saat-21:00
yayın-lig TV
hakem-Zafer Önder İPEK
evet bence beşiktaş 4-1 alcak golleri delgado bobo( 2 )bide burak yılmaz atcak
saat-21:00
yayın-lig TV
hakem-Zafer Önder İPEK
evet bence beşiktaş 4-1 alcak golleri delgado bobo( 2 )bide burak yılmaz atcak
beşiktaş bu macı alıp galibiyet serisine devam edecektir.
yalnız cok farklı kazanacagını düşünmüyorum
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
2-1 alacak Bjk 2 golde bobo dan ben Şampiyon'u bekliyorumHangi takımı tutacak
![]()
bence 2-2 biter
evet bende şampiyonu bekliyom ama o beşiktaş der yav![]()
bu maçı beşiktaş alacak.skora bişey diyemem ama futbolcuların uykusu gelmezse rahat kazanırız..
beşiktaş alır gibi ama konyada zorlar
3-0 filan beşiktaş kazanır diyorum.goller delgado, burak, g.zan
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
aa unutmayalım..Rico bugün oynarsa kesin golü var..yazıyorum buraya
maç 2-2![]()
maç bi 2-2 bitsin çekiceğin var bizden burakOriginally Posted by hurmet
![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
kaçarımama 2-2 biticek hatta 1-0 bjk öne geçicek konya 2-1 ya***ak sonra bjk 2-2 ya***ak
![]()
maç BJK galibiyeti ile bitecek bi aksilik olmazsa..Ama dediğim gibi..bizimkileri uykusu gelmezse![]()
rico yedek...
berabere bitecek Konya ii oynarsa kazanabilirde BJK i futbol oynamıyo
[SIGPIC][/SIGPIC]
eğer rico oynarsa bu macta bilin ki tigana ile yonetim arasında sorun cıkacak
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bide nerden biliyosunuz adamın ii oynicanı
[SIGPIC][/SIGPIC]
ne sorunu?????Originally Posted by peluk
tigana iki gün antreman yapan adamı oynatmam demiş. takımı daha ii tanımasını istiyor. fakat yönetim flaş transferin oynamasını istiyorOriginally Posted by pessy
daha oynamadan adam sorun oldu... rico oynasın yada oynamasın geride kalanlar bu maçı kazanacak kapasitede... ama rico oynasa hiçte fena olmaz... en azından 15 dakika falan...
macı 1-0 konya alır yada 0-0 beraber e biter bu mac
Isallah aksam delgado sov izleyecegiz. Allah bu adami kem gozlerden nemrut bakislardan saklasinAyrica basinida tebrik etmeden gecemiyecegim saniyesinde yaziyorlar(salliyorlar)Utanmasa birbirlerine kilc cekti diye yazacaklar
![]()
bjk mutlaka kazanır aksi olursa balkondan aşağı atlarımDDD
scolari hayırlı yolculuklar![]()
birader deme ya iddaa da yatar o zamanOriginally Posted by hurmet
![]()
bende diom bnun derdi ne iddaa yı düşünüyomuş![]()
Originally Posted by pessy
DDDD yok arkadaş olur mu öyle şey elbette yenecek ve istiyorum ama iddaa da yatmasın yani onlar da kazansın ben de sen de git oyna hemen
DD
yok yok bjk yenemez. konya yener bjk yi gecen seneki gibi
iyiki dedik yani yensin diye millet bunu bekliyormuşinanmayın arkadaşaa gidin oynayın bjk ye bjk siz kupon olmaz yenecek.
o kadar emin olma burakOriginally Posted by hurmet