Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Çalışkan, Arda'ya fiyat biçti

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Post Çalışkan, Arda'ya fiyat biçti

İki sezondan beri Turkcell Süper Lig’e damgasını vuran, herkesi kendisine hayran bırakan, G.Saray’ın ‘son yıldızı’ Arda Turan için menajer Ceylan Çalışkan fiyatı biçti:

Yıldızların menajeri Ceylan Çalışkan, G.Saraylı Arda’ya fiyat biçti: “Kaliteli, değerli ve genç bir oyuncu. Şimdiye dek ortaya koyduğu başarıyı sezon sonuna kadar sürdürecek olursa, 10 milyon Euro’dan aşağı transfer yapmaz.”

İki sezondan beri Turkcell Süper Lig’e damgasını vuran, herkesi kendisine hayran bırakan, attığı ve attırdığı gollerle adından söz ettiren 19 yaşındaki G.Saray’ın ‘son yıldızı’ Arda Turan için ‘ünlülerin menajeri’ diye adlandırılan Ceylan Çalışkan fiyatı biçti: “10 milyon Euro’dan aşağıya gitmez.” John Carew, Fatih Tekke, Delgado ve Jean Tigana’nın da menajerliğini üstlenen Çalışkan, önceki gün Sanem Altan ile yaptığı röportajda “İngiltere bekle beni!.. Emre ile çok yakınız, transfer için bana yardım ediyor. Özellikle İngiltere’yi çok istiyorum. Savunma elemanları ağır, seyircileri alkışa hazır. Yani tam bana göre. G.Saray Kulübü ile 4.5 yıllık bir sözleşmem bulunuyor. Ancak başkanımız Özhan Canaydın izin versin, hemen gitmek isterim” diyen Arda için şu açıklamaları yaptı:

‘ÇIKIŞINI SÜRDÜRMESİ GEREKİR’
    “Geçen sezon Vestel Manisa’da başladığı çıkışı ve bu yıl oynadığı 8 maç var. Çok kaliteli, değerli ve genç bir yetenek. Ama Avrupa’da 7-8 maça bakarak bir futbolcuya değer biçmezler. Şu anda ortaya koyduğu başarılı performansı sezon sonuna kadar sürdürürse, 10 milyon Euro’dan aşağıya transfer yapmaz. Zaten bir Türk takımı da yurt dışından bir oyuncu almaya kalksa, bundan aşağıya bir rakam ödemez. Bu nedenle Arda’nın geleceği gerçekten son derece parlak.”

‘DEĞERİ HEP ARTIYOR’
    Bu arada diğer menajerler de G.Saray altyapısından yetişip, Milli Takım’a kadar yükselen ve başarılı performansıyla baş döndüren yıldızı Arda Turan için çok olumlu görüşler bildiriyor. İşte bu görüşlerden bazıları şöyle:

Ali Egesel: “Arda’ya şu anda değer biçmek çok kolay. Avrupa’daki genç yıldızlara bakarak, onun için de 20-30 milyon Euro edebilir diyebiliriz. Bunun en güzel örneği Barcelonalı Messi. Ama Türk futbolcularının Avrupa’da pek başarı gösterememesi, bu rakamı realize etmiyor. Şu an için direkt bir rakam söylemek yanlış olur. Ama değeri her geçen gün katlanarak artıyor.”

‘O BİR YILDIZ ADAYI’
    Saffet Sancaklı: “Şu an için Arda’ya direkt bir fiyat biçmek yanlış olur. Halen yıldız değil, yıldız adayı. Ancak Arda’nın sezon içindeki performansı, zaten fiyatını da belirleyecektir.”

Bülent Tulun: “Öncelikle Arda’nın bonservisi çok göreceli. Sözleşmesini ben yaptığım için ‘Bilmem ne kadar ücret getirirse, takımdan hemen gidebilir’ diye madde bulunduğunu çok iyi biliyorum. Arda için çok değişik şartlarda, farklı fiyatlar verilebilir. Örneğin Ribery gibi bir yıldızı G.Saray 2 milyon Euro’ya almıştı.”

Kaynak: Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bildiğim kadarıyla yönetim 2009 a kadar bırakmayacakmış ama bellimi olur
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Freddy Adu 90 000 000 dolar eder diyordu Amerikanlar,Arda'nın bu kadar etmesi normal zaten Galatasaray fiyat biçmişti,15 milyon euro...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ah ah Arda bir Brezilyalı olsaydı şu an tüm Dünya ondan bahsediyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Freddy Adu 90 000 000 dolar eder diyordu Amerikanlar,Arda'nın bu kadar etmesi normal zaten Galatasaray fiyat biçmişti,15 milyon euro...
    adu gerçektan 90 milyon dolar eder bence. ama dc united onun için yanlış bir tercih oldu.

arda bence arda fizik olarak biraz daha güçlendiğinde ve mental olarak tamamladığında (ki bu süreç bu seneki şampiyonlar ligi macerasıyla hızlanacaktır) zamanında dünyanın en pahalı futbolcusu figo'dan hiç bir farkı kalmayacaktır. en iyi kulüplerde oynayacaktır.

yeter ki futbolcumuzun reklamını iyi yapabilelim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

SÜper bir futbolcu. Hep aynı hareketleri yapmasına rağmen rakiplerini şaşırtmayı çok iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    SÜper bir futbolcu. Hep aynı hareketleri yapmasına rağmen rakiplerini şaşırtmayı çok iyi biliyor.
    C.Ronaldo da hep aynı hareketleri yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok teknik ve klas bir oyuncu. Ama Galatasaray'ın Arda'yı elinden çıkarması çok zor gözüküyor. 2010'a kadar da sözleşmesi bulunuyor işte bu çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Scocco
    Çok teknik ve klas bir oyuncu. Ama Galatasaray'ın Arda'yı elinden çıkarması çok zor gözüküyor. 2010'a kadar da sözleşmesi bulunuyor işte bu çok güzel

30 milyon euro'yu gösterirlerse gider.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    C.Ronaldo da hep aynı hareketleri yapıyor
    valla bana Ronaldo iyi bi futbolcu gibi gelmiyor.bence bizim Arda daha iyi ronaldodan ama arda Portekizli veya Brezilyalı değil maalesef O yüzden türkiye'nin yıldızı olabilir gibime geliyor sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ah ah Arda bir Brezilyalı olsaydı şu an tüm Dünya ondan bahsediyodu
    valla bana Ronaldo iyi bi futbolcu gibi gelmiyor.bence bizim Arda daha iyi ronaldodan ama arda Portekizli veya Brezilyalı değil maalesef O yüzden türkiye'nin yıldızı olabilir gibime geliyor sadece.
    Dediğim gibi Arda bir Brezilyalı vs olsaydı Tüm Dünya ondan bahsediyordu
    Ama bunda birazda bizim suçumuz var.Adu vs. gibi 14 yaşında süper yetenek denen adamlar medyaya yansıtılıyor.Bu şekilde Dünyada adlarını duyuruyorlar.Ama biz kendi futbolcularımıza gerektiği kadar değer vermiyoruz

Del Piero_10 Misafir

Dediğim gibi Arda bir Brezilyalı vs olsaydı Tüm Dünya ondan bahsediyordu
    Ama bunda birazda bizim suçumuz var.Adu vs. gibi 14 yaşında süper yetenek denen adamlar medyaya yansıtılıyor.Bu şekilde Dünyada adlarını duyuruyorlar.Ama biz kendi futbolcularımıza gerektiği kadar değer vermiyoruz
    merak etme birkaç videosunu Juventus forumlarına koydum

avustralyadan bile bir dahaki maçı ne zaman diye soruyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    merak etme birkaç videosunu Juventus forumlarına koydum

avustralyadan bile bir dahaki maçı ne zaman diye soruyorlar
    Ellerine sağlık .Medya bizim gençlerimizi biraz ön plana çıkarsa bizde ne cevherler var

Nesil
    2005
    Yer

Sabri yi bile bilirlerken Arda yıda bilmeleri gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sabri yi bile bilirlerken Arda yıda bilmeleri gerekir
    sabri bence hasan şaş'la beraber Türkiye'nin en iyi orta yapan oyuncusu. Ama arda başka

Nesil
    2005
    Yer

http://www.youtube.com/watch?v=jsGUaFZJtdc

http://www.youtube.com/watch?v=9KXU0...elated&search=

alın 2 video

Quote Originally Posted by peluk
    sabri bence hasan şaş'la beraber Türkiye'nin en iyi orta yapan oyuncusu. Ama arda başka
    bide orta açmayı bilse

http://www.youtube.com/watch?v=fb-hrfNhxgo buda güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

umarım bu adamı (çocuğu) elimizden kaçırmayız
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    umarım bu adamı (çocuğu) elimizden kaçırmayız
    Arda vefalı birisine benziyor.Bazıları gibi vefasızlık yapıp gitmez inşallah

Bundan 2 ay önce Arda'nın 15 milyon dolar etmeyeceğini diyorduk şimdi ise 15 milyondan daha çok edeceğini söylüyoruz.. Ribery ile Arda çok farklıdır. Sonuçta Arda küçüklükten beri bu takımda, yetişmiş, kendi geliştirmiştir. Böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Zaten 2009 yılına kadar bizde biz satmadıkça kimseye gidemez.

Benim görüşüme göre 4-5 sene oynatalım 24-25 yaşında 30-40 milyon dolara (eğer aynı performansı devam ederse) satalım.. Böylece Avrupa'da oynamış olur, bize büyük paralar kazandırmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

arda hemen gitmek mi istiyormuş anlamadım?bence der hatta daha fazlası eder açık artırma da iyi gdier bence.rakipleri birbirine düşürerek.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ermoon
    Bundan 2 ay önce Arda'nın 15 milyon dolar etmeyeceğini diyorduk şimdi ise 15 milyondan daha çok edeceğini söylüyoruz.. Ribery ile Arda çok farklıdır. Sonuçta Arda küçüklükten beri bu takımda, yetişmiş, kendi geliştirmiştir. Böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Zaten 2009 yılına kadar bizde biz satmadıkça kimseye gidemez.

Benim görüşüme göre 4-5 sene oynatalım 24-25 yaşında 30-40 milyon dolara (eğer aynı performansı devam ederse) satalım.. Böylece Avrupa'da oynamış olur, bize büyük paralar kazandırmış olur.
    4,5 sezon oynarsa,tuncay gibi yok olup gider

galatasaray da arda gibi bizi heyecanlandıran bir futbolcu daha yok ... satılırsada yerine onun gibi bize heyecan yaşatacak genç teknik bir futbolcu alınması lazım ki galatasaraya maçlarında o oyuncunun özel seyircisi olsun ....
    bence arda gibi bir oyuncuda oğuz sabankay olacak ... f.b alex i aldığı gün bizde oğuz u sanırım amatör bir kulüpten transfer ettik üstelik arda ve uğur un tavsiyesiyle alınmış ... bence bu oyuncuya da dikkat edin .. henüz 17 yaşında sadece fizik gücü eksikliği var ...

Nesil
    2005
    Yer

monchengladbach maçında mükemmeldi Oğuz. Akhisar spordan alınmıştı galiba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

arda iyi bir oyuncu fakat 1-2 yil daha pismesi gerekir ondan sonra istedigi takima gitsin...ayrica ribery denilip duruyor bu dava sonuclanmadimi hala ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler arda kolay kolay galatasaraydan gitmez
    10 milyn dolar degeri cok iyİ arda bir barcelonada oynasa degeri suan 50 milyon dolar vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by peluk
    sabri yi bilmem ama hasan kötü orta açıyo

Nesil
    2006

monchengladbach maçında mükemmeldi Oğuz. Akhisar spordan alınmıştı galiba
    Fenerbahçenin Alex'i aldığı gün alınmış hatta.

Arda şu kadar eder bu kadar eder diyoruz da kendisini gerek şampiyonlar ligi gerek ise milli maçlarda göstermesi lazım.Diğer türlü bir çocuk varmış Türkiyede çok iyiymiş deyip bırakın 10 milyonu 5 milyon bile vermez.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer

Liverpool maçında ben en iyi oyuncuydu arda.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Arda'ya bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by senderson
    bu adama bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€
    arda dan mı bahsediyorun