1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Milli Takım ın Başın da Kim Olmalıydı ??

Default Milli Takım ın Başın da Kim Olmalıydı ??

Milli Takımın başın da sizce kim olmalıydı ?? Ersun Yanal olmasaydı belki milli takımımız daha başarılı olacaktı peki ya o olmasaydı kim milli takımın başında olacaktı ?? Başka bir Türk mü yoksa yabancı bir antrenör mü ?? ( Ben türk olmasından yanayım tabiki... ) Yada Ersun yanal milli takımı ırakırsa yerine kim gelmeli sizce ????

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Şenol Güneş'in taktığı kravata laf atanlar bugün napıyordur merak ediyorum. Milli takım için yabancı bir hoca getirilmeli hem daha fazla saygı duyulur ülkemizde hemde bu kadar polemiklerin içerisinde olmaz. Örnek; Scolari.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

federasyon tomarla para kazanıyor sponsorlardan yetmiyor 100 YTL ye bilet satıyor 30 bin bilet sattı mı bir maçtan geliri: 3 milyon YTL sadece bir maçlık bilet geliri bile takımın başına yerli-yabancı iyi bir hoca getirilmesine yeter.

zaten yetenekli ve geniş bir kadro ve maddi imkanlar varken dünyanın her hocası gelmek ister buraya. Öncelikle Fatih Terim derim ama Terim milli takıma gelmeyecektir, malum sebeplerden ötürü, herhalde en güzeli yabancı kaliteli bir hocanın yanına türk antrenörler verip, beklemek olacaktır. Belki Almanya'ya gidemeyeceğiz ama ilerisi için önemli adımlar atılmış olacak.

Ersun yanal ankara'daki inişli çıkışlı grafiği soru işaretiyken, milli takıma gelmesi büyük riskti zaten, şu dakikada yapabileceğimiz birşey yok, ersun yanalın sözleşmesi devam ediyor, görevden uzaklaştırılması halinde tazminatlar söz konusu.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Ersun Yanal ın görevden uzaklaştırılması bir işe yaramaz zaten şu aşamada. Milli takımın başına gelecek insanın elinde sihirli deynek yok ki bir anda herseyi düzeltsin... Bence ileriye bakılarak düşünülmeli...

Sheriff Misafir

iyi oyuncular la geçmişte iyi işler başarmış biri olmalıydı ottmar hitzfeld olabilir mesela

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Yeni bir hocaayı bu sürede getirirseniz dezavantajı kadar avantajıda olur. Bir kere önümüzdeki maçlar için yeni bir aşılama olur. Onu da geçtik Euro 2008 elemelerine kadar belirli bir sistem oturmuş olur.

Bence çok geç kalındı bu seçim için...Artık Ersun Yanal'ın burada kalması daha uygun bence...Tabi çok üst düzey bir isim getiremiyorsak...Türk olarak aklıma sadece Fatih Terim geliyor...Oda gelmem dediyse gelmez...

Nasıl olsa şansımız kalmadı...Bırakın bari 2008 için hazırlasın takımı...Ama yineliyorum üst düzey bir isme bu görevi vereceklerse hemen versinler...Hiç sanmıyorum ama...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal giderse, Carlos Bianchi gelmeli !!
    Dere geçerken at değiştirilmez diye bir deyimimiz var..

Fatih Terim ile de 2 arpa boyu ilerleyemeyiz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer

Quote Originally Posted by dodgeviper
    Ersun Yanal ın görevden uzaklaştırılması bir işe yaramaz zaten şu aşamada. Milli takımın başına gelecek insanın elinde sihirli deynek yok ki bir anda herseyi düzeltsin... Bence ileriye bakılarak düşünülmeli...
    Ayrıca Ersun Yanal'ın gönderilmesine de gerek yok şuan. Topyekun defans yapmayı beceren, hatta çok iyi becerip, kapasitesi çok üst düzey olmayan oyuncularla Avrupa şampiyonu olan bir takımın ceza sahasında 49 tane orta düşmüş. Azımsanır bir rakam değil bu.

Tek yapılması gereken milli takımın yükünü kaldırabilecek düzeyde bir forvet oyuncusu çıkartıp, milli takıma yerleştirmek, hoş Nihat'ta sakattı ama Nihat'ı da idare edebilecek birisi olmalı.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Bence de artık milli takımın başına kariyerli bir yabancvı teknik adam gelmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

milli takımı kaldırabilecek tek türk FATİH TERİM.o da gelmez zaten.kariyerli bir yabancı gelmeli mesela Ottmar Hitzfeld.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by ABOOO
    Fatih Terim ile de 2 arpa boyu ilerleyemeyiz..
    yuhh yaniii neyse bana gore mıllı takımın basına gecsın demıyorum ama teknık dırektor dıyınce benım en begendıgım ınsanın basında hector cuper gelıyo.ınsanlar onu hep ınterde basarısız oldular dıye kotuluyorlar ama bence gerek mallorca gerekse valencıa da yaptıgı ıslerı gormezden gelerek ayıp etmıyormuyuz.

