1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Tartışmalar

Exclamation Tartışmalar

Arkadaşlar her konuda yeni bir tartışma yeni bir saldırı görmekten sıkıldım ya fb-gs ya alex-bilmem kim ya bjk-fb sürekli bu tartışmaların çıkması artık sıktı. konu fener-kiev maçı 3 sayfa sonra oluyor fb-gs tartışması. Lütfen biraz sağ duyulu olun ve bu tartışmalara son verin ya konuyla ilgili yorum yapın yada yorum yapmayın. Bu genel olarak son uyarımdır. Konu dışı her hangi bir tartışma çıkaran yada alakasız şekilde rakip takıma saldıran bir daha futbol bölümüne giremez yada komple siteye giremez... Herkes bunu dikkate alarak yorumlarını yazsın........

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence fb gs bjk ts kavgalarının ceza puanı arttırılmalı
    zaten tartışmaları çıkaranlar belli kişiler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bundan sonra Bizlerde konu açma konusunda biraz daha dikkatli davranıcaz artık hiç bir şekilde bir sataşmaya yada rakip takımı küçük görmek gibi tahrik edici mesajlara göz yumulmayacaktır
    teşekkür ederim böyle bir seçim yaptığınız için daha öncede uyarmıştım burada yanlış anlaşılmaktan korkmuştum çünkü yine seninle daha önce böyle bir polemik yaşamıştık son olması dileği ile

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

[QUOTE=hurmet] ya alex-bilmem QUOTE]
    futbolcu karşılaştırılmaları çok yapılıyorr..dunyadan futbol bolumunde de var bole şeyler

aslında böyle bir seçim yapmak istemezdik herşey tartışılsın konuşulsun isterdik burda ama bazı arkadaşlar fanatiklik sınırlarını zorluyorlar ve herkese saldırıyorlar daha makul bir şekilde konuşabilse bazı insanlar burda herşey konuşulabilir. Böyle insanlar yüzünden aklı selim kişiler bile çıldırıyor.

Quote Originally Posted by bursa_mc
    futbolcu karşılaştırılmaları çok yapılıyorr..dunyadan futbol bolumunde de var bole şeyler
    dünyadan futbol bölümünde var diyorsunda konu avrupa sıralamaları birden oluyor alex-hagi alex-ricardinho tartışması belirtmek istediğim konu dışı şeylerin tartışılması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geç klmış ama doğru bir karar..
    Özellikle Rico-Alex kıayası BJK transfer haberlerinde başladı ve kıyasla ilgili her mesajı sileceğimi söledim ve sildim..daha sonrada arkadaşlar böyle bir konu açmışlar onaylamadım ve onaylayan arkadaşımada saygısızlık olmasın diye ses çıkartmadım ama seninde son mesajında belirttiğin gibi zamansız ve gereksiz açılan konular dolu var..
    Karardan ötürü kutluyorum.Hepimize iş düşüyor sadece mod olarak bizlere değil bu görev,yazan herkes daha dikkatli olmak zorunda kanımca..
    daha seviyeli tartışmalar görmek dileğiyle..
    selamlarımla..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

karşılaştırma konuları aldı başını gidio bi transfer oluo hemen karşılaştırma konusu açılıo Futbol bölümünün genelinde var bu çok doğru bi karar almışsınız
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de çoğu konuda yorum yaparken acaba yanlış anlaşılır ve takım kavgasına döner mi diye korkmuyor değilim. Bu konulara ne kadar dikkat etsem de hem kendim sinirlenmemek için (yanlış anlaşılırsam verilen cevaplara karşı) hem de forum düzenini bozmamak için futbol bölümünde fazla yorum yapmamaya çalışıyorum. Yaptığım zamanlarda da iyice düşündükten sonra mesajı atıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Son zamanlarda bu konuya dikkat ettiğimi sanıyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

İyi bir yöntem ama bazen insan kendini tutamıyor bana görede ceza puanları caydırıcı olmadıldır ama en çok cezayı gene ben alırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

caydırıcı cezalar koyalım yoksa trafik gibi zırt bırt bizi bunaltıcak olaylar oluyor ...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by batuhan1907
    İyi bir yöntem ama bazen insan kendini tutamıyor bana görede ceza puanları caydırıcı olmadıldır ama en çok cezayı gene ben alırım.
    senden önce ben varım

Nesil
    2003

Zaten buraya yazarken once dusunup, kendi yazdigini okuyup sonra yollamak daha dogru.

Eger tahrik edici mesaj varsa, cevap vermek yerine hic umursamaz, modlarin bunu silmesini beklerseniz daha dogru olur. Bu durumda yapilmasi gereken tek sey mesajin hemen altindaki tusuna basmak.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

abim bazen insanın gözü dönüyo ozaman değil o küçük tuşu ekranın yarısını o tuş kaplasa o an basmam heralde

Tartışanlar Gerekli Cezayı Alıyor Zaten

Nesil
    2006

Bir isteğim olacaktı aslında bir sabit konu açılsa oyuncu kıyaslamaları ile ilgili mesala birisi dese hangi oyuncu daha iyi diye bizde tartışsak nasıl olur mesala isim vermeden örnek verirsek A oyuncsumu daha iyi B oyuncusumu daha iyi diye sizce nasıl olur?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futbol genel bölümüne ;
    Fenerbahçe Haberleri
    Galatasaray Habereri
    Beşiktaş Haberleri
    Trabzonspor Haberleri
    Anadolu Klüpleri Haberleri

diye konular açılarak,her maç için ya da takım içi haberler için ayrı topic açılmasının önüne geçilebilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Andriy
    Futbol genel bölümüne ;
    Fenerbahçe Haberleri
    Galatasaray Habereri
    Beşiktaş Haberleri
    Trabzonspor Haberleri
    Anadolu Klüpleri Haberleri

diye konular açılarak,her maç için ya da takım içi haberler için ayrı topic açılmasının önüne geçilebilir bence.
    BUARKADAS COK HAKLI BENCE BÖYLE KONULAR ACILSA İYİ OLUR

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu aralar yine tartışmalar başlıyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

başlatanlar utansın.Ben kendime narkoz veriyorum bölüme girmeden sakin kalıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by senderson
    başlatanlar utansın.Ben kendime narkoz veriyorum bölüme girmeden sakin kalıyorum
    ben zaten sakinim narkoza gerek yok

Mesaj Yetkileri