Fatih Terim Dünya Kupası'na katılamayarak dönemini bitirmiştir.Bütün sorumluluk Fatih Terim'e aittir.
Geldiğinde Dünya Kupası'na gidemezsek sorumlusu ben olurum gibi -hatırladığım kadarı ile, tam cümleyi araştırarak bulabilirsiniz.tvde izlemiştim- bir söz söyleyebilen, gidemezsek sorumlusu ben olurum diyebilen bir kişinin istifasını şimdiye kadar sunması gerekirdi.
Fatih Akyel'i, Alpay Özalan'ı kurtarıcı gözü ile çağıran bir teknik direktörden hiç bir şey bekleyemem!
Şenol Güneş de aynısını yaptı, Konfederasyon Kupası'ndaki genç kadro büyük ihtimal Avrupa Şampiyonası'na giderdi.
Artık yabancı, oyun içi taktiksel bilgisi iyi, disiplinli, scouting bilgisi iyi bir teknik direktöre ihtiyaç var! Benim isteğim Rafael Benitez.
Sorun para olamaz.Federasyon'un bütçesi Rafael Benitez'in istediği parayı karşılayabilecek durumda.Jip vaatlerini unutmadık daha..
Fatih Terim klasik bir 4-4-2 oynatıcısıdır, taktik bilgisi yeterli değil bence..
Dere geçerken at değiştirilmez.
Ersun Yanal'ın gönderilme şekli büyük yanlıştı, kalsaydı ve Dünya Kupası'na katılabilseydı neler söylenirdi çok merak ediyorum! Birini bir işe getirdiniz ise sonucunu beklemek zorundasınız, sonucunun ne olacağını nasıl bilebilirsiniz?Ne farketti, katılamadı işte Milli Takım.
Yolun yarısında değişiklik yaparsanız nasıl yüksek bir form düzeyi oluşturabilirsiniz.Her yiğidin farklı bir yoğurt yiğişi vardır şeklinde bir atasözü vardır, herkesin kendi düzenini kurması zaman ister sonuçta..
Hala Galatasaraylı olduğu için Fatih Terim'in her hatasına göz yumanlar var.Milli Takım'da da fanatizm, bunun üzerine daha ne denebilir ki!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı