1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: İşssiz Başlayan Var Mı?

Default İşssiz Başlayan Var Mı?

Arkadaşlar, benim gibi oyuna işssiz başlayanlar var mı merak ediyorum. Çok zevkli oluyor çünkü ufak takımdan başlayıp kariyer yapmaya devam ediyorsunuz. Hangi takımın size teklif sunduğunu ya da kimlere başvurduğunuzu yazabilir misiniz? Ben mesela işssiz başladım, Sakaryaspor'dan teklif geldi. (FM 2006'da da Sakarya teklif vermişti)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

15 lig actim, ama sadece buyuk ligler ve sadece birinci liglerini actim, mesela turkiye 2.ligini bile acmamistim.

Gecmisim ise uluslararasi bi futbolcu degil, yerel anlamda bi futbolcuydum.

Issiz basladim,2-3 ay is bulamadim sorun sadece birinci ligleri acmamdan dolayiydi. Kolay kolay almiolardi.

Su an ayni sekilde actigim oyuna devam ediorum,yine kendi capinda bi futbolcu olarak gecmisim var. Tek fark Drekt isle basladim,Trabzonda.

Kisaca dedigin gibi isin zevki,issiz veya amator baslayarak cikiyor.

2 mac kazaninca menejerligim dunya klasi olsa napim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

FM07'yi bilgisayarıma kurduğum günden bu yana hiç direkt bir kluple başlamadım.
    Hep işsiz başladım Türkiye 2B seçiyorum işsiz kalma gibi bir sıkıntım olmuyor.
    Sıfırdan başlamak bence de daha zevkli oyunun tadı daha iyi çıkıyor.
    Bu aralar oyundan sıkıldım o başka

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bnde işsiz başladım uşakspor u süper lig e çıkardım
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bende işsiz başladım.Ayrıntılı bilgi için Aygün Kariyer'i okuyabilirisniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün reklamınıda vermiş .hiç işsiz başlamadım..

bende hiç işsiz başlamadım ama hep yetersiz takımları seçtim onları iyi biyere getirdim ve şimdi milandayım çok mutluym...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu güne kadar böyle birşey hiç denemedım

9. Default

Ben işsiz olarak başladım. Profilimi tanımlarkende gerçekçi olsun diye kendi yaşımı (36) taraftarı olduğum takımı (FB) dilimi ve futbol kariyerimi (oradaki en düşük değeri) seçtim. Amacım bir gün hakkımla fenerin daha sonrada barselonanın başına geçmek. Oyunda şimdilik 6 yılım geçti .İlk başta ancak fethiyesporda iş bulabildim (TSL 2B) düşmesine kesin gözüyle bakılan bu takımda 2 yıl geçirdim. Maddi imkanların sıfır olduğu bu klüpte ligin üst sıralarını zorladım ama playofflara kalamadım. 2. senenin sonunda baktım burada gelecek yok istifa ettim. Bir süre işsiz dolaştıktan sonra ispanya LGBVA'dan sporting'de göreve başladım sezon ortasındaydık ve takım düşme hattındaydı. O yıl hızlı bir yükselişle durumu kurtardık. Herkes bayram yaptı. 2. yıl işler iyi gitmiyordu. Ben im de iş başka bir klube iş başvurusu yapmamı bahane eden yönetim beni kovdu. Uzun aylaklık döneminden ve başarısız iş başvurularından sonra İngiltere 2. lig takımı wrexhamla anlaştım. Tabi kariyerden dolayı ancak çok çaresiz takımlar bize ok veriyor. Bunlarında finans sıfır vaziyetteydi. Takıma gelince ilk iş bir revizyon oldu. yeni koçlar falan derken biz bir anda avarajla playoff lara kaldık. Tamda form tuttuğumuz bir zamandı.İki maçıda kazanıp herkesin şaşkın bakışları arasında 1. lige çıktık (eşdeğeri TSL 2. lig). Herkes düşeceğimize kesin gözüyle bakarken avarajla 1. ligde tutunmayı başardık. Fakat durum çok kötü elde avuçta para yok.Ana klubümüz Liverpol'Un yedekleri az futbolcu kiralayamıyoruz. Bakalım bu sene ne olacak ?. Aslında biz lower lig menejerlerinin derdi çoktur. Mevcut antremanlar taktikler bizde pek işe yaramıyor Bu konunun meraklıları varsa bir konu başlığıda oluşturabiliriz. Son bir cümle daha . Ben bu oyunu oynarken maç kaybedince tekrar tekrar yüklemiyorum

denemedim ama mutlaka deniyecem

bende denemedim ama denemek istiyorum bakalım nasıl olacak

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

hıc denemedım su ana kdr kımse aLmaz die ama okudukLarımdan sonra bıdakı actıgım oyunda ıssız basLamaya karar werdım acıLarın teknık adamı oLarak nam saLcam

FM07'yi bilgisayarıma kurduğum günden bu yana hiç direkt bir kluple başlamadım.
    Hep işsiz başladım Türkiye 2B seçiyorum işsiz kalma gibi bir sıkıntım olmuyor.
    Sıfırdan başlamak bence de daha zevkli oyunun tadı daha iyi çıkıyor.
    Bu aralar oyundan sıkıldım o başka
    oyundan sıkıldıysan lıverpoolu vea man utd yı al veya cok degısık bı zevk olan totthenman al totthenman kac yıldır samp olamıo ama sen o kadro ıle yapabılırsın

14. Default

işsiz başladım ve Stuttgart sondan 4. oldugunda TD sini kovdu hemen basvurdum beni göreve aldılar ama hala yeniliyorum yakında beni kovarlar sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

bende işşiz başladım lazio teklif verdi.. ligde 11 maç sonrasında sonuncuydu sezon sonunda 11. olduk.. yeni sezon yeni başladı 3 maç 2g-1m hadi hayırlısı..
    <')))))>-<

Nesil
    2006

Denedim bir ara zevkli olur diye ama malesef bir takımdan teklif gelmeyince direk oyunu kapattım.

Konuyu açtığınız yere dikkat edin. Taşındı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    15 lig actim, ama sadece buyuk ligler ve sadece birinci liglerini actim, mesela turkiye 2.ligini bile acmamistim.

Gecmisim ise uluslararasi bi futbolcu degil, yerel anlamda bi futbolcuydum.

Issiz basladim,2-3 ay is bulamadim sorun sadece birinci ligleri acmamdan dolayiydi. Kolay kolay almiolardi.

Su an ayni sekilde actigim oyuna devam ediorum,yine kendi capinda bi futbolcu olarak gecmisim var. Tek fark Drekt isle basladim,Trabzonda.

Kisaca dedigin gibi isin zevki,issiz veya amator baslayarak cikiyor.

2 mac kazaninca menejerligim dunya klasi olsa napim ben
    benimde aynı şekilde ama Nac Bredayla başladım ben.
    FM Gazetesi

bende her zaman 2.lig a ve b kategorisiyle başlarım en sonundaki oyunumda kocaelispor u aldım 2 sezonda süper lige çıkardım şimdi süper ligdeyim parasızlıktan hiç oyuncu alamadık ama küme düşmemek için uğraşıyoz

Abi ben hiç başlamadım ugraşamam onla direkt takım alarak oynarım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

bende hiç başlamadım zaten oyun 2012den sora sıkıo bide böle uraşırsam ...

22. Default

evet bende işsizbaşladım sonra e.şekersporla işe başladım 3 senede süper lige çıkardım takımı. gerçekten çok zevkli oluyo. bide ben şimdiye kadar modifierle oynuyodum şimdi bu oyunda birtek bile kullanmadım. gerçekten böyle daha zevkli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her zaman takım seçerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben işşiz başladım sezon başında istanbulspor un teknik direktörlük koltuğu boştu başvurdum aldılar. ama herkes nasıl o kadar çabuk alındın dedi

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben hep galatasarayla başlıyorum oyuna nedense sanki para veriyolar bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

İşsiz başladım Wigan'a gittim...Sonrasını bilen bilir..

Ben işsiz başlamayı sevmem.Onun için direk bi takım alırım.Uğraşmam teklif gelecekte !!!

zevkli olabilir ama hic denemedim

Mesaj Yetkileri