1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: şansal büyüka feneri dalgaya aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Default şansal büyüka feneri dalgaya aldı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği dün akşamki maçını, Akşam Gazetesi yazarı Şansal Büyüka,gelişme var başlıklı yazısında nükteli bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe'nin başına gelecekleri bilmek için gazeteci olmaya, yorumcu olmaya, Zico olmaya gerek yok. Sokaktaki vatandaş bile olacakları önceden söyledi:

'Fenerbahçe enaz iki gol atar da, savunma gol yemeden maçı tamamlar mı...'

Görünen köy kılavuz istemiyor. Aslında korkulan değil, beklenen oldu. Fenerbahçe savunması ile, bu çaresiz savunmaya alternatif üretemeyen Zico ile tıpkı 'alın yazısı' gibi Şampiyonlar Ligi'ne gene veda etti.

Turkcell Süper Lig'de hangi takımı getirirseniz getirin savunmanın arasına atılan 30 metrelik topla gol yemez. Ama Fenerbahçe savunması bunu da başardı (!)

Aslında kabul edelim ki her şeye rağmen gelişme var (!) Aynı savunma Kiev'de daha otuzuncu saniyede gol yemişti, Kadıköy'de beşinci dakikada yedi. Aceleniz ne kardeşim.

Benim anlamadığım sezon başında 'Yabancı sayısı serbest kalsın' diye kıyameti koparanlar, bu takıma daha bir santrfor bile alamadılar. Düşünün Şampiyonlar Ligi'nin kader maçını oynayan takımın santraforu önce Semih Şentürk, sonra Murat Hacıoğlu.

Acaba yönetim '100. yılda Avrupa'yı bırakalım, Türkiye'de şampiyonluğa bakalım' mı diyor? Oysa 2007'de, yani 100. yılda iddialı bir Avrupa sözü verdiklerini unuttular heralde. Bundan sonra yabancıyı alsan ne olur, almasan ne olur? Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçti.

Fenerbahçe'de ustalar iş yapamıyor, acemiler ayakta duramıyor, Anelka'ya çare bulunamıyor. Sıradan bir takım karşısında iki maçta 5 gol yiyen Fenerbahçe için genellikle sıradan takımların yer aldığı UEFA'da bir şans olabilir mi? Dilerim olur.

Tesis yetmiyor, takım da gerekiyor. Dinamo Kiev'in çadır tiyatrosundan bozma, derme-çatma bir stadı var, ama takımı Şampiyonlar Ligi'nde yürüyor. Fenerbahçe'nin tesisleri göz kamaştırıyor ama Avrupa deyince figüranlıktan öteye gidemiyor.

Üstelik her yıl çuvalla para harcanıyor, iyi bir takım yaratılamıyor. Acaba yanlışı kim yapıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu bi özeleştiri aslında kendisi de fenerli.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şansal büyüka olaya son noktayı koymuş.fenerin şu anki tablosunu en iyi şekilde anlatmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bencede ya alex bence iyi futbolcu değil arkadaşlar türkiye liginde anadolu takımlarına 3 maçta 5 gol atmak kolay tümerde aynı şekilde hadi avrupadada atın 5 i geç bi tane atın ya...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by nurisahin
    bencede ya alex bence iyi futbolcu değil arkadaşlar türkiye liginde anadolu takımlarına 3 maçta 5 gol atmak kolay tümerde aynı şekilde hadi avrupadada atın 5 i geç bi tane atın ya...
    tabi canım.Onun yeri 3.lig yada Lig B de yedek kalmak dimi.Tövbe tövbe illa adamı konuşturcaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

aBİ ADAM ÖZETLEMİŞ İŞTE.fENERİN HALİ BU....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

alaya alma falan yok. adam neyse onu söylemis noktasına virgülüne kadar..

katılmadıgım tek fikri dinamo kiev'e sıradan bi takım demesi. hiç de sıradan bi takım değil!

son olarak fenerbahce iyiki de düstü uefaya. zararın neresinden dönersen kârdır.. belki de uefayı alır - ki güçlü bir ihtimal - o zaman yüzümüz güler türk futbolu adına..

Koptum ya hele o gelisme var kismi baya guzel Sansal tek kelimeyle dokturmus

S-B-Z Misafir

şansala tamamen katılıyorum ve ayrıca diyorumki bu oyunla uefayı alırız demek hayal ötesi bir komedi.

Abi adam fenerbahçenin ne halde olduğunu gözlerönüne sermiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben pek dalgaya aldığını düşünmüyorum. Gerçekten doğruları yazmış + Şansal Büyüka bildiğim kadarıyla Fener'li.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

çok doğru şeyler sölemiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by senderson
    tabi canım.Onun yeri 3.lig yada Lig B de yedek kalmak dimi.Tövbe tövbe illa adamı konuşturcaksınız.
    konuş konuşda adam gibi üç yıldır ne yaptı alex avrupa da getir istatistiklerinide hep beraber gülelim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fener ligte ötüyooo awrupaa yokk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi alex tartışmasına döndermeyin konuyu...tartışılacak bi yanı bile yok çünkü alexin bence.iyi gün topçusu...yıldız falan da değil.yıldız dediğin appiahdır abi türkiyedeki en iyi futbolcu bence şu anda...

şansal bey gerçekten iyi açıklamış olayı...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

neresi alay bunun ben de yorumcu olsam ki ben de onun gibi fenerbahçeliyim çıkıp aynsını söylerim bu takıma forvet şart bunu zico görmüyo aziz yıldırım görmüyo hiç bi yönetici görmüyo da sadece biz mi görüyoruz !

Mesaj Yetkileri