Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: 06/07 CL 2. Grup Maçı | Liverpool - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Thumbs up 06/07 CL 2. Grup Maçı | Liverpool - Galatasaray

Rakibimiz Liverpool hakkında

Yer: Anfield Road (Liverpool)
    Saat: 21:45
    Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba

PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..

Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..

İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..

Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.

Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..

Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.

Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:

Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.

Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez

PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.

Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

çok zor bir maç...1 puan alırsak bile mucize bence.skor 3-0...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

pek bi heyecanlı gördüm sizi durun bi önümüzde daha ts maçı var..

3 ön libero ile oynarsak belki beraberlik gelebilir.. Benim pek umudum yok ama sonuna kadar takıma güveniyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon
    3 ön libero ile oynarsak belki beraberlik gelebilir.. Benim pek umudum yok ama sonuna kadar takıma güveniyoruz..
    BENİMDE YOK ÇÜNKÜ İNGİLİZLER UZAKTAN COK GOL ATIYOR UZAKTAN GOL YEMESSEK GERİSİ KOLAY

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

zor bi maç olucak

kluivert psv ye gitmemişmiydi?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çok zor maç olcak ama bir beraberlik olursa harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

artık konuşmanın vakti gelmiştir ama haftasonu oynanan ts maçından sonra gerçekten neyi konuşcağız merak ediyorum, bordeaux maçından sonra birde psv-liverpool maçını izleyince işimiz zor diyorduk ingilterede, birde haftasonu oynadığımız futboldan sonra işimiz gerçekten zor..
    bende olduğu gibi belki bazı Galatasaraylı arkadaşlarda da avrupanın havası başka olur düşüncesi vardır ama ne olur bu sefer tahmin etmek çok güç, umarım gerçek gücümüzü sahaya yansıtır ve anfield roaddan puan alarak döneriz..

Maç Info
    Maç: Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maçı
    Stad: Anfield Road
    Tarih: 27 Eylül Çarşamba / Saat 21:45
    Hakem: Luis Medina Cantalejo, Victoriano Giraldez Carrasco, Luis Alberto Gutierrez Perez / 4. Hakem : Rafael Ramirez Dominguez
    Sakatlar: Inamoto, Ergün, Necati (Galatasaray); Harry Kewell (Liverpool)
    Cezalı: Yok
    Hava Durumu: Maç günü yağmur bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 19, en düşük 15 derece.

Canlı Yayın
    TV: Star TV
    İnternet: www.Galatasaray.org

Galatasaray
    Şampiyonlar Ligi’ne bu yıl 10. kez katılan Galatasaray, C grubundaki ilk maçında Fransa’nın Girondins de Bordeaux ekibini ağırladı. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç golsüz sona erdi.

Son 5 Maç
    Galatasaray 2-2 Gaziantepspor
    Denizlispor 1-1 Galatasaray
    Galatasaray 0-0 FC Girondins de Bordeaux (Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç)
    Galatasaray 1-0 Beşiktaş
    Trabzonspor 3-1 Galatasaray

Liverpool FC
    İki sezon önce Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Liverpool FC, bu yıl oynadığı ön eleme turunda İsrail’den Maccabi Haifa’yı 2-1 ve 1-1’lik sonuçlarla eledi. İngiliz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ilk maçında ise PSV Eindhoven deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Liverpool, Premier Lig’de evinde oynadığı son iki karşılaşmada, Newcastle United’ı 2-0, Tottenham’ı ise 3-0 mağlup etti.

Son 5 Maç
    Everton 3-0 Liverpool
    PSV Eindhoven 0-0 Liverpool (Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maçı)
    Chelsea 1-0 Liverpool
    Liverpool 2-0 Newcastle United
    Liverpool 3-0 Tottenham Hotspur

İnfo: Liverpool FC mercek altında
    Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibimiz Liverpool FC ile daha önce 2001 – 2002 sezonunda aynı grupta yer aldık. Anfield Road’daki ilk maç 0-0 bitti. Ertesi hafta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan rövanşta ise Radu Niculescu’nun golüyle öne geçmemize rağmen Emile Heskey’in son dakika golüne engel olamadık ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık.

Galatasaray’ın o sezonki kadrosundan Faryd Aly Mondragon, Hasan Şaş, Ümit Karan ve Emre Aşık; Liverpool’dan ise Jamie Carragher, Steven Gerrard, Sami Hyypia, John Arne Riise, bu sezon yine karşı karşıya geliyorlar. Galatasaraylı Rigobert Song da 1999 – 2001 yılları arasında tam 33 lig maçında FC Liverpool forması giydi.

Avrupa Kupaları’nda Liverpool FC ile ikinci kez eşleşiyoruz. Teknik direktörlüğünü İspanyol Rafael Benitez’in yaptığı kırmızı beyazlı ekip, 5 kez Avrupa, 18 kez de İngiltere şampiyonu oldu. Avrupa Kupaları’nda oynadığı 241 karşılaşmada 134 galibiyet, 55 beraberlik ve 52 mağlubiyet alan Liverpool FC, 426 gol attı, 201 gol yedi. Maçlarını 45 bin kişi kapasiteli Anfield Road’da oynayan Liverpool FC, 1892’de kuruldu.

Transfer Dosyası: Liverpool FC
    İngiliz ekibi bu sezon Djimi Traore, Dietmar Hamann, Bruno Cheyrou, Chris Kirkland, Djibril Cisse, Florent Sinama-Pongolle ve Fernando Morientes ile yollarını ayırdı. Buna karşılık Blackburn Rovers’ın forveti Craig Bellamy, Feyenoord’dan santrfor Dirk Kuyt, Valencia’dan sol bek Fabio Aurelio ve Birmingham City’den sağ kanat oyuncusu Jermaine Pennant’ı transfer etti.

Web Sitesi: www.liverpoolfc.tv

Liverpool FC
    Jerzy Dudek (POL)
    Pepe Reina (İSP)

Jamie Carragher (İNG)
    Steve Finnan (İRL)
    Sami Hyypia (FİN)
    Daniel Agger (DAN)
    John Arne Riise (NOR)
    Fabio Aurelio (BRE)
    Stephen Warnock (İNG)
    Gabriel Paletta (ARJ)
    Stephen Darby (İNG)

Harry Kewell (AVUSTRALYA)
    Steven Gerrard (İNG)
    Luis Garcia (İSP)
    Mark Gonzalez (ŞİLİ)
    Xabi Alonso (İSP)
    Jermaine Pennant (İNG)
    Momo Sissoko (MALİ)
    Paul Anderson (İNG)
    Boudewijn Zenden (HOL)
    Danny Guthrie (İNG)
    Adam Hammill (İNG)
    Lee Peltier (İNG)

Craig Bellamy (GAL)
    Dirk Kuyt (HOL)
    Robbie Fowler (İNG)
    Peter Crouch (İNG)
    Craig Lindfield (İNG)

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

çok basit bi maç olacak..ingilizler uzaklardan gömecek bize...yakından da koyacaklar..benim tahmini skorum 5-0..bu skora razıyım

Del Piero_10 Misafir

Tek bir şansları var

gaza gelmiş biçimde inançla oynamak

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Liverpooldan farklı bir galibiyet bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabii ki gönlümden geçen Galatasaray'ımızın kazanması. Ama kafa yapımızı ve tekniğimizi değiştirmediğimiz sürece Liverpool bizi rahat geçer.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben liverpool dan deilde psv den çok korkuorum..mendes war orda....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anfield Road'dan bir beraberlik çıkarabilirsek harika olur.Ama çok zor görünüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

GS icin CL deki en zor maç. Hatta GS hesaplarını bu mactan 0 puan olarak onceden yapmıştır bile. Yani kaybedilirse çok şey kaybedilmiş olmuyacak.

Çok çok zor bir maç inşallah çok büyük fark olmaz.

bu futbolla kalemizde çok fazla gol görürüz hücumdada etkisiz kalırız. Temennim çok fazla fark yemeden bu maı bitirebilmemiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

GS zaten daha maçlar başlamadan bu maç için 0 puan yazmıştır kendisine. Şu durumda da açıkçası puan alamayacak gibi duruyor. Bu durumda bence oradan alınacak sonuç mağlubiyette olsa moral bozacak bir sonuç olmasın ilerisi için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

gs nin liverpool dan puan alması gercekten cok zor eger alabilirse büyük is basarmıs olur ama liverpool galatasaraya bu macı vermez
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

2-3 tane yiceğimiz garanti gibi tahmini skor 4-1 veya 4-0

Galatasaray için zor bir maç olacağı kesin , Beraberliği Avantaj Olarak Görürüm..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben 4-0 yenilmeyi bile avantaj olarak görüyorum...rüyamda 8-0dı 75. dakikada annem uyandırdı.iyi ki de uyandırmış 10a kadar yolu vardı=)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beraberlik gs için en iyi skor.Ama fark yemeleri yüksek ihtimal
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by comandante
    ben 4-0 yenilmeyi bile avantaj olarak görüyorum...rüyamda 8-0dı 75. dakikada annem uyandırdı.iyi ki de uyandırmış 10a kadar yolu vardı=)
    rüyalar tersine cıkarmış belki siz 8-0 kazanırsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gsnın yeneceğını düşünmüyorum ama en iyi ihtimal olarak beraberlik diyorumm.en iiiii ihtimall

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

öncelikle liverpool un çokta büyütüleceek bir takım oldğuna inanmıyorum elbette zor maç ama en kötü durumda bile gs nin avrupa da farklı olduğu bir gerçek bence hiçte kolay lokma olmyacaktır ve özellikle hakan şükür çok etkili oynayaacaktır.inançtan yoksun bir şekilde sahaya çıkmazsa oyuncular puan alabileceğini düşünüyorum başlarda gol yemesi kötü olabilir ama yemeyeceğini düşünüyorum yenecek güce de sahip olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by comandante
    benim içimden de 8-0 geçti ama,abartı olmasın die foruma 5-0 yazdım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

o kadar da değil.5-0 8-0 naptınız ya?

puan alamayacağımızı kesin ama bu kadar büyük fark yiyeceğimizi sanmıyorum.bu takım ligde altıncı olurken bile gitti almanyada juventusu yendi.evet durumumuz vahim ama dibe de vurmadık daha.zaten kaybedilmesi galatasaraya bir şey kaybettirmeyecek bir maç.eğer bir mucize olur da puan alırsa galatasaray o zaman grupta da işler çok karışır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben gruptan çıkmamalıyız diorum..uefa bize yeter..eğer bir mucize olur,gruptan çıkarsak,işte o zaman yandık

Quote Originally Posted by tardelli11
    ben gruptan çıkmamalıyız diorum..uefa bize yeter..eğer bir mucize olur,gruptan çıkarsak,işte o zaman yandık
    niye yanalım ki? çokta iyi olur.. en kötü halimizle gruptan çıkarsak hem maddi açıdan çok iyi olur hemde Avrupa fatihi geri döndü yakıştırması yeniden yapılır..

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri