Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Neden Türkiye Ligi?

Default Neden Türkiye Ligi?

Arkadaslar cogu kisi turkiye liginden baska liglerde oynayamıyo ve o oyundan zevk almıyo...bende boyleyim turkiye liginden baska acarsam en fazla 3 sezon geciririm daha sonrası sıkıyo...neden turkiye ligi??????

bende oleyim cunku yabanci takimlardaki büyük takimlar haric oyunculari tanimiyom nasill oynadiklarini falan bilmiyom ondan türk takimi diyom

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

sen yine iyi dayanıyon ben 1 sezon dayanamıyorum herhalde türk takımlarıyla içiçe olduğumuz için öyledir

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

çünkü takımımın ligi

5. Default

bi kere yönettiğim takım hangisi olursa olsun iyi tanıyorum,rakipleri iyi tanıyorum takımların hedeflerini biliyorum o yüzden.Başka ligde oynayınca kendimi gurbette gibi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar bende Türkiye 1 ve 2 ligini açtım İngiltere,Almanya,Fransa,Portekiz,İtalya,İskoçya,İ spanya ve Hollanda liglerinin sadece 1.Ligleri açık kariyer yapmak için yeni çıkan updateyi indirdim kurdum ve A.Sebat sporla kariyere başladım İddalig 2 yi 2. olarak bitirdim süperlige çıktım 5 maç sonra cimbomdan teklif geldi istifa edip cimbom için ter dökmeye başladım Türkiye liglerinde diğer menejerlerle atışmak süper oluyor ben sadece kariyerim Türkiyede başlasın diye açtım.

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

bizde türküzde ondan...kendi ligimizden daha çok zevk almamız,,türk oyuncuları sevmemiz normal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

walla bu galiba sizin dışarıyı ne kadar tanıdığnıza bağlı. futbolcuları ve özelliklerini ii bilen birisi pekala sıkılmadan oynar. mesela bende türkiye ligini pek sevmem. nedeni de açık. regen oyuncular. avrupalılar abartmışlar bu isim soyisim olayını. ben regenlerde hiç isimden başka bi soyisim görmedim. mesela adamın adı ahmet mehmet çıkkıyo ne bilim pek mantıklı gelmiyo bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen her ligde baya ilerlerim. Ama Türkiye'de dahada merakla ilerlerim. Acaba şimdilerin gelecekte genç yıldız olucak denenlerin nasıl olacağı, nasıl transferler geleceği vs.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

siz yine türkiye liginden herhangi bi takımı secebiliosunuz ben sadece besiktası secebiliyorum.besiktasdan sonra geçlerbirliğinde 2-3 sezon oynayabiliyorum

türkiye ligin de en fazla 5 yıl oynadım sonra sıktı oyun

bi oyuncu uzaktan şşuta hazırlandımı eyvah bu atar veya başka bi oyuncu aynını yapınca sn onu ordan at bende dişimi kırarım fln diyebiliyoruz da ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türkiye ligi en zevkli liglerden biri de ondan. sonuçta tr ligii

14. Default

tam tersi ben hep ingiltere ligini açarım tr liginde 1 sezon bile bitirmedim. bence ingiltere liki daha güzel

Quote Originally Posted by Zizou
    tam tersi ben hep ingiltere ligini açarım tr liginde 1 sezon bile bitirmedim. bence ingiltere liki daha güzel
    Evet ben de sana katılıyorum.Tükiye ligini de seviyorum ama yabancı ligler bana daha hoş geliyor özellikle İngiltere premier ligi. burada hiç sıkılmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

türk olduğum için

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1- Galatasaray
    2- Vatan, Mİllet, Sakarya

Quote Originally Posted by BarceloGS
    1- Galatasaray
    2- Vatan, Mİllet, Sakarya

hahaha

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

tuttuğum takım tr liginde olduğu için tr ligini daha çok tercih ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Galatasaray Premier Ligde oynuyoda bizmi seçmiyoz

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Yaw Türküz Die Heralde Hem Benim Her Zaman Bi hedefim vardır türk takımını alırım sora avrupa'ya gitmek için elimden geleni yaparım avrupaya öle gidince çok daha zevkli oluo gittiğimz ligler.Bu arada türkiye liginde 4 sezon oynadım en fazla....

Benim Kuzenimin 12. senesi çocuk bıkmış oynamaktan artık gözler şiş daldan dala geziyo en son Arsenaldeydi şimdi nerde bilmiom soracam ama

Nesil
    2006

Sanırım bende senin gibiyim başka liglerde barınamayırom sanırım bunun nedeni hem ülkem olması hemde 3. lig dahil olmak üzere çoğu oyuncu ve takımı tanımamdan kaynaklanıyor ve aslında bakıldığında kolay bir lig olmadığı görülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Kısacası o kendini beğenmiş avrupaya enselerindeki nefesimizi geçmişten bugüne kadar ve bundan sonrada olacağı gibi hissettirmeye devam ettirmek ve güçlü bir şekilde kafa tutmak....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birde hırs var tabi Türkiye'yi katsayılarda 1. yapma hırsı, yada takımınızı avrupanın en iyisi yapma hırsı
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uğuray1907
    Arkadaslar cogu kisi turkiye liginden baska liglerde oynayamıyo ve o oyundan zevk almıyo...bende boyleyim turkiye liginden baska acarsam en fazla 3 sezon geciririm daha sonrası sıkıyo...neden turkiye ligi??????
    cunku turkuz faworı takımımızı almak tan daa dogal bıse yokh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türkümde ondan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

çünkü la liga veya buldesligada TRABZONSPOR yok!!!

Tanıdık gelen oyuncular falan filan ama bazen öye saçmalıklar oluyor ki tanıdığın oyuncunun böyle yapması kafayı yediriyo adama bu adam nasıl atar oha falan oluyorum

Ben Türkiye Ligini açıyorum yanınada 4 lig daha açıyorum canım sıkılınca istifa edip teklif gelmesini bekliyorum
    Açtığım Ligler:
    Türkiye ligi(1. ve 2.)
    İspanya ligi(1.)
    İngiltere Ligi(1.)
    İtalya ligi(1.)
    Almanya ligi(1.)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri