antrenör gerçekten o kadar önemlimi ne yapar? ve iyi antrenör söylermisiniz
antrenör gerçekten o kadar önemlimi ne yapar? ve iyi antrenör söylermisiniz
Kardeş bi forumu araştır.Hemen konu açma....
Bu konu mevcut...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
kusura bakma bugün kayıt oldum foruma bakabildiğim kadar baktım ama zamanım kısıtlı..![]()
OK.Kardeş antrenör çok önemlidir.Oyuncuların gelişimlerini falan sağlar...
Sana iyi antrenörler;
Antenucci,Ventrone,Eusebio,Jorritsma,Bocchino.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
kardeş antrenör bi takımın herşeyi.İyi bi seçim yapmalısın.hp-fm-gs kardeş bi kaç isim tavsiye etti bi bak istersen
hp-fm-gs saol kardeş benimde istediğim bi konuyu aydınlattığın için teşekkürler.
hp-fm-gs arkdaşın dedigine ilave olarak arsenal baş antrenoru pat rice ı oneririm .mukemmle bir antrenor .ne zaman yeni youn açsam ilk aldıım isimdir.
paylaşımın için saol.Originally Posted by crazysebo
pincolini ve ventrone...
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
Eyvallah kardeş.Siz sağolun....Originally Posted by Jeust
herkese teşekkürler..
antenucci gerçekten müthiş bi adam.
Ayıpsın biz teşekkür ederiz.Originally Posted by tur22
Fatih Terim i bende Türk milli takımı almıştı.Sonra kovuldu.Ben kontrat önerdim kabul etti.Şimdi bakıyorum iyimi diye.
Fatih Terim nasıl yok anlamadım ? !Originally Posted by crespo009
![]()
Bıraksın artık yıllardır var![]()
Bulursun kafana göre bişiler![]()
walla bence antrenör o kadar önemli deil iyi bi antreman programıyla herşey halloluyo![]()
ama antrenörleri ayarlamanda önemli...mesela antremanını yaptırdıın adam onu en az 3 yıldızda yapıorsa işe yarar...Originally Posted by umarfarukum
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
aaa nasıl önemli deyilOriginally Posted by umarfarukum
Bence çok önemli hiç öyle düşünme.
Antrenör takımda çok önemli bir faktör bana göre. Mutlaka antrenörün iyi olsun.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bencede bu arada ventrone yi şiddetle öneririm.Originally Posted by LaKe
Ventrone nasıl pek bi bilgim yok. Daha önce hiç çalışmadım. FM 2006 yı yükler yüklemez bakıcam![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Mutlaka bak.İtalyan çok iyi bir adam o geldi takım kazanmaya başladı.
roma dakı scalayı atladınızmı ne yokhsa benmı goremedım
ıı bı antranorun olursa daa cokh gelısıolar ama ben transfer butcesınn yarısına antranor alıom geneldeOriginally Posted by umarfarukum
hepsı 5 yıldız bende
arkadaslar gabriel batistuta nin ozellikleri super
bence oyundaki en iyi ozelliklere sahip antrenör