1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: A Milli Takımın Gürcistan Maçı Kadrosu ve Programı Belli Oldu

Default A Milli Takımın Gürcistan Maçı Kadrosu ve Programı Belli Oldu

A Milli Takımın Gürcistan Maçı Kadrosu ve Programı Belli Oldu

7 Şubat’ta deplasmanda Gürcistan’la bir hazırlık maçı oynayacak A Milli Takımımızın kadrosu ve programı belli oldu. Milli Takım 4 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Polat Renaissance Oteli’nde toplanacak. 5 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenleyecek. Aynı gün saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman yapacak Milliler 6 Şubat Salı günü saat 12.30’da Gürcistan’a hareket edecek. Gürcistan seyahatinde Marriott Courtyard Oteli’nde konaklayacak Milli Takım 6 Şubat saat 19.30’da maçın oynanacağı Boris Paichadze Stadyumu’nda bir antrenman yapacak. Milli Takımımız 7 Şubat Çarşamba günü yerel saatle 21.00’de oynanacak maçın ardından saat 00.30’da yurda hareket edecek.

Gürcistan-Türkiye karşılaşmasını Letonya Futbol Federasyonu’ndan Roman Lajuks yönetecek. Lajuks’un yardımcılıklarını Sergejs Braga ve Janis Pukijans yapacak. Maçın dördüncü hakemi Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan Davit Kharitonashvili.

A Milli Takımımızın Gürcistan maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez(Beşiktaş A.Ş.), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Mehmet Topuz, Aydın Toscalı, Gökhan Ünal (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Serhat Akın (FC Köln), Nuri Şahin (B.Dortmund), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Fatih Tekke (Zenit), Emre Belözoğlu (Newcastle United)

Tugay niye çağrıldı diye eleştiri yapmayın çünkü son kez forma giyecek. Bir bakıma iyi kadro fakat Aydın Toscalı nasıl bir futbolcu bilmiyorum. Genel anlamda güzel bir kadro olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Semihin farkedilmesi lazım yani maç boyunca ne yaparsa yapsın bi ara bi çıkıyor golü atıyor bitiriyor olayı.Örneğin:Gençlerbirliği,Frankfur,Trabzon maçları.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Tugay niye çağrıldı diye eleştiri yapmayın çünkü son kez forma giyecek. Bir bakıma iyi kadro fakat Aydın Toscalı nasıl bir futbolcu bilmiyorum. Genel anlamda güzel bir kadro olmuş.
    aydın defanstaki aydınsa gerçekten iyi adam en azından bizim maçta hatasız oynadı..en azından servetten kata kat iyi diyebilirim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

keske formayı hiç giymemiş bikaç oyuncu daha çagırsaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

mesela beşiktaş tan serdar kurtuluş çağrılabilirdi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    keske formayı hiç giymemiş bikaç oyuncu daha çagırsaydı...
    kesinlikle. Bazi oyunculari ise kesip suanda formda olan oyuncular secebilirdi, sizin dediginiz gibi Serdar, Semih ve ayriyetten kaleci Tolga Zengin

8. Default

aydın toscalı bence en ii türk defanslardan biri haline geldi ben çok izledim servet toraman falan hepsini geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ben tugayı cagırmasına sevındım terım guzel bır kadro cagırdı bence serdar kurtulusda olablırdı.semıh olayına gelım once zocoya soyleyın onu ılk onbırde oynatsın mesela bu hafta kezman olmucak kesın yıne semıh yedek oysakı semıh kac macta fenerı kurtardı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    mesela beşiktaş tan serdar kurtuluş çağrılabilirdi
    haklısın,aynı zamanda nobre ve burakta düşünülebilirdi.ya hüseyin çimşir ne yaaa...

Mesaj Yetkileri