Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: İlhan Mansız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default İlhan Mansız

Ne oldu bu çocuğa? Neden tüm Dünya onu konuşurken,ona hayranken erken yaşta futbolu bırakıcak düzeye geldi.Belki eski bir konu ama gençlere örnek olması gereken bir hayat.

İlhan Mansız Videosu

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

4 aylık sakatlıktan sonra onun futbol hayatı nerdeyse bitti İLHAN extradan oynuyo şu anda aslında futbol hayatı bitti...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

En iyi zamanında japonyaya apar topar yollandı, yardım istedi geri alınmadı, sakatlandı bi de gitti araba çarptı.

4-3 lük bir gençler maçı vardı ben unutamamışım gsli olarak, kimvilir bjk lilerin ne unutamadığı golleri vardır.

Del Piero_10 Misafir

futbolu bıraktı

gece klüplerinde geziyor

S-B-Z Misafir

ben onu herzaman saha içindeki terbiyesizce ve sorumsuzca hareketleriyle hatırlıyorum nedense,aklıma hiç senegal maçında attığı golden başka olumlu bir hareketi gelmiyor.
    sevmediğim bir futbolcuydu,sonu böyle olacağı zaten belliydi.

Del Piero_10 Misafir

beşiktaş ile alakam olmamasına rağmen video ya bakınca duygulandım

Beşiktaş'tan ayrılmasaydı herşey daha iyi olurdu onun için ama olmadı.. Şimdi dizilerde arıyor bir şeyler..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

çok msevdiğim bir futbolcuydu sadece bir futbolcu değildi marka olma niteliği olan birisiydi yazık oldu.İlhanı seyretmeyi çok severdim o hırçın tavrı güzel golleri çok hoşuma giden bir oyun tarzı wardı.Yazık oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    futbolu bıraktı

gece klüplerinde geziyor
    hehehe ewet bende haberlerde duydum gece klüplerinde geziniyo artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kimse senin kadar sevilmedi ve sevilmeyecekte İlhan Mansız

futbolu bıraktı

gece klüplerinde geziyor
    BABA NE AÇIKLAMA YAAAAA

Fm De Kesİn Alin Çok İyİ İŞ Yapiyo

Nesil
    2006

Ben yerimde olsan fotomodel veya reklam yıldızı olurdum aslında mankenlikte iyi ama yaşı geçti erkekler için 26-27 yaşa kadar mankenlik var futbol yanlış tercih olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Böyle güzel, hoş bir geçmişi olan futbolcunun bu durumlara gelmesi gerçekten kötü.. 2002 DK, BJK'da oynadığı zamanlar falan aklıma gelince tuhaf oluyorum ..

kendine bakmanın örneği ; yaşıtlar sanırım ve aynı takımlardan geldiler hep... bi Tümer e bakıoz bi İlhan a... bi şarkı da olduğu gibi,,, kendim ettim kendim buldum misaliii

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ne olursa olsun bu ülkemizin kaybı bence çok önemli bir oyuncu ve yetenek video da şu carlos a attığı çalımı görünce yenildik ama deli ettik demek geliyor içimden.bence dışlamak yerine kazanmayı deneseydik şu an çok dha iyi olabilirdi.

Abi adam o bar senin bu bar benim dolaşıyomuş.Bizim için büyük bi kayıp

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

her veda hep erken veda... alışılmışlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor... güz dönemindeki yaprak dökümü gibi ağaçtaki yapraklar birer birer düşüveriyor toprağa... ve biz gidenlerin ardından yalnızca buğlu gözlerle bakıyoruz... kimler girmediki bu yüreğe... her sevgili bir iz bırakıp gitti... koparıldık belkide... ama unutulmadi gidenler... dillerde eski bir şarkı gibi her daim söylenmekte... gidenlerin ardından ağıt yakmak yakışmaz bizlere... bizler sevdikmi yüreğimizi eline veririz sevgilinin... sevinci sevincimiiz üzüntüsü üzüntümüz olur... yollarımız hiç bir zaman ayrı değildir biliriz... gün gelir kesişir bir noktada... çünkü biz ortak bir paydanın ürünleriyiz... sevdik birbirimizi ne bir eksik ne bir fazla... yaşanması gerekenler yaşandı umarsızca...

