ilk kez böle bişe gördüm
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kızanın kafası da 1 küçücük kızan kafası 1 olur tabi
vaay be çok ilginç bende ilk kez görüyom 13 yaşında...
13 yaşında ama özellikleri bu yaşına göre çok iyi![]()
![]()
regen değil demi
evet ya özellikler iyiymiş yaşına göre
kardeş şimdi baktım fm scouttan pot. ability 195.. teklif yapıyorum gelmiyo..ayrıca 13 yaşında 8 tane daha var ama en iyi bu olduğu için ss attım..bi de sene 2008 regendir herhaldeOriginally Posted by thebest73
bende 2008 i görünce merak ettim ama tşk en yakın zamanda bakıcam.Originally Posted by ugur1905
hız falan yaşa gore süper valla
2 sene önce 11 yaşında olduğuna göre ilk açıldığında yoktur bu adam. Muhtemelen regen bir oyuncu.
o bu 20 yaşına kadar iyi antreman programı ile muhtasem olur
regendir 25 yaşındaki birçok oyuncudan özelliği daha iyi
bu yaşta bu hız geleceğin Süreyya Ayhan ı
çok saldırgan geleceğin Hasan Şaş ı
özel yetenek çok iyi geleceğin Ronaldhinio su
![]()
Arkadaşlar Galatasaray03-04'te ben İrfan Başaran'ı süper oyuncu yapmıştım.Oda 13 yaşındaydı
benim aklıma takılan en az 14 yaşında olası gerekmiyo mu...fm 2007 de beşiktaşlı muhammed te olur bel ki ne dersiniz
var böyle oyuncular az çok
Brezilyadan 13 yaşında regen oyuncu çok çıkıyor. ve nedense hepsi süper yetenek oluyo
adam harbi iimis yavkızan kafası harbi kafa vursa beyni içeri göçer
![]()
13 yaşında 1.81 boyunda basketbola niye gitmemiş![]()
iyi çalıştırılırsa mükemmel olur. 2008 e gelince hemen bakıcam..
bende 2008 deyim ama bu adam bende cıkmadı..regendir bu adam..![]()
o velet o yaşta nası lo hıza ulaşıyor anlamıyorum adam nerdeyse o yaşta martinsle aynı hızda koşuyor
geleceğin starı ben en küçük yaş 15 görmüştüm
Buda benden 13 Yaşında Fransız
http://img155.imageshack.us/img155/7055/romain6an.jpg
13 yaşında futbolcuyu ilkez gördüm bu arada alırsan iyi olur geliştirir kendini .
yav arkadaşım sen bunu nereden buldun accayip iyi bir çocuk keşke bizde onun gibi olabilsek:![]()
şimdi baktım bu adama valencia da 19 yaşında !!! bende 2006 yılındayım daha ilerlemedim yani ama çok iyi adammış
13 yaşında çocuk 181 boy :d :d
walla ben 2008 deyim ukraynadan 13 yasında bi velet kesfettim ozellıklerı adudan hıcbı farkı yok flair 20 ve inanılmaz gelisiyo