Anket Sonuçlarını Görüntüle: Size göre kim?

Voters
104. You may not vote on this poll
  • Çarşı (BJK)

29 27.88%
  • ultrAslan (GS)

33 31.73%
  • Genç Fenerbahçeliler (Fenerbahçe)

33 31.73%
  • Diğer

9 8.65%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: En çok tanınan ve etkili taraftar grubu kim?

Default En çok tanınan ve etkili taraftar grubu kim?

En çok tanınan ve etkili taraftar grubu kim?

İnternette yapılan bir ankette, hangi kulübün taraftar kalitesinin daha popüler ve yönetimler üzerinde etkili olduğu araştırılırken, Beşiktaş'ın ''Çarşı Grubu'' ilk sırayı aldı.

maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ''En çok tanınan, tribünde ve yönetimler üzerinde en etkili olan taraftar grubu hangisi?'' sorusu yöneltildi.
    Süper Lig'de bu sezon yer alacak takımların taraftarlarının oylandığı ankette, Beşiktaş'ın ''Çarşı Grubu'' yüzde 32 oy alarak ilk sırayı aldı. Çarşı'yı, Fenerbahçe'nin ''Genç Fenerbahçeliler Grubu'' yüzde 27 ile takip ederken, Galatasaray'ın ''Ultraslan Grubu'' ise yüzde 20 ile üçüncü sırada yer aldı.
    ''3 Büyükler'' dışında en etkili taraftar grubu olarak en yüksek oyu, yüzde 4 ile Sakaryaspor'un ''Tatangalar''ı aldı. Trabzonspor'un ''Çılgınlar''ı ise sadece yüzde 3 oy aldı.

EN ETKİLİ TARAFTAR GRUPLARI

Ankette kulüplerin taraftar gruplarının aldığı oylar ise şöyle:
    1-Çarşı (Beşiktaş) yüzde 32, 2-Genç Fenerbahçeliler (Fenerbahçe) yüzde 27, 3-Ultraslan (Galatasaray) yüzde 20, 4-Tatangalar (Sakaryaspor) yüzde 4, 5-Çılgınlar (Trabzonspor) yüzde 3, Kill For You yüzde 3 (Fenerbahçe) yüzde 3, 6- Teksas (Bursaspor) yüzde 2, 7- 57 Gençlik (Denizlispor), Gecekondu (Ankaragücü), Yiğidolar (Sivasspor), Çılgınlar 38 (Kayserispor), 07 Gençlik (Antalyaspor), Nalçacı Gençlik (Konyaspor), Asya Kartalları (Beşiktaş) yüzde 1.
    Ankette, Tarzanlar (Vestel Manisaspor), Gençlik 27 (Gaziantepspor), Mekansızlar (Çaykur Rizespor), Alkaralar (Gençlerbirliği) taraftar grupları oy alamadı.

Kaynak:Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

bunlar palavra fenerbahceliler ne zamandir varki ultraslan bence birincidir.carsi ise ikincidir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    bunlar palavra fenerbahceliler ne zamandir varki ultraslan bence birincidir.carsi ise ikincidir
    .Evet evet,hatta çArşı bence sonuncu olsun.Daha çok yakışır.
    Ya arkadaşlar bırakın Allah'ınızı severseniz artık şu saçmalıkları ya.
    Herkes kendi çapında takımı için uğraşıyor işte,boşverin sallamayın.

bizde o zaman bi anket ekleyelim...

Bana göre;

1-)Çarşı
    2-)UltrAslan'dır
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrASlan

hatta bir çok ünlü futbolcunun teknik direktörün sözleri ve

MALDİNİ:
    Hiç bir kuvvet beni bu stadda 25.000 kişi olduğuna inandıramaz...

Javier Irureta(deportivo eski teknik direktörü)
    Bizim taraftarımız asla Galatasaray taraftarı gibi olamaz.Kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez...

EDGAR DAVİDS:
    bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz...

vb.vb.vb...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Arkadaşlar tanınan olarak, ultrAslan tabii ki, Galatasaray'ın Avrupa serüvenlerindeki maceralarından hatırlayın

Ama etkili olarak bizim taraftarımızdan şüpheliyim, maçlara gitmeme rağmen; herşeyin kötü gittiği zamanlarda , takım itildi, yönetim istifa dendi. Ama Çarşı'da bu yok, onlar her zaman takımı destekliyor; iyi günde de kötü günde de..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

dogrusunu söylemek gerekirse trabzonun cılgınlar diye bi taraftar grubu varmıs bi trabzonsporlu olarak adlarını bile duymadım tabii istanbulda oturdugum için maclara gidemedigimden oluyordur bence en tanınanı ultraslandır...

Nesil
    2005
    Yer
    34

kusura bakmayın ama çarşıyla diğerlerini karşılaştıramam bile

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by cifaaa
    ultrASlan

hatta bir çok ünlü futbolcunun teknik direktörün sözleri ve

MALDİNİ:
    Hiç bir kuvvet beni bu stadda 25.000 kişi olduğuna inandıramaz...

Javier Irureta(deportivo eski teknik direktörü)
    Bizim taraftarımız asla Galatasaray taraftarı gibi olamaz.Kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez...

EDGAR DAVİDS:
    bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz...

vb.vb.vb...
    Tebrik ederim Cifaaa.En azından kendi takımının taraftar grubunun artılarını gösteriyorsun.Diğerlerine bulaşmıyorsun.

En çok tanınan Türk taraftar grubu:ultrAslan
    En etkili : çArşı

Ama etkili olarak bizim taraftarımızdan şüpheliyim, maçlara gitmeme rağmen; herşeyin kötü gittiği zamanlarda , takım itildi, yönetim istifa dendi. Ama Çarşı'da bu yok, onlar her zaman takımı destekliyor; iyi günde de kötü günde de..
    İyide kötü performans sergileyen oyuncularını ıslıklayan grup çarşıydı.ve BJK nın ev sahibi performansına bakıldığında herşey ortaya çıkıyor.BJK lı futbolcular bile İnönüde oynamak istemiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by mustafagungor
    En çok tanınan Türk taraftar grubu:ultrAslan
    En etkili : çArşı

İyide kötü performans sergileyen oyuncularını ıslıklayan grup çarşıydı.ve BJK nın ev sahibi performansına bakıldığında herşey ortaya çıkıyor.BJK lı futbolcular bile İnönüde oynamak istemiyor
    Eeh be.İstemeyen gider arkadaşım Allah Allah ya.Ben hayatımda ilk defa bu kadar nankör bir futbolcu topluluğu gördüm.Parayı alırken sorun yok.Biz para verip oraya giriyoruz,bedava değil.Onlar alıyor ve o kutsal formayı giyip oynamıyor,mücadele etmiyor.Canım-cicim diyip tribünemi çağralım.

Ben futbolcular iyi oynuyor demiyorum zaten.Onlarda bu kulübe bir takım sorumluluk alarak geliyor.Ve sonuçlarına da katlanmak zorundalar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En etkili taraftar topluluğu diyorsak tartışmasız Çarşı Grubu'dur ki yazılanlardan etkileri zaten herkes tarafından kabul görmüş gibi görünüyor. Ama en tanınmış taraftar topluluğu diyorsak o da tartışmasız ultrAslan'dır, ünü yurtdışına taşmış olan tek taraftar topluluğu olduğu için.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar desteklediğiniz takımın taraftar grubu dışındaki grupları aşağılamaktan vazgeçmezseniz konuyu ilgili yere taşıyacağım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TEXAS sı niye koymadınız ole texas sığer seçeneğinden olamaz

adımızı Türkiye nolur bee...
    artık dünya biliyor tabii ki de
    ULTRASLAN

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Tebrik ederim Cifaaa.En azından kendi takımının taraftar grubunun artılarını gösteriyorsun.Diğerlerine bulaşmıyorsun.
    diğerlerinin de artısını koyardım ama bulamadımki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben carsi olarak biliorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

burda texas nerde biz bazı gruplar gibi kötü günde takımımıza sırt çevirmeyiz.2ilige düştük ama bu seneki seyirci ortalamamaız dudak uçuklatıcak cinsten.22.6000
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

bence tatangalar vee çarşıı ama fenerlı oldugum ıcın gencfenerlıler hıı bıde bogazın yargıcları var bızımkıler beykozspor ..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Cevabı avatarımda yazıyor........

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ÇARŞI Bir yana diğerleri başka bir yana

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kapalı stadı 20 binle doldurduk
    İkametgah şartı olan stadın önünde 20 bin olduk
    Kendi stadmızı hep doldurduk
    Klübümüze maddi ve manevi her desteği verdik sayacak çook şey var
    GFB
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003

Soruyu okumadan oy vermis bir cok kisi gibi geliyor bana.

"En çok tanınan, tribünde ve yönetimler üzerinde en etkili olan taraftar grubu hangisi?"

Belki Ultraslan cok taniniyor ama yonetim uzerinde en etkili taraftar gurubu oldugunu hic dusunmuyorum. Ayni sekilde Fenerbahce'nin taraftar gurubunun da yonetim uzerinde fazla etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bu iki gurubun bu forumlardaki oylamada ust siralarda olmasi, bu oylamanin tamamen taraftarlik oylamasi ile ayni gececegini gosteriyor bana.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by perpetua
    Soruyu okumadan oy vermis bir cok kisi gibi geliyor bana.

"En çok tanınan, tribünde ve yönetimler üzerinde en etkili olan taraftar grubu hangisi?"

Belki Ultraslan cok taniniyor ama yonetim uzerinde en etkili taraftar gurubu oldugunu hic dusunmuyorum. Ayni sekilde Fenerbahce'nin taraftar gurubunun da yonetim uzerinde fazla etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bu iki gurubun bu forumlardaki oylamada ust siralarda olmasi, bu oylamanin tamamen taraftarlik oylamasi ile ayni gececegini gosteriyor bana.
    Ben belirtmiştim zaten bunu ama sanırım yazdığım mesaj silinmiş.Tamamen katılıyorum,zaten oyda vermedim.

ultraslan ve çarşı ..

28. Default

uA tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

tabiki ÇaRŞI

bu sevda bitmez hasret dinmez isteyene gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı ALLAH affeder ÇARŞI affetmez....

heeeeeee tabi bide şanlı GEBZESPOR un taraftar grubu olan ESKİÇARŞI...

her zaman çarşı en etkili ve en tanınmış gruptur bence sonra ultraslan gelir

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri