ARKADASLAR SIZCE SUPER LİGİ TARAFTARIYLA BASINIYLA EKONOMIK VE SOSYAL GUCUYLE HAK EDEN DAHA DOGRUSU SUPER 18 TAKIM KIMLERIN OLMASINI ISTERDINIZ?????????BENCE BURSA SARTTAGERISINI SIZE BIRAKIYORUM!!!!
![]()
ARKADASLAR SIZCE SUPER LİGİ TARAFTARIYLA BASINIYLA EKONOMIK VE SOSYAL GUCUYLE HAK EDEN DAHA DOGRUSU SUPER 18 TAKIM KIMLERIN OLMASINI ISTERDINIZ?????????BENCE BURSA SARTTAGERISINI SIZE BIRAKIYORUM!!!!
![]()
Dostum büyük puntolar kullanmadan başlık açar ve konuları yazarsan çok daha iyi olacak.
OK! daha yenı kayıt olduminsallah sızlerınde yardımıyla alısacagım!!
![]()
bu arada konu hakkında dusuncen ne?
fenerbahçe
Galatasaray
beşiktaş
konyaspor
bursaspor
kocaelispor
karşıyaka
Göztepe
Trabzonspor
Manisaspor
Ankaragücü
Gençlerbirliği
Kayserispor
Mersinden bi takım
Antalyaspor
Eskişehirspor
Doğudan herhangi bir takım(Erzurumspor olabilir)
Gaziantepspor
manisa ve mersin haric ilk 18 ine katılıyorum !!! guzel olur!!
Manisa futbolu seviyor ve Mersinde büyük şehir olduğu için aldım
Fenerßahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Gençlerßirliği
ßursaSpor
GaziantepSpor
Vestel ManisaSpor
DenizliSpor
AnkaraSpor
SakaryaSpor
SamsunSpor
Çaykur RizeSpor
MalatyaSpor
AntalyaSpor
E. ŞehirSpor
KonyaSpor
İstanbulSpor
istanbulspor mu!!!!!!!!! neden kı ne stad ne taraftar ne para ne ne pul !!!!Fenerßahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Gençlerßirliği
ßursaSpor
GaziantepSpor
Vestel ManisaSpor
DenizliSpor
AnkaraSpor
SakaryaSpor
SamsunSpor
Çaykur RizeSpor
MalatyaSpor
AntalyaSpor
E. ŞehirSpor
KonyaSpor
İstanbulSpor
manısa futbolu sevıyormu!!!!Manisa futbolu seviyor ve Mersinde büyük şehir olduğu için aldım
benım bıldıgım kadarıyla maclara vestelın fabrıkasında calısanları cagırıyolarmıs ve taraftar kıtlesı olmayan bır sehır ve baska forumlardanda anladıgım kadarıyla manısada taraftar yok ılgı cok az!!!!
Besiktas
Galatasaray
Fenerbahce
Trabzonspor
Sakarya spor
Denizlispor
Samsunspor
Caykurizespor
Konyaspor
Malatyaspor
Sivasspor
Genclerbirligi
Gaziantepspor
Büyükbelediye Ankaraspor
Ankara
Vestelmanisaspor
Kayserispor
Kayseri Erciyesspor
bı besıktaslıdan beklenecek ılk 18!!!fenerıde koymasaydın!!!!
![]()
![]()
eeee dıgerlerı ne dusunuyo![]()
![]()
![]()
ılk 18 ınız ne arkadaslar???????![]()
Yalnız Anadolu'nun tek borçsuz kulübü, Türkiye'de kurumlaşan ilk kulüp, Brezilya'lılarla Türkiye'yi tanıştıran, kendi firmasının formasına kadar giyen bir Malatyaspor'u alıp o kadar aşağılara atmanıza gerçekten üzüldüm...
Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Samsunspor
Bursaspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Gençlerbirliği
Denizlispor
Adanaspor
Kocaelispor
Konyaspor
Göztepespor
Malatyaspor
Gaziantepspor
Kayserispor
Ç. Rizespor
ben zeytinburnu,sarıyer,tuzlaspor gibi istanbul takımlarını istiyorum![]()
sen esprı yapıyosun!!!!!!!!!!!!!!!ben zeytinburnu,sarıyer,tuzlaspor gibi istanbul takımlarını istiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
göztepe ligin parçası ah birde para olsa işallah 1. lige çıkar![]()
Çıksa bile tutunabileceğini pek zannetmiyorum.Originally Posted by gozgoz
GALATASARAY
beşiktas
kocaeli
bursa
gençlerbirliği
trabzon
rize
samsun
sivas
denizli
konya
gaziantep
antalya
elazığ ya da erzurum
hatay ya da iskenderun
göztepe,altay,karşıyaka dan ikisi
malatya ya da kayseri
gönlümden bunlar geçer ama kim çıkarsa çıksın farketmez,önemli olan süper ligde olan takımın şerefiyle,sporseverliği ve özellikle centilmenliğiyle bunu haketmesi.
valla ben de 4 büyükler dışında aşağıdaki takımları isterdim:
-- Göztepe
-- Sarıyer
-- Altay
-- Erzurumspor
-- Antalyaspor
-- Karşıyaka
-- Bursaspor
-- Kocaeli
Tabi ligdeki Denizlispor, Çaykur Rize, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Samsunspor ve Malatya
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
erzurumspor-sarıyer-göztepe harıc katılıyorum!!(göztepe gecmıste cok buyuk kuluptu ama son zamanlarda tamamen coktu onun ıcın dıyorum ama karsıya altay en azından ıhtımallerı var cıkmak ıcın!!)valla ben de 4 büyükler dışında aşağıdaki takımları isterdim:
-- Göztepe
-- Sarıyer
-- Altay
-- Erzurumspor
-- Antalyaspor
-- Karşıyaka
-- Bursaspor
-- Kocaeli
Tabi ligdeki Denizlispor, Çaykur Rize, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Samsunspor ve Malatya
![]()
![]()