arkadaslar bazen cok iti forvetler aldigimizda bile bazi sorunlar cikabiliyor.bu forvetlerin uyumluluklarindan kaynaklaniyor olabilir.sizce fm 07 de en uyumlu iki forvet kim) ben bir ornek verecek olursam bence berbatov-huntelaar ikilisi...
arkadaslar bazen cok iti forvetler aldigimizda bile bazi sorunlar cikabiliyor.bu forvetlerin uyumluluklarindan kaynaklaniyor olabilir.sizce fm 07 de en uyumlu iki forvet kim) ben bir ornek verecek olursam bence berbatov-huntelaar ikilisi...
tabikide sheva ve drogba
Serhat akın ve ßen
şaka Taßiki
Crauch Ve Kezman --- Hakan Şükür -- Deivid
Ronaldo -- Defoe
bence hakan sukur ve umıt karan derim
hakan la umit karn cok iyi oynuyor bide ronaldo ve theco(orta saha ofansif ama forvettede iyi)
taktiklede alakali ben 4-3-1-2 oynuyorum umiti;hakana gore biraz
ortasaha ozlliiginde oynatip atak oyuncu yapiorum o top;lu bulusup hakana
atiyo ve gol oluyo hakan cosmazsa![]()
zigic"le crouch nasil olurki denemek gerek..
Abi bu oyunda süratli ve driplinkli forvetler iş yapıyor rodrigo palacio ile cesar delgadoyu alın ve keyfinize bakın.Rodrigo palacio(hız 20-top sürme 17-bitiricilik 16 her maç golü var 1 maçta 7 gol atmıştı bende muhteşem bi oyuncu,delgado da hız 17 top sürme 16 bitiriclik 17 özel yetenek ve yaratcılığı 16-19,palacionun da özel yetenek ve yaratıcılığı çok iyi,ayrıca bu 2 oyuncunun orta yapmalırı da 19)
Hakan ŞÜkÜr---Ümİt Karan
Saha---rooney
Denİz KaÇan---saha
Nİhat Kahvecİ---serhat Akin
Kezman---owen(newcastle Aldi Kezmani)
cesar delgado-samaras samarası target striker olarak kullanıyorum samaras indiriyor delgado vuruyor beşitaşta asist rekoru kırdı samaras
Valla benim takimda degiller ama Robinho ve Pazzini beraber inanilmaz iyiler.
Eto'o ve Henry
Kezman Ia quinta
Fm 2006 da favorilerim Fred Tevez di sirf onlarin iyi oynamasi yetiyodu vala![]()
bende vason renteria tekke ve 19luk jhon livinton ocoro
ben tek forvet kullanıyorum ama bence farfan kezman olabilirdi
abi carew-bojinov her orta carewle kaleyi tutar yarisi goldur zaten yarisida geri doner donen toplarida bojinov tamamlar. carewle baska adamlari denedim digerleri donen topu alamiyo.
cesar delgado-Vagner love
gokhan unal-----kezman bende cosuolar superler
TORRES-Agüero
Henry-Adriano
Villa-Hugain
Defoe-Rooney
Villa-TORRES
martins-owen
eto'o - gudjohnsen
Okaka ve Alan Smith
Higuain ve Henry
lavezzi-schumacher
kimleri kimleri oynattım ama bu ikisinden daha iyisini daha uyumlusunu bulamadım. ikisi birleşince her attığın pas gol...
Salihi ve hakan şükür bence bi deneyin salihinin korner out çizgisinden ortaları ve hakanın kafalarını seyre dalın en onemlisi oyuın başında salihi beleşşşşşş![]()
fernando genro-aroune kone
fred le tevez
Cesar Delgado - CarLos Tevez IkiLisi HarikaLar Yaratiyor bende!
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
jimmy briand-pablo vitti yaptım ben şow yaptım
Biri uzun boylu olsun; kafa topu alsın, ötekide hızlı olsun isimlerin önemi yok
henry-higuain +++ adebayor samaras + hakan sükür miccoli