beyler bu mac hiç belli olmaz bana göre rakip takım çünkü bir cok oyuncusunu sattı.......yoksa hollanda milli takım iskeleti gecen yıl onlardan olusuyordu
bu arada kayseri macını yine televizyonm vermiyormus galiba?????????
beyler bu mac hiç belli olmaz bana göre rakip takım çünkü bir cok oyuncusunu sattı.......yoksa hollanda milli takım iskeleti gecen yıl onlardan olusuyordu
bu arada kayseri macını yine televizyonm vermiyormus galiba?????????
az alır gibime gelio kayseri için en iyi ihtimal beraberlik olur
Kayseni deplasmanda bir gol bulabilirse ve fark yemezse burda turu atlayacak sonuca gidebilir. Ben Kayseriden umitliyim. İnsallah guzel bir sonucla donecekler.
Alkmaar 3 maçta 13 gol attı.Yani oyuncu satışları onları etkilememiş gibi gözüküor.Kayseri maçı 1 farkla bitirirse şansı yükselir ama 2 ve daha yukarısı olursa elenir.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kayseri umarım maçı alır.Çok zor olacak ama...
ne zaman maç..??
AZ Alkmaar ın iyi bir takım olduğunu kabul ediyorum ama Kayserispor a güveniyorum...Kayserispor bu turu geçerse ileriki turlarda daha da başarılı olur...
abi rakibi 3 maçta 13 gol attı ama rakibinin çok kötü olduğunda attı bir takıma 8 gol attı zaten ayrıca kayseri orada maçı alabilirse kayseride bizlerin sayesinde maçı alabileceğini düşünüyorum maç perşembe günü kanal a dan naklen 21.00 da
kayseriye tur için başarılar... ümitliyim
İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz Kanal A ya teşekkürler yayınladıkları için
Kayserispor'a gönülden destek verelim. Bu maç yenilmez kayseri, hele bir de gol atarsa.
Kayserispor'un yeneceğine can-ı gönülden inanıyorum ve başarılar diliyorum
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
inş hep beraber gruplara kalırız..ts-fb-bjk-kayseri süpe olur
Valla Alkmaar her ne kadar oyuncu satsa bile yine de mükemmel bir forum içerisindeler. Kayseri'de iyi bir konumda.. Fakat Alkmaar, Kayseri'ye takılacak bir ekip değil. Kayserispor'un gruplara kalmasını istesem de; zor diyorum..
AZ favori.Ama Kayseri de yabana atılacak bir takım değil.Hollanda'dan beraberlikle dönebilirlerse iyi olur.Ama farklı bir skorla yenilirlerse Kayseri'deki maça sadece ülke puanına katkı yapmak için çıkarlar.Ayrıca Kanal A'yı maçı yayınlayacakları için tebrik etmek lazım.
abi inşallah yeneriz yaw maçı sabırsızlıkla bekliyorum gökhan ünaldan gol bekliyoruzzzzzzzz
İnşallah kayseri kazanır fakat alkmaar karşısında pek bir varlık gösteremeyebilir..
bu maçtan Kayserispor'un beraberlik çıkaracağını düşünüyorum
kardeş niye gösteremesin kendini feneri trabzonu beşiktaşı falan yenerken niye öle olmuyoOriginally Posted by Aegnor Míriel
o zamn az alkmaarı türkiyeden yenecek takım yokkk
HİÇ şüpeniz olmasın baba lar anlımızın akıyla alacazzzzz (38'li)
bi beraberlik kayseri için harika bi skor olur deplasmanda.inş.bunu başarır
kayseri bu turu geçecek güce sahip...umarım geçerler..uefada yeni gençlerimiz yeni antepimiz olurlar
inşallah kardeş
Kanal a danda ne mac izlenirya
Fenerbahçe Cumhuriyeti
KanalD nin spikerinden iidirOriginally Posted by CaPTaiN10
KanalD de maç izlerken TV nin sesini kapatıyorum
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
yaw kanald yi sewmiyom ben geçen kayserispor-tiran maçımız yayınlıyacaz dedi yayınlamadı
Star ve Ntv hariç hiçbiri izlenmez Fenerbahce'nin sırf S.L ne starın spikerleri için girmesi lazımdıOriginally Posted by PESkolik
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kanal A'nın spikerleri fena değildir.En azından Ümit Aktan orda.Farklı bir tarzı vardır muhteremin.
starın spikerleri hep gs yada fb nin tarafını tutuyo..tabi bu normal ama abartıyolar malesef...Originally Posted by CaPTaiN10
geçen sene fb-schalke maçında nobre'nin bi pozisyonu vardı faulle alakası olmayan...nobre faul diye hakeme itiraz etti...sonra tekrarını gösterdi pozisyonun..spiker aynen şöle dedi "ııııı...evett...nobre haklı"
birde dünkü galatasaray maçında...gsnin hiç pozisyonu olmamasına rağmen spiker galatasaray bir çok net pozisyon yakaladı dedi...sonra ikinci yarıda biri uyardı mı ne , galatasaray fazla pozisyona giremedi malesef dedi![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
bi beraberlik süper olacaktır Kayseri adına Ertuğrul Hocaya ve ekibine sonsuz başarılar