yolunuz açık olsun.... (Metin - Ali - Feyyaz - Pascal - İlhan Mansız - Sergen ve niceleri)

bu renkler varoldukça bizi kimse ayıramaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlhan bence kendine yaptı Dünya kupasından snraa biraz düzgün hayat yaşayabilseydi bence şu anda avrupada kral olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

Show pesinde olan bir futbolcunun hazin sonu. başka bişi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

beşiktaş ile alakam olmamasına rağmen video ya bakınca duygulandım
    aynen yaw

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Gittiler ama iz bırakarak... bu tür oyuncular hassas oyunculardır... bakın Mancesher Utd Cantonayı unutabiliyormu??? unutulmaz... takımı için taraftar piskolojisiyle mücadele eden hiçbir futbolcu unutulmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilhan mansız kendi kendini yaktıı.şımardı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

benim futbol idolüm olan, kaldığım lise ve üniversite yurtlarında dolaplarına ve duvarlarına posterlerini astıgım, normalde maçları seyredemediğim halde onun oynadıgı sezonki 34 macın 32 sini kahvelere gidip izlediğim, onunla alakalı yazı olan bütün röpörtaj ve ve makaleleri okuduğum, kısacası çok ama çok sevdiğim bir adam bir sürü şanssızlık sonrası dördüncü ve son kez futbolu bıraktı. yolun acık olsun adaşım. seni hiç unutmayacağım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer

İlhan Mansız'ın bence suçu yok denebilecel kadar az.
    Ne olabilir ki kusuru ? Geç farkedilmek mi büyük takım tarafından? Gol kralı olmak mı? Dünya kupasında yıldızlaşmak mı ? Takımının menfaati için Japonya'ya gitmek mi ? Sakatlanmak mı ? Sakat bacağına araba çarptırmak mı ? Çok istediği halde yuvasına geri dönememek mi ?

Hakan Şükür'e Galatasaray'ın verdiği şansı Beşiktaş İlhan'a verse böyle mi olurdu sonu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    İlhan Mansız'ın bence suçu yok denebilecel kadar az.
    Ne olabilir ki kusuru ? Geç farkedilmek mi büyük takım tarafından? Gol kralı olmak mı? Dünya kupasında yıldızlaşmak mı ? Takımının menfaati için Japonya'ya gitmek mi ? Sakatlanmak mı ? Sakat bacağına araba çarptırmak mı ? Çok istediği halde yuvasına geri dönememek mi ?

Hakan Şükür'e Galatasaray'ın verdiği şansı Beşiktaş İlhan'a verse böyle mi olurdu sonu ?
    ben zaten ahmet dursun, sergen yalçın ve ilhan mansız'a yapılan haksızlıklar yüzünden beşiktaştan soğudum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Onu özleyeceğiz....Beşiktaş taraftarı olarak....Nouma'yıda

Nesil
    2003
    Yer

Beşiktaşlı olmamam, formasının hakkını sonuna kadar veren bir Beşiktaşlıyı takdir etmeme engel değil. ben varken o bu kulübe dönemez diyenler beşiktaşın başarısızlığını hesabını verecektir elbet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiçbir zaman kendini tam anlamıyla futbola veremedi.Bu son bekleniyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

senagale attığı dünya kupası tarihinin son altın golü ve yarı final maçındaki roberto carlosa attığı köşe bayrağı yanındaki çalım daha uzun seneler boyunca hafızalarımızda yer almaya devam edecek.

ancak kariyerinin buralara gelmesine beşiktaş yönetimi kadar maç içi davranışları ve fazlaca şımarık hareketleri de neden oldu.yıldız futbolcu olmayı kaldıramadı sorumluluklarının farkına varamadı.sakatlıklar ise başına hep bela oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

senagale attığı dünya kupası tarihinin son altın golü ve yarı final maçındaki roberto carlosa attığı köşe bayrağı yanındaki çalım daha uzun seneler boyunca hafızalarımızda yer almaya devam edecek.

ancak kariyerinin buralara gelmesine beşiktaş yönetimi kadar maç içi davranışları ve fazlaca şımarık hareketleri de neden oldu.yıldız futbolcu olmayı kaldıramadı sorumluluklarının farkına varamadı.sakatlıklar ise başına hep bela oldu.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri