Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: "F.Bahçe'den ayrılmam hataydı"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default "F.Bahçe'den ayrılmam hataydı"

Yusuf Şimşek :"F.Bahçe'den ayrılmam hataydı"

Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, hayatındaki en büyük hatalardan birisinin Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu belirtirken, "Fenerbahçe'de Alex'e verilen şans bana verilseydi heykelim dikilirdi" dedi.

Denizlispor takım kaptanı Yusuf ve ikinci kaptan Bülent Ertuğrul, Özel Servergazi Liseleri tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Coşkulu tezahürat eşliğinde salona gelen iki oyuncu, kendilerini kısaca tanıttıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'e yöneltilen soruların büyük bölümünün Fenerbahçe ile ilgili olması dikkat çekti. Lise öğrencilerinin sorularını samimi bir şekilde cevaplandıran Yusuf Şimşek, hayatında yaptığı en büyük hatalardan birinin de Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu söyledi. Herkes gibi kendisinin de geçmişte önemli hatalar yaptığını belirten tecrübeli futbolcu, "Önemli olan zamanla bu hatalardan dönmek. Fenerbahçe'den beni kimse göndermek istemedi. Ancak ben fazla forma şansı bulamadığım için kendim ayrılmak istedim. Hayatımdaki en büyük hatalardan birisi Fenerbahçe'den ayrılmak oldu. Şimdi keşke ayrılmasaydım diyorum ama her şeyde de bir hayır vardır" dedi.

Yabancı futbolculara verilen değerin yerli oyunculara verilmediğini belirten Yusuf Şimşek, "Verilseydi zaten bugün durum daha farklı olurdu. Yine tekrarlıyorum Alex gibi bana şans verilseydi heykelim dikilirdi" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin zor geçtiğini, ligde eskisi gibi 4 büyükler gibi bir kavram kalmadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Her takım her takımı yenebilecek düzeye geldi. Önümüzde bir Sivasspor gerçeği var. Galatasaray lider, Beşiktaş ve Fenerbahçe onları takip ediyor. Güzel bir lig yaşanıyor. Takımlar güç olarak birbirine eşit. Denizlispor olarak geçen sezonlara göre daha iyiyiz. İyi oynuyor ve pozisyonlara giriyoruz. Ufak tefek hatalarımız oluyor. Gol yollarında etkisiz kalıyoruz. Bunun şanssızlık mı beceriksizlik mi olduğunu bilemiyoruz. Bu eksiklerimizin giderilmesi için hocamız gerekeni yapıyor. Şu anda 9 puanımız var ve 10. sırada yer alıyoruz. Hedefimiz üst sıralar. Ligde 10. sıradan aşağıya düşmemek istiyoruz çünkü böyle olursa panik başlar. Ligin ilk yarısı için hedeflediğimiz puana doğru adım adım ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Bir öğrencinin "Lincoln mü Alex mi daha iyi ?' sorusuna Yusuf, "Ben Fenerbahçeli olduğum için Alex diyorum" cevabını verdi.

Sakatlığı sebebiyle bir ay sahalardan uzak kalacak olan Denizlispor'un ikinci kaptanı Bülent Ertuğrul ise, mücadeleye dayalı bir ligin yaşandığını belirterek, "Mücadeleye dayalı bir lig var. Denizlipor olarak ligde istikrarı yakalamamız açısından son haftada Ankaraspor'dan aldığımız puanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Artık taraftarlar yenilmeyen bir takım istiyor. Geçen sezon son 10 maçta nasıl yenilmediysek, şimdi de ilk yarının sonuna kadar böyle olmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

Denizlispor, geçen yıllarda yaşadığı sıkıntıları yaşamayacak" ifadelerini kullandı.
    Söyleşinin ardından Özel Servergazi Liseleri Müdürü Zeki Göçer, Denizlisporlu futbolculara çiçek ve çeşitli hediyeler verirken, tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek de okul müdürüne Denizlispor forması hediye etti.

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok yetenekli bence de.Alex kadar olurmuydu bilemem de çok yararı dokunurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özel hayatı bitirdi onu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Alex kadar olmasada katkı sağlardı ayrılmasaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süper yetenekti, adasim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gercekten Alex'den daha iyi olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alexten daha mı iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Alexten daha mı iyi olurdu
    Yusuf'u izlememiş gibi konusuyosun bence Yabancı oyunculara gösterilen tolerans bizim oyuncularımıza gösterilse........

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Yusuf'u izlememiş gibi konusuyosun bence Yabancı oyunculara gösterilen tolerans bizim oyuncularımıza gösterilse........
    Yusuf çok yetenekli bir oyuncu ama Alex dediğimiz kişinin istatistiklerine bir daha bakmanı öneririm ...

Yusuf`un liderlik özellikleri daha iyidir,yasinin verdigi tecrübeyle tam bir kaptan olmus.Ama Alex`te gol bakimindan cok katki saglayan birisi.Ama Yusuf macta daha cok görünür,takimini daha iyi tasir,takimini atesler.Alex bunlari yapamaz.90 dakika durur 90+1 de gol atar,ya da asist yapar.Yani cikarsan bir dert,cikarmasan bir dert tipinde birisi Ayrica Yusuf`un teknigi de neredeyse Alex kadar iyidir,yürüyerek adam gecebilen birisidir.

Gelelim soruya;Yusuf Fenerbahce`deyken kendisine verilen sansi iyi degerlendiremedi,eger orada yetenegini kanitlasaydi,beklenen patlamayi yapsaydi Fenerbahce`nin Alex`e ihtiyaci olmazdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koşmak iyi taşmak konu değil takıma ne verebilceğin önemli ...
    Alex - Yusuf arada çooook fark bee

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yusuf Alex'e göre çoğu yerde üstün.Bazı yerlerde Alex ağır basıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yusuf şuan Denizlispor'da yıldız oyuncu olarak oynuyor.Yeteneğine ve kabiliyetine lafım yok ama sanırım Alex'in yerine oynayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama Lincoln mu Alex mi iyi desek Bütün gsli arkadaşlar Lincoln diyecek ancak ve ancak Alexin Lincolne ağır basan çok özelliklier var o zaman neden Lincoln ? sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yusuf Brezilyalı.Alex Türk olsa herkes Yusuf derdi ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Olsa Etselerle tartışmayalım ortada Yusuf var Alex var

Herkes deme istersen. Bana deseler ki Alex mi Zelenka mı ?
    Zelenka derim. Yeteneğe göre yorum yapan arkadaşlar var içerimizde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Herkes deme istersen. Bana deseler ki Alex mi Zelenka mı ?
    Zelenka derim. Yeteneğe göre yorum yapan arkadaşlar var içerimizde.
    Genelleme yaptım abi herkes derken

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama Lincoln mu Alex mi iyi desek Bütün gsli arkadaşlar Lincoln diyecek ancak ve ancak Alexin Lincolne ağır basan çok özelliklier var o zaman neden Lincoln ? sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin
    Hangi özelliği ağır basıyormuş acep ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Hangi özelliği ağır basıyormuş acep ?
    Bunu bastıra bastıra yazdım ... Gel bunu msnde konuşalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yusuf ve Ceyhun Turkcell Süper Liginin kayıp yıldızları bence.
    FM Gazetesi

Konuyla alakası yok ama geçen yemek yediğimiz masaya Yusuf geldi çok iyi birisi hiç havalı değil bizi yemeğe davet eden akrabamın yakın arkadaşı, çok iyi biri biraz sohbet ettik sonra o da kendi masasına gitti.Gerçekten onu İst'deyken özel hayatı bitirdi ama şimdi evli bi kızı da var baya da mutlu gözüküyor.İnş performansını daha da yükseltir Denizlispor'umuzu iyi yerlere getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Sergen 1 bu 2 Ozl hayatları cok deisik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Yusuf'un keşke daha erken evlenseydim, Fenerbahçe'deyken özel hayatıma dikkat etseydim diye açıklaması var. Ona yeterince şans verdi Daum ama o değerlendiremedi.

Şimdiki olgunluğu o zaman olsaydı Fenerbahçe'de başarılı olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yusuf'ta da diğer Türk yıldızlarda olduğu gibi fiziksel eksiklikler var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oynaman hataydı Yusuf..

Yusufu kaybettim Kenan ilinde, Yusuf bulunur Kenan bulunmaz.. : ))
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Alex'e tanınan tolerans Yusuf'a da çok tanındı ama o yeterli performansı gösteremedi.. Daum ona dediklerimi yaparsan seni dünya yıldızı yaparım demişti.. Ama bir kulağından girip diğerinden çıkmıştı.. Yusuf'un Alex'ten tek üstün özelliği daha çok çalım atması bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Türk oyuncuların mental sorunlarıda var.Profesyonel olamıyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kaçıncı kez oldu aynı röportajı veriyor...
    İyi olabilirdin..
    kaçtı tren el salla..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o zaman ben de örnek veriyorum, lincoln'ün de alex'e agır basan tarafları var, n'olcak şimdi?, demekki saçma bi örnek oluyormuş degil mi?, lincoln alex çekişmesinden başka hiç bir şey yaratmaz, katmaz bu sölediklerin!

katılıyorum, bizim ülkemizde yabancıya acayip bir hücum söz konusu, Yusuf biraz eksik iken, yerine daha da kötü oldugunu ilerde anlaycakları yabancı bi adam da getirebiliyorlar
    (söz konusu alex degil)
    Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Yusuf ve Ceyhun Turkcell Süper Liginin kayıp yıldızları bence.
    katılıyorum.. ama kaybolduklarına göre kendilerinde de bir yanlış aramaları lazım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dip not: burda kimse, özellikle fenerbahce, kimseye alex'ten daha fazla yer vermez.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri