1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hareide: "Carew Türkiye maçına hazır"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Hareide: "Carew Türkiye maçına hazır"

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme grubunda 17 Kasım'da Norveç ile yapacağı maç öncesi, Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hareide, sakatlığına rağmen kaptan Martin Andersen'in aday kadroya aldı.

Hareide, takımın bel kemiği olarak yorumladığı Andersen'in Türkiye karşısında oynamasının kendisi için yeterli olacağını belirterek, "Martin Andersen'in sakatlığı var ama maça daha 17 gün var. Belki bu sure içersinde maça hazır olur. Bu nedenle onu da kadroya aldım. Andersen takım için çok önemli. Türkiye karşısında bize bir maç oynasa yeterli. Andersen fiziksel olarak güçlüdür. Türkiye maçına kadar iyileşeceğine inanıyorum. Milli takımda Martin Andersen gibi bir oyuncu bulmak çok zor. Orta sahada bacakları kaldırmak yani çalışmak çok önemli. Türklerin orta sahasını bozmamız gerekiyor. Bu maç bizim için çok önemli. Belki orta sahada 3 oyuncu ile oynarız ama şimdiden bilemiyorum. Gridheim'i, Riise ve Haested ile birlikte orta sahaya sürebilirim. Carew de Türkiye maçına hazır. Oyuncularımın Türkiye maçına kadar lig maçları var. Lig maçlarını oynasınlar sonra kesin kararları vereceğim" dedi.

Hareide, Norveç milli takımının bir yıl içinde FIFA listesinde 51. sıradan 21. sıraya yükseldiğine dikkat çekerek, "Türkiye karşısında alacağımız galibiyet bizim listeki yerimizi güçlendirecek. Ve 2010 yılında oynanacak Dünya Kupası için bize büyük avantaj sağlayacak. Türkiye'yi yenersek, Malta maçına da daha moralli çıkar ve mutlaka kazanarız" dedi.

Martin Andersen de Türkiye maçına kadar iyileşmeyi ve takımda yer almayı çok istediğini belirterek, iyileşmek için gayret göstereceğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rakip diye karşımıza aldığımız, kazanamazsak bu dandik gruptan bizim önümüzde çıkacak takım İspanya yada İngiltere olsa gam yemem.Norveç ile yarışıyoruz.Bir Milli Takım ancak bu kadar gerileyebilirdi.Kazanmak yada kaybetmek benim için önemli değil.Top oynadığımız yok zate ruh gibi gezinen 11 adam ve başlarında adam kayıran bir hoca ile gelecekte rakiplerimiz Bosna ve Macaristan olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

2004-2006-2008..daha kaç tren kaçacak..Norveç'in bizi Carew'sizde yeneceğini tahmin ediyorum maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü bir haber bizim için Carew bizim defansı birbirine çarpıştırır

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Carew olmasaydı şansımız daha yüksekti. Carew hem hava topları hemde yerden toplarda etkili bir oyuncu o yüzden defansın işi çok zor.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Carew Süper Bi Forvet İşimiz Zor

Bzm Servet v ÇırakLarı (Toraman,Zan) Düşünsün En OnemLısıde Fatıh Terim

Ama Norveç'e Bu Kdr Avantajı Vermeden Once DusunseLerdi Şimdi Bu Kdr StresLi Çıkmıcaktık Maça

Türkiye Die İsmimiz BiLe Yeterdi Ama N HaLLere Düştük
    Artık Buyukl IhtımaLLe Norveç Alır 2008 BıLetını

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Bzm Servet v ÇırakLarı (Toraman,Zan) Düşünsün
    Kim kimin çırağı anlayamadım?

Fatih Terim'e rağmen Norveç'i yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Carew Süper Bi Forvet İşimiz Zor

Bzm Servet v ÇırakLarı (Toraman,Zan) Düşünsün En OnemLısıde Fatıh Terim

Ama Norveç'e Bu Kdr Avantajı Vermeden Once DusunseLerdi Şimdi Bu Kdr StresLi Çıkmıcaktık Maça

Türkiye Die İsmimiz BiLe Yeterdi Ama N HaLLere Düştük
    Artık Buyukl IhtımaLLe Norveç Alır 2008 BıLetını
    Ustası demek istedin herhalde dilin sürçtü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hoca adam olsa bir Tek oyuncudan korkmazdım.Bu maç için içimdeki ses pek olumlu şeyler söylemiyor ama inşallah yanılan içimdeki ses olur..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri