1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: RAM eklesem ne fark eder??

Lightbulb RAM eklesem ne fark eder??

Evet arkadaşlar konuyu doğru yere açıp açmadığım bilemiyorum..

ama bugün RAM almayı düşünüyorum.

256 mb lik ram var ek olarak 512 daha koyacağım oyunuma ne kadar etkisi olur acaba ??

ya da hızlanır mı , bilgisayara etkisi ne olur??

Nesil
    2006

Oyunda fazla değişiklik olmaz bende 512'den 1024 MB Ram'e çıkardım ama oyunu kaydetmesi ve kayıtlı oyunu yüklemesi hızlandı onun dışında burada işlemcinde önemli tek Ram'in hızladırman fazla etkilemez ama gözle görülür bir hızlanma olur mu bilmem ama oyunu kasmadan oynayabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Evet ana kartın 533 falansa olur ve işlemci hızın çok önemli...Ama ram alınca da hızlanma görürsün merak etme...

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Benİm 512 Ydİ 968 Yaptim Ama Fazla BİŞey Farketmİyo Ekran Kartin Ne Kadar Senİn Onu SÖle

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eğer işlemcin iyi ise ram de artınca gözle görülür bi hızlanma olur
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

6. Default

fm editor falan daha hızlı çalışıyor o kadar...

ben 256 yı 512 daha koyup guclendırdım

5 sezon sonra cekılmez oluodu
    sımdı ıse cokaglam gıdıorum

koy bence durdugun kabahat

kardesım ve kuzenın bılgsayardan fılan yaptıgım dıer denemelerle 1256 ramde 1 gb ram arası pek fark yok ama oncesı ramlerde farkedıo

ıdealı 1 gb ram

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

256'lik ram'in yanına; 512 mb ram koyarsan baya bi güzel olur. 1 gb ile pek farkı kalmaz ve oyunları kasmadan oynayabilirsin.

arkadaşlar bişi sorcam daha bu güne kadar 1 sezon bile bitirmedim ama karalıyım peki bu oyun 5 sezon sora nasıl yavaşlamaya başlıcak ???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kezo
    arkadaşlar bişi sorcam daha bu güne kadar 1 sezon bile bitirmedim ama karalıyım peki bu oyun 5 sezon sora nasıl yavaşlamaya başlıcak ???
    5 sezon sonra oyunda gözle görülebilir bir yavaşlama olur. Çünkü yeni yeni oyuncular çıkıyor, o zamana kadar yapılan maçlar oyunda fazla yer kaplıyor vs. vs. vs. Daha bir çok nedeni var. Ayrıca nasıl 1 sezon bitiremedin? Oyun sende yavaş ilerlediğinden mi?

11. Default

ben açıkcası 256 ram ile 2030 yılına dayandım....belki bana inanmayacaksınız ama öyle sanırım işlemciden kaynaklanıyor......işlemci ne kadar iyiyse ek bir ram ilavesi oyunu kesinlikle hızlandıracaktır....

12. Default

ben çıkardım ama hakkaten çok farketmedi

ya evet ya yavaş olduğundan tahamül edemiyorm benim pent.3 650 250+128 ram işte 2006 çok yavaştı 2007 yi aldım ama yüklemedim daha nasıl çalışır sizce bu bilg. la

bende hızlı oyun valla ama 10 seneden sonra dayanımoyurum

tabiki oyun kaydetme felan gibi işlerde çok yardımcı olur ama tabiki diğer parçalarda önemli

Save Game Cleaner yüklerseniz pek sorunu olmaz 10-20 yıl birşey fark etmiyor...

Mesaj Yetkileri