1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: İkili averaj sorunu

Default İkili averaj sorunu

Ya ben Beşiktaşla oynuyorum şu an şampiyonlar liginde chelsea ile puanlarımız eşit ama o ikinci ben üçüncü oldum ikili averajda ise ben öndeyim ikili averaj dikkate alınmıyor mu acaba ??

Nesil
    2006

Hayır alınmıyor. Ben de buna benzer durumlarla karşılaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

evet İkili avaraj dikkate alınmıyor

İlk önce Kaç gol Yediğin ve attığına bakılıyor.!

4. Default

sıralamada bu gibi şaşırmalar olmasın diye artık her ligin ve turnuvanın statüsünü oyunda belirtiyorlar ''kurallar/rules'' bölümü altında. sanırım her ligin puan tablosu sayfasında sağ alt köşede çıkıyo böyle bi seçenek. sıralamada önceliğin ne olduğu yazıyor orda. yanlışım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.

ben eskişehirsporla lig a daydım ve playoff oynamak için ilk altıya kalamadım yedinciydim kasımpaşa altıncıydı iki maçta da yenildiğim için kasımpaşa çıktı.hemde averajım ondan daha fazlaydı Bu arada puanlarımızda eşitti

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

gerçekten kötü bir durum böyle olması ama öle...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

[B]Daha önce bir arkadaş buna benzer bir konu açmıştı.Averaj değil Gol öncelikli..
    (/s)

ilk zamanlarda bende bu avaraj yuzunden kotu olmustum sevindim ciktim diye bi baktim

ıkılı averajı onemsememıslese bnce dıer oyunda duzeltsınler ıkılı averaj cok onemlı abı

Deplasman golü kuralı var amma ikili averajda gol üstünlüğü var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Attığın gole ve yediğin gollere, deplasman gollerine bakıyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi sol tarafta kurallar bölümü var ordada sıralanış ile ilgili bilgiler veriliyo bu kadar basit bi olay için niye konu açılıyo anlamıyorum TEMİZ BİR FORUM İSTİYORUZ

Mesaj Yetkileri