1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Alex Fenerbahçe'ye Aşık!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Alex Fenerbahçe'ye Aşık!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex De Souza, FB TV'ye verdiği röportajda,"Başkanımız Aziz Yılldırım istesin 101,102 ve 103. yılında da Fenerahçe'de forma giyerim" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, duran toplardan gelen başarısının sahada topun sibobuna vurarak geldiğini belirterek, "Yıllardır benim uğurum bu. Duran toplarda sahada çamurlu havalar hariç diğer günlerde topun sibobunu çok çabuk bularak atış gerçekleştiriyorum. Bu benim çocukluktan beri uğurum" dedi.

2004 yılında Fenerbahçe'ye gelen Alex'in, Fenerbahçe formasıyla oynadığı 110 maçta 62 gol atarak önemli bir başarıya imza atmış olması ve gerek Cruzeiro gerekse Palmerias'ta attığı gollerin hatırlatılması ile ilgili olarak "Benim daha az veya daha fazla gol atabilmek gibi bir yarışın içinde olmaktan ziyade Fenerbahçe'nin şampiyon olması gibi bir hedefim var. Orada çok gol atmışım veya az atmışım çok önemli değil. Ancak basın mensupları zaman zaman bu sayıları hatırlatıyorlar" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alex 3 gol daha atarsa Cruzeiro formasıyla attığı gol sayısını geçecek (121 maçta 64 gol) ve 17 gol daha atarsa bu sefer Palmeiras'ta attığı golden daha fazla gol atmış olacak. (241 maçta 78 gol).

--Alıntıdır--
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

o kadar parayı banada verseler bende aşık olurum bunda tuaf bir şey yok....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

BEn sevindim böyle açıklama yapmasına.Gİtmesinden en çok endişe ettiğim futbolcu kendisi.. Katkısı da kendisi kadar büyük..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by rhan_17
    o kadar parayı banada verseler bende aşık olurum bunda tuaf bir şey yok....
    Fenerbahçe aşkı başkadır parayla pulla değil yürekle sevilir bunu sadece Fenere aşık olan anlar...! Ne dedik biz Dar ağıcında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Fenerbahçe aşkı başkadır parayla pulla değil yürekle sevilir bunu sadece Fenere aşık olan anlar...! Ne dedik biz Dar ağıcında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe...
    bu futbolcular için geçerli deil..sen bu açıklamaları taraftarlar adına yaptın heralde...profesyonel oyuncu paraya bakar..sanki alex doğduğundan beri fenerde...bırakın bunları....dışardan gelen topçuların çoğu paraya bakar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

tabi canım fener aşkı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adam Fener tarihinin en istikrarlı futbolcularından biri oldu yinede 2 senede yaptıkları ortada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by crespo009
    Adam Fener tarihinin en istikrarlı futbolcularından biri oldu yinede 2 senede yaptıkları ortada
    kesinlikle katılıyorum özellikle avrupada yaptıgı işler harika adeta cıgır actı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ALexten daha iyi futbolcu diyee getirip hüsran yaşayanlarıda gördük

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

dünya kupasına giden oyuncularıda gördük

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by nekop
    tabi canım fener aşkı
    Serhat bu aşka fesat karıştırma aslanım, adam aşıkmış işte..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by nart_susruko
    Serhat bu aşka fesat karıştırma aslanım, adam aşıkmış işte..
    aman abi haddimizemi düşmüş aşıkları ayırmak inşallah alex fenerde 5-10 yıl daha kalırda yine avrupada başarılar kazandırır

Mesaj Yetkileri