Nesil
    2001
    Yer

son iddialara göre kazakistan dönüşü yanal istifa edecek, yerine üç aday var terim, denizli ve lucescu.

terim italyaya gideceği için red edecek, denizli sıcak bakıyor, lucescu nun da olma ihtimali var deniyor.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Ben yabancı bir Teknik adam gelsin isterim. Çünkü bu yerli TD furyasına biraz ara vermek gerekiyor. Sebebine gelince çok basit. Son zamanlarda yerli TD ler hep 4 büyük takımın etkisinde kalıyorlar. Bu yüzden diğer Anadolu takımlarında oynayan futbolcular gözardı ediliyor. Mesela Koray Avcı, bu adam Beşiktaşta oynadığından daha kötümü oynuyordu Denizlide ya da Tolga Seyhan Trabzona gelmeden önce kaç kere çağrıldı Milli Takıma, daha çok örnekleri var bunların. Gelecek iyi bir yabancı TD bence 4 büyüklerin kadrosuyla kısıtlamaz kendini. Belki bu yüzden çok eleştrilebilir ama uzun dönemde hem Milli Takıma hemde Süper Ligin kalitesine fayda sağlar diye düşünüyorum. Son olarak Lucescu geleceğine Ersun Yanal kalsın daha iyi derim ben. Futbol kazanmak için oynanır ama en önemli işlevi seyirliktir. Eğer göze hoş gelen, agresif, insanları coşturan bir oyun ortaya koyamazsan elde ettiğin başarılar çabuk unutulur. Örnek olarak yunanistan Avrupa Şampiyonu oldu ama hangimiz heyecanlandık şampiyonla oynayacağız diye. Lucescu gelipte bize Otto Rehhagel'in yunanistana oynattığı futbolu oynatacaksa dünya Şampiyonu bile olacağımızı bilsem istemem. Bir Brezilya'yı düşünün kupalarda başarılı olmadığı zaman bile popularitesini hiçbir zaman kaybetmemiştir ya da Arjantin uzun zamandır dünya Kupası maçlarında çok kötüler ama hepimiz Arjamtin futbolu denildiğinde ayağa kalkıyoruz.

Bence Fatih Terim ya da Senol Gunes. Iki hoca da Avrupa ve Dunya capinda Turk takimlarini basariya gonderdi.

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Ersun Yanal'ın gitmesi cok seyi değiştir bence zararın neresinden dönersek kardır su anda hoca değişse içime inanç gelir bir cok insanın içine inanç gelir ama ersun yanal sadece umutsuzluk getiriyor.Ersun yanal la d.sampiyonasına gitsek ne olur sıfır cekeriz bu saatten sonra Turk milli takımını iyi futbol oynatacak adam lazım bana kalsa giderim fatih terin, senol gunes,rıza calımbay ,aykut kocaman ziya dogan ........ gibilerine basrım parayı(ersun yanaldan daha ucuza gelirler bence neyse) takımın basına getirirm[/list][/url]

Quote Originally Posted by capriceman
    Şenol Güneş'in taktığı kravata laf atanlar bugün napıyordur merak ediyorum. Milli takım için yabancı bir hoca getirilmeli. Örnek; Scolari.
    bravo hocam çok doru söledin ama bu memlekette kimi getirsen mutlaka onun karşıtı adamlar çıkar nasıl bi zihniyettir bu anlamadım.buraya kadar gelinmiş boşuna dememişler dere geçerken at değiştirilmez diye kaderimiz ersun hocanın ellerinde artık.yapılabilecek bişey yok ne yapsak boş olacak

Quote Originally Posted by burak_unal
    Quote Originally Posted by capriceman
    Şenol Güneş'in taktığı kravata laf atanlar bugün napıyordur merak ediyorum. Milli takım için yabancı bir hoca getirilmeli. Örnek; Scolari.
    bravo hocam çok doru söledin ama bu memlekette kimi getirsen mutlaka onun karşıtı adamlar çıkar nasıl bi zihniyettir bu anlamadım.buraya kadar gelinmiş boşuna dememişler dere geçerken at değiştirilmez diye kaderimiz ersun hocanın ellerinde artık.yapılabilecek bişey yok ne yapsak boş olacak
    "Bu memleketle" ne alakasi var ya? Sanki Otto'yu her Yunan seviyormu? Bu dunyasal bir sey. Herkesin ayni seyi dusunmesini bekleyemezsin.

Bu "o giderse gittik!" laflari falan palavra. Bir dahaki macimiz Eylul'de. O zaman icerisinde yeni bir teknik direktor cok rahat takimi yeniden duzenleyebilir. Adam kotu bir teknik direktor. Kazakistan maci 6-0. Helal olsun adam Dunya'nin en kotu takimlarindan birini yendi. Gruptaki bizdan baska buyuklerin hicbirini yenebilmis degiliz. Ukrayna, Yunanistan ve Danimarka'yla en iyi sonucumuz beraberlik. Boyle bir haldeyken Dunya Kupa'sina gitmek hayal.

Mesaj Yetkileri