1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Galatasaray'a 23 kötü haber birden

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray'a 23 kötü haber birden

Sarı-Kırmızılı yönetim sezon sona hayli terleyeceğe benziyor. G.Saray ile sözleşmesi sona erecek 23 isim için kulüpler sırada... İşte kontratı bitecek isimler:

Sezon sonunda tam 23 futbolcunun kontratı sona eriyor. Yönetim; Song, Ümit Karan, Necati gibi yıldızları takımda tutabilmek için bir hayli terleyecek.
    Kulüpler sıraya girdi
    Galatasaray’ın tam 23 futbolcusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yıldız isimlerin yanı sıra bir çok genç oyuncunun da mukavelesinin sona erecek olması, Sarı-Kırmızılı idarecileri kara kara düşündürüyor.

Bu futbolculardan Song’a daha şimdiden bir çok Avrupa kulübünün talip olması üzerine hemen harekete geçen yöneticiler, Kamerunlu ile görüşme zemini arıyor. Daha önce Necati Ateş ile masaya oturan yönetimin, golcü futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlamak üzere olduğu bildirildi.

Çoğunluğu gençler...
    Bir süredir Galatasaray Yönetimi’nin yeni kontrat imzalama girişimlerine olumsuz yanıt veren Ümit Karan’un durumu ise henüz belirsiz. Devre arasında gönderilmesi düşünülen İnamoto da, mukavelesi bitecek isimler arasında. Shakhtar’dan kiralanan Tolga Seyhan’ın sezon sonunda Ukrayna’ya geri dönecek olmasıyla birlikte, Emre Aşık’ın da ayrılmak istemesi, yöneticileri çok zorluyor. Sözleşmesi bitecek futbolcuların çoğunluğu ise genç ve Anadolu kulüpleri bu isimleri takip altına aldı.

Sözleşmesi bitecek futbolcular
    Ümit Karan (30), Necati Ateş (26), Rigobert Song (30), Ergün Penbe (34), Emre Aşık , Tolga Seyhan (29), Junichi İnamoto (27), Zafer Şakar (21), Aykut Erçetin (24), Fevzi Elmas (23), Oğuz Sabankay (19), Çağrı Yarkın (17), Volkan Bekçi (19), Mehmet Güven (19), Uğur Erdoğan (19), Emre Çolak (15), Soner Cihan (15), İlker Cihan (17), Eray Fırat (17), Murat Akça (16), Gökhan Öztürk (16), Erhan Şentürk (17), Harun Temür (17).

bence bütün oyuncularla cok rahat anlasırlar
    giderse emre gider
    ama bizi en cok song ugrastırcak

Ümit Karan (30), Necati Ateş (26), Rigobert Song (30), Ergün Penbe, Zafer Şakar (21), Aykut Erçetin (24), Fevzi Elmas (23), Oğuz Sabankay (19), Çağrı Yarkın (17), Volkan Bekçi (19), Mehmet Güven (19), Uğur Erdoğan (19), Emre Çolak (15), Soner Cihan (15), İlker Cihan (17), Eray Fırat (17), Murat Akça (16), Gökhan Öztürk (16), Erhan Şentürk (17), Harun Temür (17).

Bu futbolcularla sözleşme imzalasak yeterlidir. Necati ile ya imzalayacağız ya da satacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Necati ve Ergün hariç diğerleriyle sözleşme yenilenmesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Necatinin artık gitmesi gerekiyor.Ergünde menejer olarak klubte kalması sağlanabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Necati bence kalmalı. Ergün ise gitmeli
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bu oyuncuların hepsi ile belki bir ikisi hariç sözleşme yapılacak ve bunların başında Necati var Ergün ise bir anadolu kulübüne gönderilecek büyük ihtimalle

Ergün'ün takımda kalıp hocalığa geçmesini isterdim ama zannetmiyorum.. Oynamak istiyormuş.

hepsi kalmali bizim necatiye hala ihtiyacimiz var,ergün ise bu sene utbolcu birakip,genc takimlarimizdan birinde antrenör olmali,necatini durumunu sezon sonuna kadar bekleyelim bisey olmazsa yabanci takima yollariz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu necati'ye neden bu kadar öfkeli galatasaray taraftarı bence bu adam sadece formsuz yoksa özellikleri çok iyi olan bir oyuncu eğer yönetimde taraftar gibi düşünüyorsa beşiktaş kesin alır necatiyi

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bu necati'ye neden bu kadar öfkeli galatasaray taraftarı bence bu adam sadece formsuz yoksa özellikleri çok iyi olan bir oyuncu eğer yönetimde taraftar gibi düşünüyorsa beşiktaş kesin alır necatiyi
    benimde en sinir oldugum sey bu zaten,necati galatasaraya geldiginden beri her sezon 18 golün altina inmiyor ama 2-3 mac kötü oynayinca hemen necati gönderilmek isteniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

haklısın ben necatiyi okadarda eleştirmiyorum psv macında cıksın 2 gol atsın ozaman görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bunun nedenini ben söyleyeyim.Forumda belkide en fazla necati yi eleştiren kişiyimdir.Adam evet formsuz.Ama sorun bu değil.Sorun Necatinin kişiliği.Sahada ruhsuz gezen birisini tabikide istemeyiz.Bide geçen seneki olay var tabi.Futbolcular paralarını alamadıkları için antremana çıkmadığı zaman Necati denen herif porschesiyle gelmişti.Adamda biraz ruh olurda böyle bir şey yapmaz

eğer yönetimde taraftar gibi düşünüyorsa beşiktaş kesin alır necatiyi
    keşke alsak bobo yerine necati fıstık gibi olur walla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yavv bende bişey sandım başlığı görünce, gidene kapıyı kapatmayız yolu açık olsun..

Mesaj Yetkileri