Ben cok ugrastım ama adam beni kovdunasıl yaptırmak lazım yapanlar varsa yazsın ne stad yapıyorlar ne tesis
![]()
![]()
Ben cok ugrastım ama adam beni kovdunasıl yaptırmak lazım yapanlar varsa yazsın ne stad yapıyorlar ne tesis
![]()
![]()
ilk once kupalar alman lasim onlar eger butce cook zenginse otamatikmen yapiolar ben gs deyim 2010 dayim baslanghicta stadym 20 bin mi 25 bin mi neydi averaj seyirci 10 bindi simdi stadyum 45800 kisilik ve averaj seyirci 30 bin seyirci !!
maça taraftar çekebiliyosan ki bu arkadaşın anlattığı şekilde
başarıyla aynı oranda gelir
avrupada oynuyosan şampiyonluğa gidiyosan
artık stad taraftarlara yetmiyosa (gerçek hayattaki FB gibi)
bütçe de varsa yönetim kendi karar alıyo geliştiriyo
biz istemeden yapıyolar mı ??
Eski CM&FM versiyonlarında sen istemeden de stadı büyütüyorlardı. Bu versiyonda da vardır herhalde öyle bir özellik.Originally Posted by ceyhun127
büyütüyorlar benim şuanda stadım 46500 kişilik galatasarayla 2.senedeyim
büyültüyolar
benimkide yapım aşamasında şu an sezon sonuna yetiştirmeye çalışıyolar
bende ali sami yen i büyüttürmüştüm
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
genede stat full çekiyorsa sende istekte bulunursun.istediğinde yapıp yapmayacaklarına dair bilgiyide verirler.
SEZON SONUNDA KONTRAT YENİLERKEN ÖZEL İSTEK BÖLÜMÜ VAR 2 TANE BİRİ STAD BÜYÜTME BİRİ DE ANTRENMAN KOSULLARI YÜKSELTME TERCİH ET VE YENİ SÖZLESMEYİ YOLLA KABUL EDİLİROriginally Posted by ceyhun127
iyi taktik![]()
Ben daha geliştiremedim
Conferance ligi zor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Originally Posted by ceyhun127
valla önce bişeler istemek için başarı lazım başarı gelince zaten kendiliginden yapıyo![]()
bana herseyiş yapıyolar...ee hak edene![]()
fenerin ligdeki durumu başarı sayılabilir ama avrupayı bilememOriginally Posted by ridvanu
...
Başarılarına göre sen istesende istemesende stad ve tesis yapabiliyorlar. Ama senin bir başarın olmadan isteyince, üstüne üstelik yönetime ultimatom çekince doğal olarak kovuluyorsun.. Kısacası herşeyin başı Başarıdan geçiyor..
benim gibi 2.lig b kategorisindeysen başarılıda olsan ant tesisleri veya stad gelişimine yönetim ihtiyaç duymuyor ama yükseldiğin zaman onlarda ihtiyaca göre seviyeyi yükseltiyolar...
Ben Real Madrid den Karagümrüğe giderken kontratıma koydurdum yaptılar tesis koydum ama ya yapmadılar yada yaptılar ben haberi kaçırdım
kariyer yapmıssınOriginally Posted by senderson
![]()
abi ilk sezon sampiyon olunca istedinmi genelde yapıyorlar bi keresinde reddettiler bende ultimaton verdim beni kovdular ama bayern kaybetti(3 lig sampiyonlugu,3 lig kupası,2 cl,2 süper kupa kazanmıstım bide adını unuttum süper kupayı kazanınca alınan baska bi kupa var onuda aldım)ondan sonra schalkeye gittim o sezon ligi ve kupayı kazandım sezon sonu bana teklif yaptılar reddettim...![]()
kardeş adını unuttuğun kupa sanırım world championship ama bu kupaya süper kupayı kazanınca değil şampiyonlar ligini kazanınca katılıyorsun çünkü galatasaray süper kupayı kazanınca katılmamıştı hatırlarsanOriginally Posted by nekop
evet world champions onu diyorum saolOriginally Posted by cureshot
benim 2. isteğimde stad kapasitesi 40000 e yükseldi.(galatasaray)
stad yaptırman için öncelikle stadyum klube ait olmalı yoksa yaptıramıyorsun ama bütçen iyiyse tesileri geliştiriyorlar...
ben o örneği başarıya diil stadın taraftara yetmemesi ve bütçe ile ilgili olarak vermiştimOriginally Posted by drciwan
![]()
Ben FB ile oynadığımda bi sene sonra antreman ve stad gelişiyooo
KendİlİĞİnden YÖnetİm Basarili Oldugun Takdİrde BÜyÜtÜyorlar. Ebn Fenerbahce İle Üst Üste 4 Kere Şampİyonlar Lİgİnİ Aldim Stadim 90 Bİn KİŞİlİk Oldu....
ben saraçoğlunu büyütmüştüm stadım oldu 67 bin.![]()
Kardeş önce biraz başarı elde etmen lazım.Sonra ultimatom versende kovmuyolar.Bende öyle oldu
Valla ilk defa hem de ben istemeden tesisleri geliştirdiler...Originally Posted by ceyhun127
Bi msj geldi bi baktım "Tesisler Geliştirildi" yazıyor hayret ettim valla...![]()