1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kartal'da rota Martinez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Kartal'da rota Martinez

Kartal'da rota Martinez
    Hırvat kaleci Vedran Runje’den beklenen verimi alamayan Beşiktaş yönetimi, şimdi de rotayı Sakaryaspor’un genç file bekçisi Louis Henrique Martinez Rodriquez’e çevirdi. Yeşil-siyahlı forma altında başarılı maçlar çıkaran ve sezon başı Antalya’ya giden Oscar Cordoba’nın yerine önerdiği ancak kabul edilmeyen Kolombiyalı file bekçisinin, oyuncu izleme komitesi tarafından yakın takibe alındığı ortaya çıktı. Martinez’in geçen hafta oynanan G.Antep-Sakarya maçında izlendiği, ayrıca dünkü Sakarya-Denizli mücadelesinde de takip edildiği belirtildi

KOMİTE İŞ BAŞINDA
    Komiteden bir hocanın bu 2 maça giderek olumlu rapor verdiği, Sakarya izin verirse, devre arasında veya önümüzdeki sezon milli kalecinin transfer edileceği öğrenildi. Kolombiya’nın SFC Deportiva takımından alınan ve 3 yıllık mukavele yapılan Martinez için formül arayışları sürüyor. Sakaryaspor’la masaya oturulacak ve anlaşma sağlanması halinde bekleneni veremeyen Runje gönderilerek bu transfer gerçekleştirilecek

GİRİŞKEN’E HAVALE
    Başkan Yıldırım Demirören, Murat Aksu ve Kenan Öner’in önceki gün Tigana ile yaptığı toplantıda Runje’nin performansıyla ilgili rahatsızlıklarını dile getirdikleri ve Hırvat kalecinin kredisini artık tüketmeye başladığını belirtip, değişiklik için nabız yokladıkları da ifade edildi. Beşiktaş yönetimi, Martinez’de karar kılarsa, Sakaryaspor’a bonservisiyle 2 oyuncu önererek, bu şekilde yıldızı bitirmeyi hedefliyor. Yapılacak görüşmelerde ise Beşiktaş kongre üyesi ve yeşil-siyahlı kulüpte büyük ağırlığı olan Erol Girişken başrol oynayacak

BEKİR LİSTEDE
    Savunmada yaşanan hatalar da siyah-bayazlı yönetimi bezdirirken, rota G.Antepli genç yıldız Bekir’e çevrildi. Geçen hafta oynanan Sakarya maçında hem Martinez hem de Bekir’i takip eden izleme komitesinden hocaların, Bekir’i beğendikleri ve alınması halinde takıma yarar sağlayacağı şeklinde yönetime rapor verdikleri belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören, Ocak’ta yakın dostu olan G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl’ın kapısını çalıp Bekir’i resmen isteyecek.

bu kaleciyi pek seyretme imkanım olmadı ama geleceğin kalecisi yorumları yapılıyor runje ni yerine gelmesi iyi olur çünkü runje uyum sağlayamıyor
    So what?
    Saike

Bir söz vardır, ben bunu Cordoba için söylüyorum,

Gelen gideni aratır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

1 hatadan kaleci gönderirsen böyle olur

martinez müthis bir kaleci,besiktas alirsa eger martinezi yeni cordoba olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sakarya onu besıktasa 3-4 mılyon euroya verır ve 1-2 sezonluk karını yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ii bi transfer olurr.

Quote Originally Posted by ermoon View Post

Gelen gideni aratır.
    Aslında saçma bir söz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ermoon View Post

Gelen gideni aratır.
    Doğru söz ama şuda var Cordoba kalsa Runje'yi almadıkları için eleştirilecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yönetimin runje ye biraz daha sabır göstermesi gerekir dünkü maçta biraz iyiydi eğer uyum sağlarsa iyi bir kaleci bakalım ne olacak
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

martinez türkiye liginde potansiyeli en yüksek kalecidir. Tunje ise tedekteki Murat Şahinden iyi değil bence

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    martinez türkiye liginde potansiyeli en yüksek kalecidir. Tunje ise tedekteki Murat Şahinden iyi değil bence
    Maalsef şu andaki Runje performansı nedeniyle aynen katılıyorum.Martinez gelirse iyi olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet martinez cok iyi bir kaleci besiktasada yakısır.....
    bence besiktasın alma ihtimali var ama eger haber dogruysa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beşiktaşın gol sorununa da çare olabilir

http://www.youtube.com/watch?v=VJyncbZQ56Y

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ahh cordoba aahhh diyorlardir simdi yildirim demiroren