1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Kulübünüz İçin Ne Yapıyorsunuz?

Default Kulübünüz İçin Ne Yapıyorsunuz?

Borclardan, tikanmaktan bahsediliyor hep. Yayin haklarinin dagitiminin degismesi diger kulupler icin bir cikis yolu goruluyor. Peki bizler taraftar olarak kuluplerimiz icin ne yapiyoruz...

Lisansli urunler mi aliyoruz?

Kombine mi aliyoruz?

Sirketlerinden alisveris mi yapiyoruz?

Maca mi gidiyoruz?

Kulube uyemi oluyoruz?

Kulubumuz icin aylik ne kadar harcama yapiyoruz?

....

....

Bunu ne yapmaliyiz olarak degistirebilirizde...

Ayrica buraya bu konuda kuluplerin de ne yaptigini, marka olmak icin ne calismalar yaptigini da yazabiliriz.

Sizce Kulupler hem taraftar sayisini hemde gelirlerini arttirmak icin nasil calismalar yapmali diye tartisabiliriz

Ve hatta tam tersi neden ornegin Lisanli urun almaya yanasmadigimizi tartisabiliriz...

Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.

GÖRÜŞLERİMİZİ VE FİKİRLERİMİZİ BURADA PAYLAŞABİLİRİZ

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Walla ben elimden geldiğince yardımclı olmaya çalışıyorum, lisanslı ürün kullanıyorum, maça gidiyorum, dergisini alıyorum ve böle böle küçük küçük şeyler.Ama herkes böle yapsa küçük küçük oldukça büyük olur...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

hepsini yapıyorum buna karşılık fenerbahçem bazılarını kaçırmıo,anelkayı,alexi alıo

[beminemcisin galiba kardes benim gibi.

hayattaki en buyuk askım galatasaray WE ARE BEST
    ******************** arkadaşım burada hiç bir takım aleyhine küçük düşürücü imalarda bulunamazsın

Quote Originally Posted by Navras
    hepsini yapıyorum buna karşılık fenerbahçem bazılarını kaçırmıo,anelkayı,alexi alıo

zzzzzuuuuuuuuuuuhahahaha kaçırmıyomuu???ariel ortega nasıl kaçtı

Nasıl olabilir tabi ki Ribery'nin kaçtığı gibi kaçtı.Özel Uçakla.

encok lisanslı urun satan anadolu kulubu:BURSASPOR umun lisanslı urunlerını alıyorum maca gıdıyorum!!!!daha ne yapayım????
    BURSASTORE 5 magazasıyla sızlerın hızmetınde!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Keşke Bursaspor'u yeniden hak ettiği yerlerde görebilsek...

insallah bu sene gerı donecegız!!!
    bu arada bursaspor hakkındakı dusuncen ıcın saol!!!
    rasıt hoca bu ısı yapar ınsallah!!!
    transferlerde bomba gıbı!!(transferler konusundan takıp edebılırsın oraya yazıyorum!!)

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Biliyorum, inşallah...

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

kulubun için yapabilecegim her seyi yapmaya caısıyorum Kulubume uyeyim aidat yatırıyorum her ay dergisini alıyorum lisanslı urun işim musaitese sehir dısındaki maclara falan filan en onemlisi AŞIGIYIM TRABZOSPOR'UMUN MANYAGIYIM DELİSİYİM HASTASIYIM ne diyim daha O benim her syim
    EN BUYUK TRABZON

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

GALATASARAY dergisine aboneyim ama bitti yakında yenileyeceğim.
    lisanlı ürün alıyorum fakat kulüp lisanlı ürün fiyatlarını çok yüksek tutuyor bu yüzden istediğim her ürünü alamıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

maçlara gidiyorum, lisanslı ürün alıyorum , kulübe yardımda bulunuyorum ..

