Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Kötü Başkan!

Cool Kötü Başkan!

evet beyler burda degisik bise yapalım.her zaman futbolculardan bahsederdik degilmi.simdi birazda baskanları konusalım.baskanınız ne kadar kotu?size gerekli maddi destegi veriyormu?bir dediginizi iki ediyormu?ne tür sacmalıklar yapıyor?

mesela benim basımdan gecen bi olayı anlatiyim.fenerbahceyi yonetiyordum.baskan birden dunyaca unlu oyuncu istiyorum dedi.bende kaale almadım cunku gerek yok yeni oyuncuya.sen beni dinlemiyosun dedi ve gitti dunyanın en ii defans oyuncusunu almaya kalkıstı.allahtan oyuncu kabul etmedi.bu bi kere olmadı bir cok kere oldu

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

özhan canaydın en cimrisi

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Galatsaray Baskanı,gerçekten para bittiği zaman para istediğimide veriyor.Bazen de istemeden bütçe verebiliyor sana.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Aziz Başkan bende kendi başına gidip fernando meira , goran gavrancic , idris kameniyi aldı
    tabi hepsini farklı farklı oyunlarda
    istemiyorum ya gavrancic felan ama alıyo ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla hiç başımaa gelmedi bendee hiç yıldız oyuncu almam nerde ucuz oyuncu var onları alırım

konunun sahibi mesajının en altını hiç beğenmedim..
    moderatörler bu cezayı hak ediyor...
    benden önce yazanlar hiç mi dikkatinizi çekmedi..

benim özhan babam hiç bişiye karışmıyo valla...

Quote Originally Posted by TÜRKİYE
    konunun sahibi mesajının en altını hiç beğenmedim..
    moderatörler bu cezayı hak ediyor...
    benden önce yazanlar hiç mi dikkatinizi çekmedi..

iide kardesim millet istedigini yazıyo.biz bise diyozmu.herkes ne isterse onu yazar.sende yaz sana karısan varmı.yapma kardesim boyle seyler

Thumbs down

Quote Originally Posted by uğuray1907
    iide kardesim millet istedigini yazıyo.biz bise diyozmu.herkes ne isterse onu yazar.sende yaz sana karısan varmı.yapma kardesim boyle seyler
    ya kardeşim millet ne yazıyor???
    seni tahrik eden bi yazı varsa at bana bi özel msj göster konuyu...
    gel birlikte onada karşı çıkalım....
    ama şimdi senden beklediğim o yazıyı düzenle kısmına girip düzenlemen ve Galatasaray lı taraftarlardan özür dilemen..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi ne oluyor ya??
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

ya kardeşim millet ne yazıyor???
    seni tahrik eden bi yazı varsa at bana bi özel msj göster konuyu...
    gel birlikte onada karşı çıkalım....
    ama şimdi senden beklediğim o yazıyı düzenle kısmına girip düzenlemen ve Galatasaray lı taraftarlardan özür dilemen..
    katılıyorum sana kardeş...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ya kardeş ne oluyor burada?Niye gs lilerden özür dileyecekmiş yaw???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o zaman bende senin imzana karşıyım kardeş. konu saptırmayın ayrıca.ö.m ile dalaşın birbirinize ok?

Smile

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    o zaman bende senin imzana karşıyım kardeş. konu saptırmayın ayrıca.ö.m ile dalaşın birbirinize ok?
    1- ben hiç kimseyle dalaşmam..
    2- imzanı beğenmediğim dediğin kişi ben isem en kısa zamanda değiştirirm...
    3- ben sadece konunun sahibinin ilk mesajında yazdığı Galatasaray taraftarınına saygısız mesajına karşı geldim hepsi bu..
    4- aynı şeyi bi Galatasaray lı yapsa aynı tepkiye veririm..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Allahım ya rabbim.Ne olur söyleyin.Ne yazdı arkadaş lütfen yw...

.................................................. .......................................

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Aypı kardeş.Tek kelimeyle yani...

tmm arkadaslar butun gs lilerden ozur dilerim.bu konu burda kapansın ok?biz yine tartısmamıza donelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ok kardeş.Bu konu bencede kapansın.Ewet konu neydi acaba????

baskanınız ne kadar kotu?size gerekli maddi destegi veriyormu?bir dediginizi iki ediyormu?ne tür sacmalıklar yapıyor? yani kısaca baskanın nası biri

Quote Originally Posted by uğuray1907
    tmm arkadaslar butun gs lilerden ozur dilerim.bu konu burda kapansın ok?biz yine tartısmamıza donelim.
    tebrik ederim arkadaşım seni...
    konuya döneyim....

benim başkan maaşallah şan başkanı..
    bişey dediği yok..
    dünya yı kasıp kavursam ruhu duymayacak..

benim başkan maaşallah şan başkanı..
    bişey dediği yok..
    dünya yı kasıp kavursam ruhu duymayacak..
    malesef oyle baskanlarda var

abi bi kere interin basindaym.kalede toldo,frey var (benim için yeterli yani) moratti tutturdu dunya stari die.gitti 70 trlyna casillasi getirdi.10 trilyon para kaldi elimde.gıcık oldum adama...

Quote Originally Posted by man_in_black21
    abi bi kere interin basindaym.kalede toldo,frey var (benim için yeterli yani) moratti tutturdu dunya stari die.gitti 70 trlyna casillasi getirdi.10 trilyon para kaldi elimde.gıcık oldum adama...
    komik yaa...

komik yaa...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

ben olsam kafayı yerdim heralde
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ya kardeş başkanlar neden herşeye koca burunlarını sokuyolar acaba yaw

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

valla bana hiç karışmadılar şimdiye kadar karışmasınıda istemem veririm istifayı valla...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

bna bi kere abramovic ashley cole u almıştı....paramın yarısından fazlası gitmişti yaa
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    ben olsam kafayı yerdim heralde
    abi sorma freyi cambiassoyu satmak zorunda kaldım (cambiassoyu sattıgıma pisman oldum o ayrı) kafayı yedim zaten yani

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben gioda-guarin gibi futbolcuları alır kıtasal yapıp iyi bi paraya satar ve yeni guarinler ararım cavcav modeli

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri