** Yamanın İçeriği **
* Turkcell Super Lig 2006/2007 Sezonu Bütün Transferleri Oyuna Aktarıldı
* Süperlige Yükselen ve Süperligden Düşen Takımlar Oyuna Aktarıldı
* Başkanların Karakterleri Düzeltildi (İlhan Cavcav,Aziz Yıldırım,Özhan Canaydın Gibi)
* Kulüplerin Transfer Bütçeleri Ayarlandı
* Türk Vatandaşlığına Geçen Futbolcuların İsim ve Uyruğu Değiştirildi (Mert Nobre,Mehmet Aurelio)
* Süper Lig Takımlarında Değişen Teknik Direktörler Oyuna Aktarıldı (Lazaroni...vb.)
Kurulum: İnen Dosya Setup Şeklinde İnecektir Dizin Yolu Yanlışsa Gözat Diyerek Kendi Oyununuzun Fotball Manager 2006/data/db Bölümünü Seçerek Yükleyin
Dosya:http://rapidshare.de/files/29683535/...EMES_.rar.html
Rar Şifresi: sercan
NOT: Yamada Gördüğünüz Eksiklikleri Hataları Buraya Yazarsanız Düzelterek Tekrar Upload Edebilirim
Herkese İyİ FM'ler)
Yorumlarınızı Bekliyorum...
Daha Kapsamlı Bir Güncelleme Yaptığım V2 Yamamı Sizlere Sunuyorum Umarım Beğenirsiniz.
BU YAMA SADECE SÜPER LİG GÜNCELLEMESİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR BAŞKA ÜLKELERİN LİGLERİNDE GÜNCELLEME YAPILMAMIŞTIR
** YAMANIN İÇERİĞİ **
* Süper Lig Takımlarının Bütün Transferleri Güncellenmiştir (19-08-2006)
* Başkanların Kişilikleri Düzenlenmiştir
* Gelecek Vaad Eden Oyuncuların Özellikleri İleriye Yönelik Geliştirilmiştir (Arda Turan,Aydın Yılmaz,Özgürcan,Olcan Adin,Kerim Zengin vb.)
* Kulüp Bütçeleri Geliştirilmiştir. (Galatasaray 7MN,Fenerbahçe 40MN vb.)
* Süper Lig den Düşen Ve Süper Lige Yükselen Takımlar Ayarlanmıştır (Antalyaspor,Sakaryapor,Bursaspor /// Diyarbakırspor,Samsunspor,Malatyaspor)
* Oyuncuların Karakterleri Mutlu Ve Mutsuzluk Halleri Oyuna Aktarılmıştır
(Anelka vb.)
* Mevkileri Değişen Oyuncuların Mevkileri Ayarlanmıştır (Ayhan Akman DM,Tümer Metin AMLC vb.)
* Türk Vatandaşlığına Geçen Oyuncular Ayarlanmıştır(Mert Nobre,Mehmet Aurelio)
Dosya: http://rapidshare.de/files/29981949/...4__V2.rar.html
Rar Şifresi: sercanakgün
Kurulum: İnen Dosya Setup Şeklindedir Eğer Dizin Yolu Doğru Değilse Gözat Diyerek Oyununuzun Bulunduğu Klasördeki Data Klasörünü Seçiniz.
Önemli Not: Eğer Save Dosyanız Varsa Yama Save Dosyasına Etki Etmez Oyuna Baştan Başlamanız Gerekmektedir.
Ekran Görüntüleri:
Yorumlarınızı Bekliyorum
ben aslında v2 hazırladım ancak buraya koymadılar ben konu açtım süper mod. beğenmedi sanırım yayınlamadı ben v2 sini yayınlıyorum hemde diğer avrupa ligleride güncellendi %100 diyemicem ama genede işinizi görür
2006/2007 Sezonu Transfer Güncellemesi Version 2 (By Sercan Akgün)
**** V2 Den Farklı Olarak Oyuna Kazandıracakları ****
* Avrupadaki Tüm Transferler Oyuna Aktarılmıştır
* Telegol,Maraton,Santra Gibi TV Programları Eklenmiştir
* Sakatlık Haberleri Türkçeleştirilmiştir (Broken Leg = Ayak Kırıkları gibi)
* Ödüller Türkçeleştirilmiştir (Year Of The Goal = Yılın Golü Gibi)
* İtalya Ligindeki Şike Skandalı Sonucunda Oluşan Değişiklikler Oyuna Aktarılmıştır
* V1 Deki Tüm Özellikler Bu Yamadada Mevcuttur.
* Ayrıca Bu Yama V1 Deki Birçok Hatayı Düzeltmiştir
Rar Şifresi: sercanakgün
Dosya: http://rapidshare.de/files/30010140/...4__V2.rar.html

)

Alıntılı Yanıtla