Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Galatasaray'da gidecekler belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray'da gidecekler belli oldu

Geçen sezon şampiyon olduktan sonra müthiş bir hava yakalayan, ancak bu sezona lig tarihinin en kötü başlangıcı ile giren Galatasaray’da, fatura iki transfere kesilecek.

Sarı kırmızılı yöneticiler, futbol takımının üst üste aldığı başarısız sonuçlardan son derece rahatsızlık duyarken, kötü gidişi durdurmak için de çareler arıyor. Bu çarelerden biri de, iki yeni transfer Inamato ve Carrusca’yı göndermek olacak.

Sarı kırmızılı yönetim çok gizli tuttuğu bu operasyonda Inamato ve Carrusca’ya kulüp aramaya başladı. İki oyuncunun kulüp bulunması halinde devre arasında sarı kırmızılı kulüple ilişkilerinin kesileceği öğrenildi.

İşin ilginç tarafı ise, gönderilecek iki oyuncudan Carrusca’yı yönetimin alması, Inamato’yu ise teknik direktör Gerets’in transfer ettirmesi. Yönetim böylece sezon başından beri sorunlar yaşadığı Gerets’le de görüşerek, İnamato ve Carusca’nın yerlerine çok daha iyi iki yabancı futbolcu alarak, kadro kalitesini artırmayı hedefliyor.

kaynak:internet spor
    iyisallah iyi bir önlibero ve iyi bir sag bek olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

carrusca gitmesin tomas gitsin adam göz göre göre satıyo bizi
    ve bir dmc ihtiyacımız kesinlikle var ve umarım çok iyi bi oyuncu alırlar
    sağ bek konusuna gelince onu türkiyeden bulabilirler asla carrusca gitmemeli defansın orta kısmına transfer yapılmalı tomaın bileti eline verilmeli hırvatistana evine doğru
    kısacası cihan tomas necati inamoto okan buruk gibi gereksiz oyunculara yol gösterilmeli

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Bence Tomas,Cihan gitmeli Carrusca ve Inamoto değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

carusca bundan gönderilmek isteniyor cünkü orda arda var gerets de bu konuda kararsız bence sizde bu konuda geretse hak verin

dogru tomas gitmesi lazım ama bence suanda bize acil olarak sag bek ve ön libero lazım
    üstelik tomas yerinde yakında tolga oynucak görüceksiniz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anakonda52
    Bu çarelerden biri de, iki yeni transfer Inamato ve Carrusca’yı göndermek olacak.
    Adamlar geldi ikisi de toplam üçer maç yapmadı neredeyse.İşte Türk medyası başka yerde böyle haber olmaz.Adamlara yazık kardeşim.Ayıp,ayıp...
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla ben iddia ediyorum tomas gidebilir cünkü gerets onun yerine tolgayı mont edecek
    kaynak ben

Nesil
    2006

Kaynak sensen Türk medyasından özür diliyorum

Arkadaşım bir kere adamlara şans vermeden oynatmadan satmak yönetiminde işine gelmez.Kimse para vermez oynamamış adama.Zarar ederler.Gitseler bile şu biraz da oynatılır bu oyuncular devre arasına kadar.Biraz şans tanımak lazım.Onlar da insan sonuçta.Öyle bir hava varki tüm takım mükemmel yeni transferler berbat gibi.Zaten inamato ortasahada dinamo olacak türden bir oyuncu değil.Carrusca'nın şanssızlığı Arda ve Sabri'nin bu yıl inanılmaz bir çıkış yakalamaları.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TaskınMahmut
    Bence Tomas,Cihan gitmeli Carrusca ve Inamoto değil.
    katılıyorum

cihanada adaşım olduğu yüzünden kalsın diyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tomas gidecek zaten su tolga bir form tutsun

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

tomas,cihan,inamoto gitmeli..carrusca kalmalı..onun gibi teknik adamlara ihtiyacımız war.tamam sol da arda war ama en kötü ihtimalle alternatifi olmus olur..ayrıca arda ya fazla güwenmeyin..seneye kesin awrupa da oynar..o yüzden carrusca kalmalı..kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haberin kaynağı nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bekleyip göreceğiz. Carrusca için biraz daha zaman gerekli olduğunun kanaatindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11
    tomas,cihan,inamoto gitmeli..carrusca kalmalı..onun gibi teknik adamlara ihtiyacımız war.tamam sol da arda war ama en kötü ihtimalle alternatifi olmus olur..ayrıca arda ya fazla güwenmeyin..seneye kesin awrupa da oynar..o yüzden carrusca kalmalı..kesinlikle
    dogru haklısın carusca alternatifi olmalı ama bence satılmalı bu seferde gerets oynamıyor diye elestiriyor bence satılsın hem gerets de rahatlar
    tolga ve tomas yer degiştirir ama bize acil sag bek ve ön libero lazım
    keske su zokora alsaydık[/B]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Nereye gidiyorlar ? Piyasada oyuncu bolluğu varda biz mi bilmiyoruz ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

eger dogruysa inamoto kesn gitsin carusca ise daha iyisi alıncaksa gitsin
    su cihan yerine bir adam alsalar iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yabancı transferi son derece hatalı yapıldı. carrusca arda'yı kesemiyor.. inamoto is ön liberoda son derece yetersiz. bence ikisi gitsin.

