Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş

Default Galatasaray - Beşiktaş

Süper Lig'da Pazar günü oynanancak G.Saray- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Federasyon'dan yapılan açıklamaya göre haftanın hakemleri şöyle:

Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 17 Eylül Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbi maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Çakır’ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Hüseyin Göçek. Ali Sami Yen Stadı’ndaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle:

15 Eylül Cuma:

20.00 Gençlerbirliği-Vestel Manisaspor: Abdullah Yılmaz.

16 Eylül Cumartesi:

20.00 Sakaryaspor-Ankaraspor: Süleyman Abay.
    20.00 Ankaragücü-Denizlispor: Barış Şimşek.
    20.00 Antalyaspor-Bursaspor: M. Selçuk Dereli.

17 Eylül Pazar:

21.45 Galatasaray-Beşiktaş: Cüneyt Çakır.
    16.30 Trabzonspor-Konyaspor: Fırat Aydınus.
    20.00 Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor: Bünyamin Gezer.
    19.00 Sivasspor-Fenerbahçe: İsmet Arzuman.
    20.00 Çaykur Rizespor-Kayserispor: Vedat Yüksel.

umarım tüm hakemler iyi yönetimler gösterirler...(bu yazıyı yazarken bile kendimi garip hissettim)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by rhan_17
    umarım tüm hakemler iyi yönetimler gösterirler...(bu yazıyı yazarken bile kendimi garip hissettim)
    böle bi şey ancak hayallerde olur
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım tarafsız bir yönetim gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bütün galatasaraylılar dikkat cüney cakır
    biz onun ne oldugunu biliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    Böyle imalı konuşmalara ve gerginlik yaratmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemler umarım iyi yönetim gösterirler.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

adnan polat'ın açıklamalarının etkisinde kaldın heralde...o da pekala biliyordu cüneyt çakır'ın 4-0 lık maçta hiç bi hatasının olmadığını..
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    adnan polat'ın açıklamalarının etkisinde kaldın heralde...o da pekala biliyordu cüneyt çakır'ın 4-0 lık maçta hiç bi hatasının olmadığını..
    kardes her lafı fnerbahceye getiriyon

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

kardes her lafı fnerbahceye getiriyon
    ne alakası var..anlamadım...cüneyt çakırın ne olduunu herkes biliyor demişsin...bu lafı fb-gs maçına dayanarak söylemedin mi?
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Bence Cüneyt Çakır üzerinden tartışmaya gerek yok çünkü tüm hakemlerimiz çok kötü durumda ve kim yönetirse yönetsin pek fark etmiyecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

galatasaraydan bu sefer galibiyet bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu mac galatasarayın cıkıs macı olacak buna inanıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Türkiye'nin en iyi hakemi Cüneyt Çakır bana kalsa tüm derbi maçlara bu adamı veririm

Bence de Türkiye'nin en iyi hakemi Cüneyt Çakır'dır. Cüneyt Çakır için kötü hakem diyenle futbol konuşmam. Bu sene hiçbir Fenerbahçe maçını yönetmedi, umarım haftaya falan yönetir, ona çok güveniyorum. Santra programına çıkmıştı, orada FB-GS maçıyla ilgili konuştu ve çok mantıklı şeyler söyledi. Pozisyonlarla ilgili savunmasını hep FIFA kurallarına ve seminerlerine dayanarak yaptı. Çok beğeniyorum Çakır'ı, ikinci olarak ise Yunus Yıldırım'ı beğenmekteyim.

inşallah hakemler takım tutmazda takımlarşerefiyle yener

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Besiktas-Galatasaray

İkİ Takim İÇnde Bu Mac Bence Cikis Maci Olacak Galatasaray İÇİ Tam Kadermaci
    Tİgana Bu Maci Yenİlse Bİle Cska Galİbİyetİ İle Kredİsİnİ Arttirdi Bİraz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çok zevkli bol gollü bir maç olcak, içimden beraberlik geçiyor

bu maçı Galatasaray'ın alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın durumu ortada.. Beraberliklerin takımı oldu adeta. Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Eğer beraberlik olmazsa; Beşiktaş bu maçı kazanır!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gs alacaktır

Galatasaray umarım kazanır...

Beşiktaş yenerse, Galatasaray yarıştan kopacaktır. Berabere biterse ve Fenerbahçe Sivasspor'u yenerse, büyük avantaja geçecektir rakipleri önünde.

ASY farkıyla inşallah biz alırız maçı..

Eğer Gerets saçma bir kadro oyuna sürerse ve beraberlik için oynarsa her iki teknik direktörde maç golsüz olur.

Bu durumlar dışında en az 2 gol bekliyorum maçtan....

GS gol yemez ama gol de atamayabilir. Hakan Şükür'ün mutlaka oynaması lazım, Koray ile eşleşirse Şükür maçın yıldızı olur. Arda, İ.Toraman ile eşleşirse veya Baki ile, ikisinin de belini kırar, deli eder valla. Galatasaray kazanacak bence, Arda & Hakan Şükür faktörüyle alacak.

Zorlu Beşiktaş derbisiyle birlikte başlayacak olan 14 günlük periyotta Trabzonspor, Liverpool ve Konyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da, sakat sayısının gün geçtikçe artması sıkıntı yarattı. Orhan Ak, Tolga Seyhan, Mehmet Güven ve Ergün Penbe’nin ardından, Bordeaux maçında aldığı darbelerle Necati Ateş de sakatlar kervanına katılmıştı. Son olarak ise genç yıldız Arda Turan’ın sakatlandığı ve Beşiktaş derbisine yetişmesinin hayli zor olduğu bildirildi.

Hocanın zor seçimi

Arda’nın Beşiktaş maçına yetişememesi halinde, yeni transferlerden Carrusca ya da tecrübeli futbolcu Ayhan’ın sol kanatta görev yapması bekleniyor. Bordeaux beraberliğinde oynadığı futbolla, tecrübeli ağabeylerini aratmayan Ferhat Öztorun’un da forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Gerets’in, sağ bekte kimi oynatacağına karar veremediği kaydedildi. Bu arada yöneticilerin, dün Florya’ya gelerek futbolculara moral verdiği dile getirildi.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

inanıyorum bu sene gerets ilk defa yüzümüzü güldür cek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

biraz da dün inönüde yaşanan rezaletten söz etmek istiyorum. 90 dakika boyunca takımını destekleyen beşiktaşlı taraftarlar skor garanti olup 2-0a gelince saçmasapan bir şekilde galatasaraya küfretmeye başladılar. inanın kleberson golü attığında en az bir beşiktaşlı kadar sevinmediysem en adiyim. bir türk takımının golü en az galatasarayın veya milli takımın golü kadar gönlümde bir heyecan doğurmuştu ama onlar bunun içine ettiler tabiri caizse. bu tezahüratı duyduğum andaki öfke selini anlatamam. beşiktaşlıların yaptığı kusura bakmayın ama bu soysuzluğu kaldıramıyorum. orda olup da bu tezahürata destek veren her beşiktaşlıyı allaha havale ediyorum. daha başka şeyler de söylemek istiyorum ama burası yeri değil. maça gelince bu saatten sonra umurumda değil ama galip gelip o tezahürata katkıda bulunan herkesin bi şekilde cezasını bulmasını istiyorum. bunu yapanın veya bunu destekleyenin insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar olduğunu biliyorum. allah onları ıslah etsin.

sonuç beraberlik gibi gözüküyor ama galatasaray yenebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cureshot
    biraz da dün inönüde yaşanan rezaletten söz etmek istiyorum. 90 dakika boyunca takımını destekleyen beşiktaşlı taraftarlar skor garanti olup 2-0a gelince saçmasapan bir şekilde galatasaraya küfretmeye başladılar. inanın kleberson golü attığında en az bir beşiktaşlı kadar sevinmediysem en adiyim. bir türk takımının golü en az galatasarayın veya milli takımın golü kadar gönlümde bir heyecan doğurmuştu ama onlar bunun içine ettiler tabiri caizse. bu tezahüratı duyduğum andaki öfke selini anlatamam. beşiktaşlıların yaptığı kusura bakmayın ama bu soysuzluğu kaldıramıyorum. orda olup da bu tezahürata destek veren her beşiktaşlıyı allaha havale ediyorum. daha başka şeyler de söylemek istiyorum ama burası yeri değil. maça gelince bu saatten sonra umurumda değil ama galip gelip o tezahürata katkıda bulunan herkesin bi şekilde cezasını bulmasını istiyorum. bunu yapanın veya bunu destekleyenin insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar olduğunu biliyorum. allah onları ıslah etsin.
    sozlerini secerken dikkat et soysuz ne demek yahu neden bahsediyosun sen gs taraftarının Beşiktaşa attıgı kufurlerin videosunu koysam siteden atılırım heralde

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri