Arkadaşlar editörü açarken ne kadar zamanınız geçiyor ?
ben bugün Yaklaşık 1 saatte açtım hayatımda ikinci defa edit yapim dedim o da 1 saatte açıldı![]()
Arkadaşlar editörü açarken ne kadar zamanınız geçiyor ?
ben bugün Yaklaşık 1 saatte açtım hayatımda ikinci defa edit yapim dedim o da 1 saatte açıldı![]()
Abi sen iyi açmışın.Ben yemek yedim,tv izledim,internette dolaştım anca açıldı...![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
evet hya bilgisayarın performansı düşük olunca öyle oluyor oda bişeymi ben halı sahada maç yaptım sonra geldim fenerin maçını dinledim daha açılmamıştı![]()
oooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Originally Posted by saruman16
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Orda da Belitmiş Zaten 512 MB Ram İsityor Diye.![]()
Benim pc 512ram ve pentium 3. 1000
valla ben editöre bi basıyomsonra bilgisayarın ekranını kapatıp normal hayatımı yaşıyom yemek yiyom TV izliom top oynuyom yatıyom geliyom bi bakıyom daha yarıdatabi bu işin şakası ama baya uzun sürüyo yaa
valla benimki 10 sn de açılıo bilgisayar 2 yıllık![]()
vay bea siz ne kadar beklionuz ben 15 dkde açılıyo
bn bikere saat tutmuştum 2 dk 29 sn sürmüştü...pc çok yeni deil aslında...
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
benimki de 45 dakikada açıyo kaydedip çıkması da 45 dakika
Abi yaklaık 2.5 saate editör ile işimizi hallediyoruz...
şu sistemlerinizi bi yazsanıza çok merak ettim ne o öyle 1 saatler falan ben 512 ram le 2 dk'da açıyorum
Abi 512 ram ve pentium 3.1000 ve 1ghz......
Valla övünmek gibi olmasın 30 saniyeyi geçmiyor,ben yavaş makinede çalışamıyorum benim hızıma ayak uydurması gerek.
yok kardeşim sizin sistemle bi sorununuz yok o zaman ben çok daha düşük makineler gördüm çok daha hızlı sizinkilerden siz bir bakıma alın makinaları bence ben fıtık olurum yahuOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
öncelikle <çtığın bu garip konu için seni kutlarım!!bu arada bu süre bilgisayarın hızına bağlı bilgisayardan bilgisayara deişir mesela bende 3 dakika civarında bi sürede açılıo!!
![]()
benimkide 1 dak . girdi.sırf bunun için girdim denedim
Abi ne 1dk sı ya.:
Valla İşlerimi Normal Hızda Yapıyorum.256 MB Ram Vardı+512 Eklettim 768 MB RAM var No Problem![]()
512 ram istiyor bende 256 var bayağı zor açtı ama geri kapattım
Benim Girmeyle Bi Derdim Yokda transferleri yapma klübleri küme düşürme vs. seylerde ÇoK cANIM SIKILIO ama deio bEN sİMDİ nERDESE aVRUPADAKİ bÜTÜN Trasnferleri yaptım transfer sezonun kapanmasını bekliom kapansında yeni oyun açcam
Ben Bunun İçin Yeni FM 2007'yi Bekliyorum
süre tuttum 27 saniyede açıldı...
Abi kafayımı yediniz ya.Ne 27saniyesi ya.Bende en az 20dk...:
walla bnm ram 1gb taş çatlasa 30 saniyede açılıo
1gb de tabi öle olur...
Valla ben kafayı yemediğimden eminim ama benim gibileri duyunca geç açılan herkes kafayı yiyor olabilirOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
Şaka bi yana benim çok ii olmasa da fena sayılmaz ondandır... P4 2.8 H.T işlemci,1024 Ram
Daha ne olsun abi ya.
Dalga'mı geçiyorsunuz...![]()
Daha ne olsun dionda artık sitem eskidi bea CoreDuo lar varken bizimki nedir ki ? ii demek yakışmaz die öle söledim yoksa benim bilgisayar Kraldır yaaOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()