arda'nın alternatifi olabilecek bir genç sol kanat alınsın. sol bek mevkisine orhan ak yerine daha iyi bir transfer yapılsın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

hep oyuncu veya teknik adam gidiyor nedense. gsden gidecek biri varsa o da özhan canaydındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu saçma sapan haberi veren medya organı acaba kaynağı üzerine oturduğu obje olarak mı gösteriyor? Sormak lazım...

Yönetim Carrusca'yı asla elinden çıkarma yanlısı değil. Zaten Gerets'in de Carrusca'yı yollamaya niyeti yok. Carrusca henüz şans bulamamış olsa da çok yetenekli bir oyuncudur. Bunu rahatlıkla iddia edebilirim...

İnamoto ise Gerets'in isteği doğrultusunda son dakika transferi olarak gerçekleştirildi. Yönetimin bu transferi yapmasının nedeni işin sadece futbol tarafını değil ticari tarafını da düşünmesidir. İnamoto da takıma yeni ısınan bir isim. Zamanı geldiğinde elbet o da şans bulacak ve bu şansı da iyi kullanacaktır.

Sonuç olarak Carrusca uzun bir müddet daha Galatasaray'da...İnamoto ise sezon sonuna kadar sergilediği performans sonrası değerlendirilecek.

Devre arasında gönderilmesi muhtemel tek isim Tomas. Tomas'ın yerine ise Ocak ayında sözleşmesi sona eren Steaua Bukreş'li stoper Mirel Radoi düşünülmekte. Bunun yanı sıra Radoi'nin takım arkadaşı Nicolae Dica için de girişimde bulunulacak. Bu futbolcunun gelmesi halinde de Sasa İliç uygun fiyata satılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet haklısın tolga ilerde zaten tomas yerini alabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bükreşliler süper olur ya. radoi malumunuz eski oyunun gözde stoperlerinden. ama iliç bence gitmemeli. selman haberin kaynağı nedir acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Bu saçma sapan haberi veren medya organı acaba kaynağı üzerine oturduğu obje olarak mı gösteriyor? Sormak lazım...

Yönetim Carrusca'yı asla elinden çıkarma yanlısı değil. Zaten Gerets'in de Carrusca'yı yollamaya niyeti yok. Carrusca henüz şans bulamamış olsa da çok yetenekli bir oyuncudur. Bunu rahatlıkla iddia edebilirim...

İnamoto ise Gerets'in isteği doğrultusunda son dakika transferi olarak gerçekleştirildi. Yönetimin bu transferi yapmasının nedeni işin sadece futbol tarafını değil ticari tarafını da düşünmesidir. İnamoto da takıma yeni ısınan bir isim. Zamanı geldiğinde elbet o da şans bulacak ve bu şansı da iyi kullanacaktır.

Sonuç olarak Carrusca uzun bir müddet daha Galatasaray'da...İnamoto ise sezon sonuna kadar sergilediği performans sonrası değerlendirilecek.

Devre arasında gönderilmesi muhtemel tek isim Tomas. Tomas'ın yerine ise Ocak ayında sözleşmesi sona eren Steaua Bukreş'li stoper Mirel Radoi düşünülmekte. Bunun yanı sıra Radoi'nin takım arkadaşı Nicolae Dica için de girişimde bulunulacak. Bu futbolcunun gelmesi halinde de Sasa İliç uygun fiyata satılacak.
    bence sasa iliç galatasaray için gerekli bir oyuncu. takımın gizli golcüsü. gönderilmemesi gerek.

tomas kademe hatalarını çoğalttı bu sezon. gönderilirse kötü olmaz.

radoi galatasaray için iyi bir transfer olur fakat yaşayacağı uyum sorununu çabuk atlatırsa.

galatasaray'a bir sol bek lazım..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cureshot
    bükreşliler süper olur ya. radoi malumunuz eski oyunun gözde stoperlerinden. ama iliç bence gitmemeli. selman haberin kaynağı nedir acaba?
    Kaynak ben oluyorum Kürşat her zamanki gibi. Ancak yukarıda bahsi geçen medya organı gibi sallamadığımı sizler de bilirsiniz. Bu nedenle habere güvenmenizde hiçbir mahsur yok. Ancak futbolda her geçen gün dengeler değişiyor.Bu nedenle bir değişiklilk olmadığı taktirde devre arasında yapılacak operasyon bu yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

demirhan abi dedigin futbolcular cok iyi hele dica süper duran top falan peki bu haberler nerden ümitlenelimmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

carrusca ve inamoto gidicek haa ama yonetimde hakli onlarca mac oynadilar hicbir faydalari olmadi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ben haberin doğruluğuna pek inanmıyorum medyanın uydurması diyebiliriz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Carrusca gidemez, gitmesinde zaten.. Tamam Arda şuan onun mevkisinde oynuyor ama ilerleyen günlerde Selman'ında dediği İlic'in satılma durumu söz konusu olursa Carrusca o mevkide oynayabilir. Sonuçta uzaktan şutlarda, frikiklerde ve ara paslarda etkili bir futbolcudur. Bu durumda Carrusca şans bulur. Ayrıca Tomas'ın gideceğine bende inanıyorum. Bukreş'deki adamlar gelirse Song ile birlikte geçiş vermezler. Bunun yanında defanstaki kanatlarımıza takviye yappılırsa çok iyi olur. İnamota zaten 1 senelik sözleşme imzaladı. 34 maçlık performansına göre ya uzatılacak, ya uzatılmayacak.

---------Ümit Karan - Hasan Kabze--------

Arda-----------Carrusca------------Hasan Şaş

İnamoto'nun duruma göre bir ön libero alınır veya Mehmet Topal - Ayhan ikilisinden biriyle devam edilir. Kanatlarda sağ taraf yine Sabri'ye verilir, sol tarafa Ferhat doğru düzgün alıştırılırsa çok iyi olur. Selman'ın dediği orta oyuncularda geldiği takdirde iyi bir takım oluruz.

carusca daha ne oynadı da gorderılıo hemen anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

inamoto daha iyisi alınamayacaksa kalmalı bence.carrusca yı da daha görmedik.

Quote Originally Posted by ermoon
    Carrusca gidemez, gitmesinde zaten.. Tamam Arda şuan onun mevkisinde oynuyor ama ilerleyen günlerde Selman'ında dediği İlic'in satılma durumu söz konusu olursa Carrusca o mevkide oynayabilir. Sonuçta uzaktan şutlarda, frikiklerde ve ara paslarda etkili bir futbolcudur. Bu durumda Carrusca şans bulur. Ayrıca Tomas'ın gideceğine bende inanıyorum. Bukreş'deki adamlar gelirse Song ile birlikte geçiş vermezler. Bunun yanında defanstaki kanatlarımıza takviye yappılırsa çok iyi olur. İnamota zaten 1 senelik sözleşme imzaladı. 34 maçlık performansına göre ya uzatılacak, ya uzatılmayacak.

---------Ümit Karan - Hasan Kabze--------

Arda-----------Carrusca------------Hasan Şaş

İnamoto'nun duruma göre bir ön libero alınır veya Mehmet Topal - Ayhan ikilisinden biriyle devam edilir. Kanatlarda sağ taraf yine Sabri'ye verilir, sol tarafa Ferhat doğru düzgün alıştırılırsa çok iyi olur. Selman'ın dediği orta oyuncularda geldiği takdirde iyi bir takım oluruz.

arkadaş bırak alllah aşkına şu hasan kabze yi takıma koyuyorsun hem de hakan şükür varken.h.kabze çok sınırlı ve özelliği olmayan stanfdart bir forvet.tipik bir anadolu oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by anakonda52
    eger dogruysa inamoto kesn gitsin carusca ise daha iyisi alıncaksa gitsin
    su cihan yerine bir adam alsalar iyi olur
    çok doğru dedin kardeş

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Kaynak ben oluyorum Kürşat her zamanki gibi. Ancak yukarıda bahsi geçen medya organı gibi sallamadığımı sizler de bilirsiniz. Bu nedenle habere güvenmenizde hiçbir mahsur yok. Ancak futbolda her geçen gün dengeler değişiyor.Bu nedenle bir değişiklilk olmadığı taktirde devre arasında yapılacak operasyon bu yönde.
    Selman her ne kadar kagit uzerinde transferler guzel gibi gorunsede, Radoi'yi Steaua'dan koparmak zor olacaktir. Su anda Romanya liginin en yuksek para alan oyuncusu kendisi ve Steaua taraftarinin sevgilisi oldugu icin simdiye kadar gelen bir cok transfer teklifini geri cevirmis. Ancak eger Steaua'da misyonunu tamamladigini dusunuyorsa herhangi bir kulube transfer olur diye dusunuyorum. Yani Galatasaray tarafindan istek olabilir ancak gerceklesmesinin zor oldugu bir transfer gibi geliyor bana.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri