi çok zor. hele ingiltere kimi alırsan al zorrrr
türkiye ligi çok kolay...
Türkiye diyecem ama 4 tane birbirlerini zorlayacak takım var
Bence İsviçre Ligi...![]()
en kolay lig die bişi olmaz hangi takımı seçtiğine bağlı.
Aslında fenerbahçeli arkadaşım haklı.Sen Hong-Kong ligini bile seçsen,En iyi takımı,oyuncuları bilmediğin için zorlanırsın....
bence türkiye ligi en kolay lig
So what?
Saike
bende fenerbahçeli arkadaşa kalılıorum hangi takımı sectigine bağlı
abi türkiye 2lig A çok kolay bence ya.kimi alırsan çok olsa iki sene süperligdesin.
İsviçre ----Basel
tabiki iskoçya--rangers yada celtic'i al ve gör müthiş ilk 2 garanti 3. ile aranda 15 puan fark oluyo bence avrupaya hemen gitmek istiyosan bu ligi seç
bencedeTürkiye LigiEn Kolayı
bencede en kolayı türkiye![]()
aslında alınan takıma göre kolay veya zor bir lig degerlendirmesi değişir ama illada biri dersek İskoçya ligi derim 2 baba takım var gerisi havagazı..En zoru ise yine bence İngiltere ligi
En zor lig Çin LİGİ
En kolay 2 lig var bence seçtiğin takıma göre.Biri Türkye Ligi-Fenerbahçe, diğeri İskoçya Ligi-Celtic,Rangers.Bu 2 ligden, bu 3 takımdan birni aldığımda şampiyonluk değilde hedefim, daha farklı şeyler; mesela puan farkı, az gol yeme, çok gol atma.... gibi hedeflerim oluyo.Zaten şampiyonluk banko.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
aynen... katılıyorumOriginally Posted by FenerBahceLi
Bence avustralya ligi en kolay lig 8 takım var zaten yenince de büyüklüğün ortaya çıkıyor çok kolay galibiyet alınıyor gol ortalamam 3.5 oldu daha 1 sezon bile bitmeden. takımım melbourne
herkesın gulecegı bı cevap verıcem.bana gore ıtalya lıgı cunku en az zorladıgım lıg ıtalya lıgı.![]()
her ligin zorluğu varrr
ben sürekli türkiye liginde oynuıyorum ve bana görede en kolay lig türkiye.
Her ligin büyüğü o ligi kolay kılar ...Var mı ötesi...[/SIZE][/COLOR]![]()
![]()