Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Thiago'nun F.Bahçe aşkı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Thiago'nun F.Bahçe aşkı

Brezilyalı futbolcular R. Madrid, Barcelona ve Milan'dan sonra şimdi de Fenerbahçe forması giymek istiyorlar.

Flamengolu ünlu forvet oyuncusu Thiago Coimbre, hayatındaki en büyük idealin bir gün Fenerbahçe'de forma giymek olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye gelmek için Teknik Direktör Zico ile konuştuğunu kaydeden Thiago, devre arasında bu büyük kulübün formasını giyeceğini idda etti. Avrupa'dan birçok kulüpten transfer teklifi alan Flamengo'lu forvet oyuncusu Thiago, " Ya Fenerbahçe'ye giderim yada burada kalırım" dedi.

Brezilya'da yayınlanan Lancenet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Thiago, Fenerbahçe'ye övgüler yağdırarak tüm Brezilyalı futbolculara Sarı-Lacivertli kulübün formasını giymeye çağırdı. Fenerbahçe'nin Zico ile büyük hedeflere ulaşacağını savunan Thiago, Brezilya ve Flamengo'nun idolu Zico ile aynı takımda çalısmanın hayatındaki en büyük ideali olduğunu belirtti. Fenerbahçe'yi Brezilyalı futbolcular için Avrupa'ya açılan büyük bir kapi olduguna da işaret eden Flamengolu forvet oyuncusu Thiago Coimbre, Zico'dan aldığı evet cevabından sonra devre arasını iple çekmeye başladıgını ifade etti.

Bu arada Lancenet Gazetesi, Fenerbahçe'nin son yillarda Brezilya'dan gerçekleştirdiği transferlerle ülkede büyük bir tanıtım yaptığını yazdı. Thiago gibi önemli bir oyuncunun ben Avrupa'da sadece Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum açiklamasını buna delil olarak gösteren gazete, eskiden Brezilyali futbolcular ben R. Madrid'e, Barcelonaya, Milan'a, Inter'e gitmek istiyorum derdi buna bir de Fenerbahçe eklendi yorumunda bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

zico sayesinde oluyor
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Devre arasında gelmesi için, Deivid'in Türk olması lazım. Deivid Türk olursa bir kontenjan daha açılacak. Ama ben bir santrafor gelmesini istemem, sol bek gelmeli veya orta saha.

Bugün Vatan'da okudum, devre arası Fenerbahçe V.Manisasporlu Caner Erkin'i alacakmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fener Brezilyalıları toplarsa olacağı budur. Bütün Brezilyalılar gelmek ister tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zİco giderse durum değişir.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bence de bu adam gelme isteği fenerbahçe değil Zico.zico giderse bu adam elit klüpleri reddedip gelirmi sizce fenerbahçeye???Bide deivid'in Türk olma meselesi var deivid türk olunca fenerbahçe lücianoyu alacağını söylemişti yanılıyormuyum??

Luciano'yu almaz, 2 tane yabancı, 2 tane yerli stoper varken, 1 tane daha stoper alınmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zico faktörü olduğu sürece Brezilyalıların hepside gelmek ister bize

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    . Avrupa'dan birçok kulüpten transfer teklifi alan Flamengo'lu forvet oyuncusu Thiago, " Ya Fenerbahçe'ye giderim yada burada kalırım" dedi.
    Demekki Fenerbahçe'ye gelemiyeceği için klubunde kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Devre arasında gelmesi için, Deivid'in Türk olması lazım. Deivid Türk olursa bir kontenjan daha açılacak. Ama ben bir santrafor gelmesini istemem, sol bek gelmeli veya orta saha.

Bugün Vatan'da okudum, devre arası Fenerbahçe V.Manisasporlu Caner Erkin'i alacakmış.
    Bugün Caner'le konuştum.Kendisine Fenerbahçe'den hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

o da gelsin..brezilya c takımını kurun

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

Quote Originally Posted by Scocco
    Zİco giderse durum değişir.
    artık degismez tanındı bi kere brazilyada da fb
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

yaw takım hep brezilyalı oldu tabi isterler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

heee beni de real madrid istio ama kalbim gs de gs ye gidip sağ bek oynayacam cihan haspolatlı gidecek
    ya bırakın bu işleri deivid türk olacak diosunuz saçmalamayın allahınızı severseniz adam geleli 2 hafta oldu türk ya***am diosunuz bu ihtimal haluk ulusoyun formasını giyip fenerbahçe maçına gitmesi kadar imkansız bi durum en azından şuan için o adamı 3 yıldan önce kimse türk yapamaz

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Bugün Caner'le konuştum.Kendisine Fenerbahçe'den hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.
    askerlik arkadasımnı caner nasıl konustun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dabadiba
    askerlik arkadasımnı caner nasıl konustun
    Hayır kendisinin oyun stilini ve kişiliğini beğendiğim için kendisine ulaştım ve birkaç aydır kendisiyle görüşüyorum.Senin için bir sakıncası mı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

banane bu tiagodan bende lyon lu tiago sandım

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Hayır kendisinin oyun stilini ve kişiliğini beğendiğim için kendisine ulaştım ve birkaç aydır kendisiyle görüşüyorum.Senin için bir sakıncası mı var?
    sana kalbinde ki takımı yani tuttuğu takımı söyledi mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Brezilya ve Flamengo'nun idolu Zico ile aynı takımda çalısmanın hayatındaki en büyük ideali olduğunu belirtti.
    başlık "thiago'nun zico aşkı" olmalıymış..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by nart_susruko
    başlık "thiago'nun zico aşkı" olmalıymış..
    güzel yakalamışsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

sonuçta gelmek isteyen olması gelmeyen yada gelip firar eden oyunculardan iyidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by senderson
    sonuçta gelmek isteyen olması gelmeyen yada gelip firar eden oyunculardan iyidir...
    kimin gelmek istediği de önemli..dikkatinizi çekio mu bilmiorum ama,fenerbahçe artık brezilya lıların takımı olmaya başladı..we şunu söliyim..o adam gelmek ister istemesine ama fenerbahçe ye fenerbahçe olduğundan deil,brezilyalı arkadaşları için gelir..bence fener i kişiselleştirmeye başladılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    sana kalbinde ki takımı yani tuttuğu takımı söyledi mi ?
    Söyledi.Hatta şu anda MSN'deki kişisel iletisi "Hayatın anlamı siyahla beyaz başka renklerden iş olmaz" şeklinde.

Eğer Beşiktaşlıysa, bizim takımda işi olmasın, gelmesin!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Eğer Beşiktaşlıysa, bizim takımda işi olmasın, gelmesin!
    Sanki senin takım ya.. Sana mı danışacaklar alırken!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler bu tür olaylar normal inanırmısınız galatasarayın bile bir cok hayranı var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

eeee benim yoruma cevap isterim

Nesil
    2006

Yakında bizim takım zaten Braziyla B takımı olarak milli maçlara çıkacak gibi ama futbolda en iyi ülke belki irsiler yüzünden Brezilya olacak en azından hiç almamaktan Brezilyalı oyuncu almak iyidir alamıyanlar düşünsün artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

siz hatayı edu we lugano yu alarak yaptınız..brezilya liginden ortasaha we forwet alınır bence..defansı awrupalı yapsaydınız daha ii olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by WishbonE
    Sanki senin takım ya.. Sana mı danışacaklar alırken!
    adamın kendi düşüncesini söylemeside mi suç?!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri