ilk olarak bu sitedeki uyarı sistemi ne için kullanılıyor ve uyarılar belirli mod arkadaşlaramı gidiyor yoksa o an online olan bütün modlara ulaşıyormu?bunu öğrenmek istiyorum.
bunu sormamın sebebi son zamanlarda bazı üyelerin helede biriki onu pek çok kişi biliyor (stuns cenk) pek çok konuda yerli yersiz davranışları,saygısız ve küstahça mesajları,ve tamamen konuyla alakasız cevapları olduğu halde hernedense bu üye ne uyarı aldı nede siteden atıldı.şahsen kimsenin siteden atılmasını istemem ama sabrında bir sonu var.şikayet için uyarı bölümünü kullanın ilgileneceğiz denilmesine rağmen kaçtane uyarı mesajı gönderdim hiçbiri dikkate alınmadı yada okunmadı.
mesela bayan futbolunun gelişmesi bölümünde bu adam çıkıp herzaman plajlarda izliyoruz,birazda yeşil sahalarda izleyelim gözümüz gönlümüz açılsın
gibi sapıkça mesajlar atabiliyor ve kimse buna dur demiyor.ve o bölümde yazan yaşı 19 dan küçük kız arkadaşlarımızda var.
kısacası ben bu durumdan rahatsızım.ve bu uyarılarla ilgilenilmeyecekse kaldırılması taraftarıyım.