görünen o ki forumda herkes bişiler yapıyor.... dışarı da ise milyonlar var bişi yapmayan ..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

imkanım oldukça ankaradaki maçlarına gidiyorum, dergiye aboneyim, lisanslı ürünlerini alıyorum

ama canaydın gibiler gelip kulübe kazandırdığım parayı duman ediyor

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Bi kaç ay önce Startv'de izlemiştim.Özhan Canaydın programın konuğuydu. Galatasaray'ı 3 sene içinde Avrupa'nın en zengin kulübü yapacağını iddia ediyordu. Baya bi gülmüştüm walla. Bu adam kafasını bir yere filan mı çarptı acaba. Galatatasaray'ın toplam borcundaki sıfırları eksik görüyo olmasın.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by F@RAMIR
    Galatatasaray'ın toplam borcundaki sıfırları eksik görüyo olmasın.
    Aaa sende haksızlık etme canım adama, yıl başında o borçlardan 6 sıfır atıldı ya

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CARMELO_ANTONY

orteganın kaçmasıyla riberinin kaçmasını aynı tutuosan seni allaha havale edip akıl fikir diliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

tabikide aynı değil.Ortega Türkiye'ye alışamadı Ribery kandırıldı

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by apaydin2148
    tebrikler.geçmişi hatırlamak belleği doğasıyla aklı güçlü insanlara mahsustur

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Son bir yıldır aldığım kıyafetlerin %70 e yakın GS Store'dan alıyorum(donum bile )(ciddiyim)

Quote Originally Posted by apaydin2148
    tebrikler.geçmişi hatırlamak belleği doğasıyla aklı güçlü insanlara mahsustur
    Yahu herşeye de muhalefet olmayın bi kere de .Biz de biliyoz heralde öyle olmadığını .

ancak forma aliyoruz yurtdisinda oldugumuz icin öyle maca falan gidemiyoz

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

forumda herkesin kulübü için her yıl en azından 30 $ lik bir harcaması var görünüyor ..
    her takımımızın böyle 5 milyon taraftarı olsa ; 150 milyon $ ediyor ...
    ama nerde bu gelir ?

Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ı sevmem ; ancak tribüne sahte forma ile gelinmesini engellemesi harika bir uygulamadır, bir de Galatasaray'a bakıyorum ; tribünde dahi sahte forma satılıyor... Sonra neden transfer yapılamıyor, fb anelka alırken Gs neden adam alamıyor diyoruz...Canydın önce bunu engellesin ...Sahtesi olmayınca millet orijinali alır..

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Canaydının işi başından aşkın o işlerlemi uğraşacak

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

son 6 sezonkı tum galatasaray formaları arkalarında 10 metın oktay yazılı bır sekılde alıyorum.dergıyı kacırmıyorum.arada sıradada ankuvadakı galatasaray storedan begendıklerımı alıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

valla biz kayseride maçlara gidiyoruz yönetimde allah razı olsun fiyatlarıda ucuz tutuyor .formada alırızda bizim fazla birşey yapmamıza gerek kalmıyor çünkü .kayserili iş adamları iki külübede yardımda bulunuyor bu sene iki takım için harcanan para 6 milyon avro tabi bu sene bu miktar biraz daha artacak iş adamları ve kayseri organizeden toplanan para yaklaşık 20milyon avro tam olarak bilmiyorumda bu civarlarda

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

demamı ıle katılıyorum ben ıst olmadıgım ıcun maclara gıdemıom ama dergı lısanslı forma tsort falan genelıklı alıoeum

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by pasamatexas
    encok lisanslı urun satan anadolu kulubu:BURSASPOR umun lisanslı urunlerını alıyorum maca gıdıyorum!!!!daha ne yapayım????
    BURSASTORE 5 magazasıyla sızlerın hızmetınde!!!!
    Eğer Bursaspor vergi kaçırmıyor ise yanılıyorsun dostum.

Gerekirse sana vergi listesini dahi faxlarım, Anadolu'da en çok ürünü satan kulüp 'Kappa' ile anlaşmalı olan Trabzonspor, arkasından 4 ayrı kulüple olan satış anlaşmasından dolayı (Örnek; Göztepe bu sezon MSPORT giydi.) Celal Birsen patentli 'Msport' firması. Yani Malatyaspor'un resmi firması.

Satışın yüksek olduğu evre ise Temmuz - Ağustos ayları arası, gurbetçilerden dolayı.

Mesaj Yetkileri