Ümit Milli Takım'ın, cumartesi akşamı Liechtenstein'ı 3-2 yendiği maçta sağ el "Ulna" kemiği kırılan Vestel Manisasporlu Ufuk Ceylan'ın, son 20 dakikayı kırık kolla tamamladığı ortaya çıktı. Ara transferde Galatasaray'a gideceği öne sürülen genç file bekçisi bugün İzmir'de ameliyat oldu.
Karşılaşmanın 70. dakikasında gelen bir yan topta, meşin yuvarlağı uzaklaştırmak isterken koluna darbe aldığını belirten genç file bekçisi, "Canım çok yanmasına rağmen o an kırık olduğunu anlamadım. Tam baskılı oynadığımız dönemde de çıkmak istemedim. Bu arada 75. dakikada üçüncü oyuncu değişiklik hakkımızı da kullandık. O yüzden son 20 dakikayı acıyla da olsa tamamladım" diye konuştu.
İsviçre'de yapılan kontrolde kolunun kırık olduğunun anlaşılması üzerine bugün İzmir El ve Mikrocerrahi Hastanesi'nde ameliyat olan Ufuk, "Tam formda olduğum bir dönemde büyük şanssızlık yaşadım. Geçen sezon Gaziantepspor karşılaşmasında burnum kırıldı. Üç hafta önceki Ankaraspor randevusunda yırtılan dudağıma 30 dikiş atıldı. Umarım bu son olur" diye konuştu. Galatasaray'ın ocak ayında kadrosuna dahil edeceği iddia edilen Ufuk'un 6-8 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceği açıklandı. Manisa ekibinde kaleyi, cezası biten Bülent Ataman devralacak.