1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Beşiktaş'Tan Operasyon Sinayli !!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Default Beşiktaş'Tan Operasyon Sinayli !!!

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, kadrodaki oyunculara bir anlamda gözdağı vererek, "Bizimle beraber olmak istemeyenlerle Ocak ayında yolumuzu ayırırız" dedi.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, saha dışında sorunları olmadığını, sorunun saha içinde olduğunu söyledi.
    Lig TV'nin bir programına katılan Engin, Beşiktaş'ın 99. yılında göreve geldiğinde, takımın bütün transferlerini kendisinin yaptığını ve takımı kurduğunu belirterek, ''Bu kez gelişimde ise kurulu bir takım vardı ve ben de diğer seyirciler gibi izliyorum. Bizim saha dışında bir problemimiz yok. Sorun saha içinde. Beşiktaş olarak iyi oynamıyoruz'' dedi.
    Takımın son günlerde iyi bir futbol ortaya koyamadığını ifade eden Sinan Engin, ''Bazı oyuncularımız oyuna ağırlığını koyamıyor. Bazı oyuncularımıza fazla yüklenildi. Bazı oyuncularımız ise beklenen performansı sergileyemiyor. Ocak ayında bir değişiklik olacak, ancak buna operasyon diyemeyiz. Bizimle olmak isteyen futbolcular, ocak ayına kadar olan performanslarıyla değerlendirilecek. Geçen sezona göre Fenerbahçe ile Galatasaray güçlendi, ama biz güçlenemedik. Ocak ayına kadar yerli ve yabancı bütün futbolcuların performansı önemli'' diye konuştu.
    SAĞLAM'A DESTEK
    Genel menajer Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a da destek vererek, sonuna kadar genç teknik adamın arkasında olacaklarını söyledi.

Kendisinin, sonuna kadar Sağlam'ın arkasında duracağını vurgulayan Engin, ''Böyle pırıl pırıl bir teknik direktörü yemek için her şeyi yapıyorlar. Hocamız hakkında kesinlikle bu şekilde yazılar yazılmasın'' dedi.
    Galatasaray maçında sahaya sürülen kadroya da değinen Sinan Engin, ''Galatasaray maçı kadromuz için defansif bir kadro deniyor, ancak öyle değil. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz ve kadro da hocamızın görüşü doğrultusunda sahaya çıkmıştı'' diye konuştu.
    Kaptan İbrahim Üzülmez'in elinden geldiğince takıma liderlik yaptığını ifade eden Engin, ''Bu tip lider oyuncu genelde orta sahada oyunu çeviren oyuncular oluyor. Rüştü de kenarda olmasına rağmen takıma olabildiğince ağabeylik yapıyor'' dedi.
    ''BEŞİKTAŞ'IN PUANLARI KATLEDİLİYOR''
    Sinan Engin, Beşiktaş'ın sezon başından beri puanlarının katledildiğini iddia etti.

Konuşmaları durumunda ceza kuruluna sevk edildiklerini dile getiren Engin, ''Sezon başından beri 'Beşiktaş aleyhine hata yapılmıyor' diyen herhangi bir hakem varsa, gelsin ben istifa edeyim. İsmet Arzuman geldi, çocuk azarlar gibi azarladı bizi kulübede. Hiçbir hak iddia edemiyoruz. Savcılığa suç duyurusunda bulunamıyoruz. En güçlü hakemler. En güçlü olan merci hakemler, onun için 'Hakem mafyası' dedim. Güç mafyaysa, ben de onu diyorum. Korkan hakem olabilir, ama korkmayanlar da bize rastlıyor sürekli. Bizim bu federasyona saygımız ve sevgimiz var, ancak geçen zamanlar için de söyledim. Bazı şeyler çok değişmiş. Hakemler çok rahat'' dedi.
    SERDAR ÖZKAN'A UYARI
    Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Özkan'ın, Galatasaray maçında atılan gol sonrası gol sevinci yaşayan oyuncuların yanına gitmemesi konusundaki durumu da hatırlatan Engin, ''Serdar Özkan kardeşimizi geçen hafta uyardım. Galatasaray maçında atılan golde Tello ve Bobo seviniyor, Nobre de yanlarına geliyor. Serdar orada 'Çok güzel pas verdim' havasında. Kendisi geçen sene 2. ligde oynuyordu ve daha çok genç. Geçen hafta Denizlispor maçında da topla ilgili bir iki laubali hareketleri oldu. Soyunma odasında kendisine izah ettim. Bunlar genç oyuncular ve bu tip duygular zaman zaman olabilir. Bunda bir art niyet yok. Hareketin altında kötü bir şey aramamak lazım'' şeklinde konuştu.

Başlığı Yanlış Yazdığım İçin ÖZür Dilerim..Yönetici Arkadaşlar Düzeltirse Sevinirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu futbola gerekiyor da zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olur böyle formsuzluklar düşüşler düzelir.Teknik heyetin ve yönetimin arkasındayız..

Zaten Sevinmek İçin Sevmedik..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Operasyon şart zaten.Ertuğrul Hoca ve Sinan Engin takım otoritesini hissettirmeli.Birlik ve beraberlik sağlanmalı!...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Opesrayon bencede sart oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede BJK için operasyon şart ama büyük çaplı olmaması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takım içinde bir kaç değişiklikle problem düzelir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bize Ümit Karan gibi bir forvet lazım.Beşiktaş'ta oynayabilecek Türk forvet bana göre 2 tane.Serhat Akın ve Gökhan Ünal.Nihat Türkiye'ye dönmeyi istemeyeceğinden söylemedim.Arkadan Batuhan'da geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

En başından beri söylüyoruz zaten!
    Sinan Engin'i sevmem gelmesini de istemedim ama takımı toplayacak gibi gözüküyor.Bırakalım artık bu sevinmek için sevmedik laflarını falan,onun güzel oynayıp,mücadele edip kaybettikten sonra yada hakem hatasıyla yenildiğimizde anlamı var.Göz göre göre takım batıyor herkes bir tutturmuş sevinmek için sevmedik,tamam bende zaman zaman kullanıyorum ve Beşiktaş taraftarını özel kılan şey bu..Ama bu kadar aciz bir Beşiktaş sahadayken susup sevinmek için sevmedik demek acayip alakasız oluyor.
    Ertuğrul Sağlam hariç diğer söylediklerinin hepsine katılıyorum..Özellikle Serdar Özkan konusunda!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

30kişilik kadro kurarsanız böyle olur ocak ayında futbolcu almak yerine 7-8 tane futbolcu gönderilirse takım düzelir yoksa 12 maç oldu ilk sheriff maçından beri farklı ilk onbir çıkıyor 25 maç olur ocağa kadar 2 kez aynı ilk onbirle oynayamaz beşiktaş eee hal böyle olunca kadro oturmuyor bir türlü
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    30kişilik kadro kurarsanız böyle olur ocak ayında futbolcu almak yerine 7-8 tane futbolcu gönderilirse takım düzelir yoksa 12 maç oldu ilk sheriff maçından beri farklı ilk onbir çıkıyor 25 maç olur ocağa kadar 2 kez aynı ilk onbirle oynayamaz beşiktaş eee hal böyle olunca kadro oturmuyor bir türlü
    Ya sende taktın buna.Aynı 11 ile oynamıyorum ama 8 oyuncu hep aynı oynuyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bazılarıda hiç oynamıyor mesela baki mercimek mesela mustafa doğan mesela ali tandoğan işin ilginç yanı hiç oynayamayan yada yedek olan oyuncuların ilk onbir oynayan oyunculardan bir eksiği yok yani 30 tane adam almışsınız hepsi kadroda rotation
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Operasyon falan fayda etmez direk nakil yamak lazım bu takıma.

Ne yani şimdi operasyon yapılacak yok oyuncu gönderilecek falan giden oyunculardan sonra Fransa'da bir Marsilya maçı daha yapalım bakalım takım daha mı sağlam oynayacak???

Bu sene Beşiktaş'tan kimse birşey beklemesin. Ancak böyle hakem hatalarına sığınır puanlarımız katlediliyor diyen yöneticilerin uyutmalarıyla bir sezon daha geçecek. Şampiyonluk hayal bu futbolla. Sihirli bir değnek lazım. Bu sihirli değnekte ASLA Sinan Engin değil. Önce bir aklansın bakalım o. Yine pislikleri çıktı geçenlerde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baki , Burak Yılmaz , Gökhan Güleç , İbrahim Akın , Ricardinho ... bU 5 li seneye beşiktaş'ta kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Baki , Burak Yılmaz , Gökhan Güleç , İbrahim Akın , Ricardinho ... bU 5 li seneye beşiktaş'ta kalmaz.
    Bence Riconun kalması gerek ama diğerlerinde haklısn.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok garip ki beLki şu adamLar oLsa kadro da çok daha iyi oynayacağız..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

feldkamp gibi radikal kararlar alma zaman

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Saydığın adamların hiçbirisinin şu an takımın durumunda bir suçu yok,Akın zaten oynamıyor doğru düzgün..Baki yine kadroda yok,Güleç kiralandı.Burak Yılmaz unutuldu.Bir tek Ricardinho sakatlanmadan önce oynuyordu,o da zaten kötü oynadığımız Marsilya maçında yarım saatte sakatlandı,Galatasaray maçında hiç oynamadı..
    Yani bu saydığın adamlar olmasa Beşiktaş daha iyi oynayacakbu adamlar zaten oynamıyor.Çok komik olmuş..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Operasyon falan fayda etmez direk nakil yamak lazım bu takıma.

Ne yani şimdi operasyon yapılacak yok oyuncu gönderilecek falan giden oyunculardan sonra Fransa'da bir Marsilya maçı daha yapalım bakalım takım daha mı sağlam oynayacak???

Bu sene Beşiktaş'tan kimse birşey beklemesin. Ancak böyle hakem hatalarına sığınır puanlarımız katlediliyor diyen yöneticilerin uyutmalarıyla bir sezon daha geçecek. Şampiyonluk hayal bu futbolla. Sihirli bir değnek lazım. Bu sihirli değnekte ASLA Sinan Engin değil. Önce bir aklansın bakalım o. Yine pislikleri çıktı geçenlerde...
    Ne demek hakem hatalarına sığınır?Kimsenin bir şeye sığındı yok..Herhalde herkes hakkını arayacak,takım iyi oynar,kötü oynar o başka mevzu.Beşiktaş'ın bu sezon Ankaraspor maçında 2,Galatasaray maçında en iyi ihtimalle 1 puanı katledilmiştir.Galatasaray derbiyi kazandı,çok mu iyi oynadı?Sanki tek kale oynadılar,Beşiktaş kötü bile oynasa şu an bulunduğu konumdan daha iyi bir durumda olabilirdi.3 puan şampiyonluk kaybettirir!
    Kimse Beşiktaş süper oynuyor demiyor zaten ama herhalde hakkımızı arayacağız..Takım kötü oynuyor diye,hakemler Beşiktaş'ın maçlarını katletsin o zaman..
    Takıma sihirli değnek lazım haklısın,o Sinan Engin mi değil mi bilmem ama Ertuğrul Sağlam ve bu yönetim gitmeden biz o değneği daha çok ararız...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın kadrosu mükemmel.Kadroda hiç bir sorun yok.Ama bir şeyler eksik.Kazanma hırsı ve Ertuğrul Sağlam'ın "Yenilsekte mücadelemizle alkış alacağız" sözlerinden eser yok sahada.Futbolcular şampiyonluğa oynadıklarının,Ş.Lig'inde oynadıklarının farkında değiller.Bir takım çok iyi ve alternatifli kadroya sahip olamaz belki ama sahada öyle bir mücadele eder ki bu takımdan bişeyler olur dersin.Örnek;Ertuğrul Sağlam'lı Kayseri,Gerets'in ilk yılındaki G.Saray,bu seneki Sivas,yine bu seneki G.Saray,100.Yıldaki Beşiktaş.İşte bu takımlar gibi oynasın Beşiktaş ama Porto'dan 5 yesin.Böle oynadığı taktirde,Liverpool'a da 3 atacak futbolu oynar zamanı geldiğinde zaten.Bu kapasite futbolcularda var.Ayaklarında var ama beyinlerinde yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

siz beni yanlış anladınz galiba

Ben gitsinler demiyorum. Şu anki durumlarına göre takımdan ayrılacaklar listesinde 1.sıradalar diyorum.

Ha bana kalsa siz haklısınz bu oyuncular oynasa daha iyi olcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sene bu kadro ile devam.Sene sonunda ayrılacak isimler belirlenir.Tabii bu arada alınacak isimler ile anlaşmaz zemini hazırlanır.Alternatif bulundurulur elde.Geçen transfer sezonunda yaşanan sorunu yaşamayız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden daha senenin başında böyle bir konuşma yapılmış anlamış değilim.Sanki herşey bitti.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri