http://img63.imageshack.us/my.php?image=adszld5.jpg
Fernando Torres'e dikkat edin 8 maç 15 gol, 8 maçta ortalama 8.88 ile oynadı, 8 maçın 6 sında maçın adamı oldu.
http://img63.imageshack.us/my.php?image=adszld5.jpg
Fernando Torres'e dikkat edin 8 maç 15 gol, 8 maçta ortalama 8.88 ile oynadı, 8 maçın 6 sında maçın adamı oldu.
ilginç......
zamanında adriano 5 macta 21 gol atmıstı ortalamasıda 9. bilmem kactı bunun gibi bissürü var en azından bende baya oldu digerlerini bilemem...
9 maç 18 gol oldu![]()
şüpey şüpey![]()
5 maç 21 gol olmaz birbirimizi kandırmayalım lütfen her maç 4 gol neredeyse
hepsi paf takımıyla hazırlık maçı falansa olabilir normalbir takıma karşı bencede imkansız...Originally Posted by candeger
bunlar çok anormal bişi değilki kardeş iyi oyuncuysa yapar
ama belirmek isterim kadron süper olmuş.başarılar
valla torres yapınca şaşırmamak lazım adam bi harika![]()
yapar bişi demiyorumda 5 maç 21 gol insan üstü bişi...
Kadron çok başarılı arkadaşım. Fernando Torres'i bende ilk aldığımda bu şekildeydi. Yanlız moral ve antrenmanına dikkat etmezsen özellikleri ve performansı çok düşebiliyor. Kolay gelsin.
5 maç 21 gol abartılı bi şe deil korner taktigi ile bende de tevez 12 maçta 34 gol atmıştı
korner taktiği kullanmıyorum içim rahat etmiyo şike yapmış gibi oluyor...
Benim başımada böyle bir olay Anelka ile geldi.
Güzel kadro kurmuşsun, ayrıca böyle bir şey olması da gayet normal![]()
abi interle ilerlerken 2.sezonda lige başlamadan önce champiyonlar ligi ön eleme maclarında zihisnikmi tam hatırlamıyorum takımın adını bi takım geldi ilk macı sahamda 11-0 kazandım adriano 7 gol attı ikinci macıda 8-0 kazandım o mactada 5 gol attı kalan 9 golüde ligdeki rakiplere attı...Originally Posted by candeger
bende mascherano sezonu 8.67 ile kapatmıstı 52 mac yani....
8 17 gol 5 asist f.torres PSG
oluyor böyle gariplikler
gerçekte 35 maç oynayıp 7 gol atabilecek kapasitedeki ibrahimoviç
oyunda gol makinası olabiliyor
Buda gerçekçiliği yok ediyor.
ohoho bu daha ne ki oyunda bole binlerce war
zamanında adriano 5 macta 21 gol atmıstı ortalamasıda 9. bilmem kactı bunun gibi bissürü var en azından bende baya oldu digerlerini bilemem...
NEKOP YAVAŞ SALLA BİRAS YANİ SEİN DEDİN 5 MAÇTA 21 GOL İMKANSIZ
arkasdasım ıyıde torres zaten bu oynun hılesı gıbı bısey
bırak turkyeyı ıspanayda bıle atl madrıdle 30 macta 50 go kesın atıo
kafa ayak penaltı her yol var
ugur yıldırım ve torres gercekten cok daha ıyı yapılmıslar bence
tamam ıyıler ama ??? bırı holanda mıllıde 20 mac 30 gol dıerı ıspanyada 50 mac 60 gol gfılan nolluyo yanı![]()
torres 2010 da türk olmuşsa ilk sezonunda almışsın demektir torresin ilk sene madden ve manen gs ye gelceini hiç sanmıyom
hahahahahahahaha....ozelliklede 8 ler yanyana gelmis hahahaha![]()
fernando torrese göre okadar da ilginç gelmedi bana doğrusu bende serkan gedik 10 maçta 18 gol atmıştı
sergey kisliy ortalama 1,9 gol ile oynuyor
takım: kartalspor
tamamen taktige bagli bence..
eger korner taktigini kullaniyorsan normal![]()
benim kerlonum 34 maçta 43 gol atmıştı bi sezonalışkınım böyle şeylere