1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: İlker Yasin Spikerliği Bıraksın Kampanyası(Duyarsız Kalmayalım)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İlker Yasin Spikerliği Bıraksın Kampanyası(Duyarsız Kalmayalım)

Arkadaşlar yıllardır maç anlatan İlker Yasin'in artık bırakma zamanı geldi.Bütün maçları anlatıyor tuttuğu takım yeniliyor lütfen bu çağrıya duyarsız kalmayalım hepimizi ilgilendiren bir konu bu lütfen cevapsız kalmayalım...

bıraksın diilde bölesine önemli uefa maçında yapmasın ne diim adam ne derse tersi oluyo tmm bazı saçmalıkları zevk katıyo ama snn gbi istemeyen çok.hemde kanald gibi bi kanal

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşte İlker Yasin in son bombası az maçında top direğin yaklaşık 0,5 metre üzerinden gidio üstelikte
    Quote Originally Posted by İlker Yasin View Post
    Aleeeeex Goo Ah Ah Ah
    Allah Korusun ne diyim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

benze kalsın zevklı geçio

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

ya kanal d neden bu adamı tutuo?? o kadar buyuk bir kanalın profosyonel calısanlarının bir bildiği wardır heralde bnde istemiorm bu adamı walla cok sacmalıo bi pozisyonda da edu ya EDU DRAÇANA demişti
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlker Yasin ne güzel mac anlatıyor işte birde futbolcuları tanısa sorun kalmayacak
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

valla kalsın size ne zararı var kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya beşiktaş lazio uefa kupası maçında bu adam 50-60 metre top süren zagoya (ki hatırlamayanlar için hatırlatayım kendisi keldir) pancu (ki bunuda hatırlatıyım at yelesi gibi saçları vardı) deme gibi bi gaflet gösterdi o gün bitmişti benim için kendisi ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw adam saçmalıo çoğunlukla ama iyi saçmalıo.hee yaşlanmışsa deişsin tabii gökhan telkenar gibi dünya kupası maçı anlatmış bir spiker war

abi düşünsenize tüm maçları(avrupa kupası elemeler/şampiyona-şampiyonlar ligi-uefa-inter toto-dünya kupası-yabancı ligler(tv8-ntv-e2 vb)-bizim ligler-radyolar hatta internet sitelerindeki yorumlarıda) ilker yasin sunsa
    millet kafayı yerdi

maksic bi tek sen tebrik ettin beni imza konusunda senden başka tribünlerde barış olmasını isteyen yok galiba
    saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen sağol tribünlerde artık kavga olmamalı dostluk olmalı futbol sonuçta kazanmakta var kaybetmekte bu artık anlaşılmalı neyse konuya dönersek bütün maçları ilker yasin sunsa ölürdüm galiba kanal d nin önüne gidip protesto etmek lazım bıktım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

şimdi izliyordum da programı ilker yasin spiker olarak geçmişi çok büyük olan bir adamdır. iyi bir televizyoncudur. ama hiç beklemediğim bir hata yaptı bu geceki programda.
    bir beşiktaş haberinde dedi ki dsf gelsin. DSF (dış ses fonu), bir haberin görüntüsü akarken, haber metnini canlı olarak stüdyodan okumaktır. ilker yasin, dsf gelsin dedikten sonra görüntü ekrana geldi ve stüdyodaki herkes sustu. alttan maç efekti geliyor. normalde ilker yasinin görüntüler üzerine konuşması gerekir. ama ilker yasin aynen şunu dedi: "bu dsf'de ses yok herhalde" . yaptığı bir televizyonculuk hatasıdır. başka birşeyle karıştırdı herhalde.

yaw bi de telegol'ü izleyin sırf komedi
    özellikle serhat ulueren'in gökmen özdenak'a ufak da olsa suçlamalarda bulunması benim dikkatimi çekti.sanki serhat u. gökmen ö.'ye kastı wardı.
    bide adnan aybaba war ki tam komedi. gökmen ö. laf arasında adama dangalak dedi ya koptum orda. saat 2 olmuş zaten gülmek için açmıştım programı adamın o lafıda eklenince süper komik hatta komikötesi oldu

ilker yasin ise bence maçlardaki saçmalamayı bilerek yapıyo insanları üstüne çekip reyting derdinde

Mesaj Yetkileri