1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Carlos bin pişman!

Default Carlos bin pişman!

R. Carlos düzenlediği basın toplantısında, F.Bahçe'ye gelmediğine pişman olduğunu söyledi.

Real Madrid'in Brezilyalı ünlü sol ayağı Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, kulübünün Fenerbahçe ve Chelsea'ye gitmemesi için kendisine önerdiği sözleşme yenileme teklifi sözünü henüz yerine getirmediğini savunarak pişman olduğunu söyledi. Real Madrid başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, "Benden istenilenleri yerine getirdim. ne Fenerbahçe'ye ne de Chelsea'ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim" dedi. Roberto Carlos, "Mademki bu olmayacaktı öyle ise gitmeme neden engel oldular" diyerek de İspanyol takımını gazeteciler önünde suçladı.

Bu arada İspanya'da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Roberto Carlos'un Fenerbahçe'nin teklifine kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar. Real Madrid'in Roberto'ya Fenerbahçe'nin önerdiği şartlardan daha iyisini sunarak bu futbolcuyu takımda tuttuğunu vurgulayan gazeteler Brezilyalı milli futbolcunun kulüpte zor anlar yaşadığını, bu durumun devam etmesi halinde ise devre arasında sarı-lacivertli takıma gelmesinin tekrar gündeme gelebileceğine dikkat çektiler.

Kaynak: DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalan diyenleri bi göreyim..Sonra yoruma geçeriz..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalan olurmu DHA yazıyor tabi gslileri bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

beyler gs ile ilgisi yok da şimdi bu haberi resmen fenerbahçe için yazmışlar gibi göstermeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onu demek istemedim ama bazlıarı yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

inşallah devre arasında alabiliriz...

Quote Originally Posted by senderson
    inşallah devre arasında alabiliriz...
    bence alamazsiniz zaten alsaniz bile uefada oynaymayacak,lig icin ise sizin kadro yeterli,alinsaydi sezon basinda alinirdi

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    bence alamazsiniz zaten alsaniz bile uefada oynaymayacak,lig icin ise sizin kadro yeterli,alinsaydi sezon basinda alinirdi
    Abi benim uefa fln isteğim yok ki ayrıca bu kadro lig için yam olarak yeterli değil...

Nesil
    2003

Haber yalan...

Cunku:

Roberto Carlos'un agizindan bu kelimeler cikmamis.. Sport.es sitesindeki haberi kabaca cevirmek gerekirse Roberto Carlos'un tek soyledigi "umarim yakinda bana kontrat yenileme konusunda verilen soz yerine getirilir" Bu sozleri soylemesinin nedeni Beckham'in kontratini yenileme konusunda Real Madrid'in harekete gecmis olmasi.

Bu sozlerden sonra, haberin yazari kisa bir tarihsel hatirlatma yapiyor ve Roberto Carlos'un Chelsea ve Fenerbahce ve Katar'dan teklif oldugunu one surerek ayrilmak istedigini ve bunun uzerinde Real Madrid'den daha iyi sartlarda kontrat uzatma sozu aldigini yaziyor.

Haberin bu kismindan sonra Roberto Carlos'un Emerson, Diarra, Ronaldo ve Van Nistelrooy hakkinda ovguleyici sozlerine yer veriliyor.

Yani Roberto Carlos'un tek soyledigi, Beckham'a kontrat yenilendi, hani bana??

Sezon ortasi ayrilip Fenerbahce'ye giderim, Fenerbahce'ye gitmedigim icin pismanim kisimlari ise kuyruklu yalan..

Iste size haber: http://www.sport.es/default.asp?idpu...dseccio_PK=805

Quote Originally Posted by EreN
    haber yalanmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by EreN
    gördün bende yorumu görim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gelmesin zaten 30 un üstünde adam

haberin yalan omadığını söyleyen varsa bende onu göreyim ... ben zaten haberin en başta yalan olduğunu anladım ... adam real madrid oynarken basın toplantısı yapacak ve real madrid i bırakıpta f.b ye gitmediğim için pişmanın diyecek ve bizde buna inanıcaz

Nesil
    2006

Anladık arkadaşlar haber yalan daha fazla zormlamayın eğer yalansa bende kaldırıyorum gerek yok!

Mesaj Yetkileri