1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Ufuk Ceylan ameliyat oldu

Default Ufuk Ceylan ameliyat oldu

Ümit Milli Takım'ın, cumartesi akşamı Liechtenstein'ı 3-2 yendiği maçta sağ el "Ulna" kemiği kırılan Vestel Manisasporlu Ufuk Ceylan'ın, son 20 dakikayı kırık kolla tamamladığı ortaya çıktı. Ara transferde Galatasaray'a gideceği öne sürülen genç file bekçisi bugün İzmir'de ameliyat oldu.

Karşılaşmanın 70. dakikasında gelen bir yan topta, meşin yuvarlağı uzaklaştırmak isterken koluna darbe aldığını belirten genç file bekçisi, "Canım çok yanmasına rağmen o an kırık olduğunu anlamadım. Tam baskılı oynadığımız dönemde de çıkmak istemedim. Bu arada 75. dakikada üçüncü oyuncu değişiklik hakkımızı da kullandık. O yüzden son 20 dakikayı acıyla da olsa tamamladım" diye konuştu.

İsviçre'de yapılan kontrolde kolunun kırık olduğunun anlaşılması üzerine bugün İzmir El ve Mikrocerrahi Hastanesi'nde ameliyat olan Ufuk, "Tam formda olduğum bir dönemde büyük şanssızlık yaşadım. Geçen sezon Gaziantepspor karşılaşmasında burnum kırıldı. Üç hafta önceki Ankaraspor randevusunda yırtılan dudağıma 30 dikiş atıldı. Umarım bu son olur" diye konuştu. Galatasaray'ın ocak ayında kadrosuna dahil edeceği iddia edilen Ufuk'un 6-8 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceği açıklandı. Manisa ekibinde kaleyi, cezası biten Bülent Ataman devralacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Genç ve yetenekli bir kaleci.Futbol hayatı böyle şanssızlıklarla başlamamalıydı.

Umarız bir an önce iyileşir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

GS maçında cok iyiydi umarım cabuk iyileşir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sakatlıgı baya tehlikelimiş.....Birde kaleci en tehlikelisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam çıkışa geçmişken yazık oldu gerçekten inş. sakatlık sonrası eski günlerine döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlık sonrası G.Saray maçındaki gibi oynarsa Millî takımın vazgeçilmezi bile olabilir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

yazık oldu ufuka..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    34