Arkadaşlar yıllardır maç anlatan İlker Yasin'in artık bırakma zamanı geldi.Bütün maçları anlatıyor tuttuğu takım yeniliyor lütfen bu çağrıya duyarsız kalmayalım hepimizi ilgilendiren bir konu bu lütfen cevapsız kalmayalım...![]()
![]()
Arkadaşlar yıllardır maç anlatan İlker Yasin'in artık bırakma zamanı geldi.Bütün maçları anlatıyor tuttuğu takım yeniliyor lütfen bu çağrıya duyarsız kalmayalım hepimizi ilgilendiren bir konu bu lütfen cevapsız kalmayalım...![]()
![]()
bıraksın diilde bölesine önemli uefa maçında yapmasın ne diim adam ne derse tersi oluyo tmm bazı saçmalıkları zevk katıyo ama snn gbi istemeyen çok.hemde kanald gibi bi kanal
benze kalsın zevklı geçio![]()
ya kanal d neden bu adamı tutuo?? o kadar buyuk bir kanalın profosyonel calısanlarının bir bildiği wardır heralde bnde istemiorm bu adamı walla cok sacmalıo bi pozisyonda da edu ya EDU DRAÇANA demişti![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
İlker Yasin ne güzel mac anlatıyor işte birde futbolcuları tanısa sorun kalmayacak![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
valla kalsın size ne zararı var kardeşim![]()
ya beşiktaş lazio uefa kupası maçında bu adam 50-60 metre top süren zagoya (ki hatırlamayanlar için hatırlatayım kendisi keldir) pancu (ki bunuda hatırlatıyım at yelesi gibi saçları vardı) deme gibi bi gaflet gösterdi o gün bitmişti benim için kendisi ...
yaw adam saçmalıo çoğunlukla ama iyi saçmalıo.hee yaşlanmışsa deişsin tabii gökhan telkenar gibi dünya kupası maçı anlatmış bir spiker war
abi düşünsenize tüm maçları(avrupa kupası elemeler/şampiyona-şampiyonlar ligi-uefa-inter toto-dünya kupası-yabancı ligler(tv8-ntv-e2 vb)-bizim ligler-radyolar hatta internet sitelerindeki yorumlarıda) ilker yasin sunsa
millet kafayı yerdi
maksic bi tek sen tebrik ettin beni imza konusunda senden başka tribünlerde barış olmasını isteyen yok galiba
saol
sen sağol tribünlerde artık kavga olmamalı dostluk olmalı futbol sonuçta kazanmakta var kaybetmekte bu artık anlaşılmalı neyse konuya dönersek bütün maçları ilker yasin sunsa ölürdüm galiba kanal d nin önüne gidip protesto etmek lazım bıktım
şimdi izliyordum da programı ilker yasin spiker olarak geçmişi çok büyük olan bir adamdır. iyi bir televizyoncudur. ama hiç beklemediğim bir hata yaptı bu geceki programda.
bir beşiktaş haberinde dedi ki dsf gelsin. DSF (dış ses fonu), bir haberin görüntüsü akarken, haber metnini canlı olarak stüdyodan okumaktır. ilker yasin, dsf gelsin dedikten sonra görüntü ekrana geldi ve stüdyodaki herkes sustu. alttan maç efekti geliyor. normalde ilker yasinin görüntüler üzerine konuşması gerekir. ama ilker yasin aynen şunu dedi: "bu dsf'de ses yok herhalde" . yaptığı bir televizyonculuk hatasıdır. başka birşeyle karıştırdı herhalde.
yaw bi de telegol'ü izleyin sırf komedi![]()
özellikle serhat ulueren'in gökmen özdenak'a ufak da olsa suçlamalarda bulunması benim dikkatimi çekti.sanki serhat u. gökmen ö.'ye kastı wardı.
bide adnan aybaba war ki tam komedi. gökmen ö. laf arasında adama dangalakdedi ya koptum orda. saat 2 olmuş zaten gülmek için açmıştım programı adamın o lafıda eklenince süper komik hatta komikötesi oldu
ilker yasin ise bence maçlardaki saçmalamayı bilerek yapıyo insanları üstüne çekip reyting derdinde